Main menu

header

588 16 10de Andreea Radu

În plin sezon estival, divele showbiz-ului autohton își expun trupurile sexy atrăgând numeroase aprecieri din partea fanilor. Care este secretul lor? Ei bine, diete, sport și o atenție deosebită acordată propriei persoane. Inna, Alexandra Stan, Mihaela Rădulescu, Corina, Delia, Denisa Tănase de la Bambi, Julia Jianu sau Adelina Pestrițu sunt doar câteva dintre vedetele care se mențin cu ajutorul sportului, alimentației sănătoase, dar și a tratamentelor cu aparate de ultimă generație.

Alexandra Stan: „Dansez mult și asta mă ține în formă”

588 16 2Alexandra Stan a devenit vegetariană în urmă cu aproximativ un an și pe lângă hrana sănătoasă, ea se întreține și la sala de fitness. „Sportul mă relaxează, chiar dacă mă epuizează, dar e plăcerea aia de după că ai făcut ceva bun pentru corpul tău. Și dansul mă întreține bine din punct de vedere fizic, repet mult și asta mă ține în formă”, susține Alexandra Stan. Acum artista lucrează intens la sală, dar și în trecut știa să le vină de hac kilogramelor în plus. „În puținul timp pe care îl petrec acasă mă odihnesc foarte mult și îmi doresc să mănânc cât mai mult pentru că nu prea fac acest lucru când sunt plecată. După două, trei săptămâni, încep să se pună puțin kilogramele, intru în alertă și țin o dietă. Nu mai mănânc pâine, nu mai mănânc dulciuri, nu mai beau sucuri și fac mișcare”, spune Alexandra Stan.

Julia Jianu: „Vara mănânc foarte mult pepene roșu și galben”

588 16 1Julia Jianu se numără și ea printre divele sexy din muzica românească. Artista ne-a dezvăluit că acordă o atenție specială întreținerii, dar nu este adepta dietelor drastice. „Nu țin diete drastice, dar când simt că am exagerat o perioadă de timp, încep să mănânc mult mai sănătos și nu mai combin alimentele. Exclud pâinea de tot, renunț la mâncărurile românești sau prea complicate care mă îngrașă. Pe mine mă ajută foarte tare dacă mănânc simplu. De exemplu, mănânc doar piure fără să mai combin cu carne. Este un fel de dietă care pentru mine funcționează foarte bine. Vara mănânc foarte mult pepene roșu și galben. Nu merg la sala de sport, pentru că fac mişcare acasă. Am tot ce îmi trebuie pentru a face exerciții zilnic. Nu îmi lipsesc ganterele. Nu fac cardio pentru că nu am nevoie, nu vreau să slăbesc prea mult. Fac abdomene și genuflexiuni cu gantere și bară. În plus, dansez foarte mult”, ne-a spus Julia Jianu. Mai mult decât atât, artista apelează și la masaje și tratamente corporale de ultimă generație pentru a-și menține pielea tonifiată.

Mihaela Rădulescu: „Oriunde m-aş afla, încep ziua cu o porţie de gimnastică”

588 16 3Mihaela Rădulescu este considerată una dintre divele sexy ale României, iar secretul ei în menținerea siluetei este sportul. „Sunt dependentă de sport, în sensul că oriunde m-aş afla, încep ziua cu o porţie de gimnastică, de cel puţin 15 minute, iar dacă am mai mult timp fac chiar şi 30 de minute. Nu-mi trebuie musai o sală, pentru că sunt mişcări simple, de dezmorţire, de stretching, dar executate dinamic. Dacă am şi o piscină sau marea la îndemână, sunt şi mai fericită cu o porţie de înot. Îmi iau toate grupele musculare la rând şi le încălzesc, apoi le chinui până simt că îmi răspund politicos. Fac şi foarte multe exerciţii de mobilitate, inspirate din yoga, pentru că-mi place să mă simt elastică şi în formă. Am făcut nişte ani buni gimnastică de performanţă, aşa că ştiu cam ce trebuie să fac ca să-mi mai iasă podul şi şpagatul. Şi-mi ies”, spune Mihaela Rădulescu.

Corina: „Încerc să nu sar peste somnul de frumuseţe”

588 16 4Cântăreața, mamă a unui băiețel de 7 ani, își menține silueta prin sport, yoga și dietă. „Mănânc echilibrat, aleg mai ales alimente simple, mai puţin procesate, mâncare gătită după reţete româneşti, bune şi naturale, dansez mult, încerc să nu sar peste somnul de frumuseţe şi, în rest, râd cu poftă, mă bucur de tot ce-mi aduce viaţa şi mă las dusă de val. Nu sunt adepta dietelor drastice și cred că secretul unei siluete de invidiat stă în moderație. Dacă îmi este poftă de o prăjitură, o mănânc, însă doar la prânz, iar dacă poftesc la biscuiți, nu mănânc un pachet întreg, ci maximum trei. Vara am un mare viciu, care este înghețata. Mărturisesc că uneori înlocuiesc salatele cu un bol în care pun două cupe de înghețată de ciocolată, nuci, alune de pădure, o bucățică de mango proaspăt și o linguriță de miere. Este cel mai delicios desert”, a declarat Corina. Artista obișnuiește și să meargă pe bicicletă, face yoga, merge de două ori pe săptămână la sala de fitness și consumă foarte mult ceai verde.

Delia: „Alerg și urc pe scări”

588 16 6Artista se declară mândră de formele sale și recunoaște că nu este genul care ține diete. „Nu prea țin regim, nu pot și nici nu îmi place. Încerc să beau cât mai multă apă, sport fac când nu sunt în turneu, în schimb alerg și urc pe scări măcar de două ori pe săptămână. Am forme pentru că sunt o femeie normală. Când chiar mi-e poftă de ceva, nu exagerez, gust și atât. Nu există o siluetă de vis, există cum te simți tu bine în pielea ta. Eu mă simt extraordinar și asta se vede și se simte. Cel mai mare sacrificiu pe care îl fac pentru a arăta bine e că mănânc mai puţină pâine”, a declarat Delia.

Denisa Tănase: „Am ales să apelez la presoterapie”

588 16 7Denisa Tănase, jumătatea roșcată a trupei Bambi, susține că un corp frumos se ține cu efort, astfel că pe lângă o dietă corespunzătoare și sport, ea face și anumite proceduri care o ajută. „Sportul face parte din viața mea, așa că nu mă pot plânge că m-am luptat vreodată cu kilogramele în plus. Sunt de părere că un corp frumos cu efort se ține. Pe lângă sport, am ales să fac în această vară și tratamente de ultimă generație cu rezultate spectaculoase, plus o dietă adecvată. Am ales tratamentul cu Dermocell care reprezintă una dintre cele mai eficiente metode de combatere a celulitei. Prin stimularea drenajului limfatic și a microcirculației locale sunt accelerate procesele de refacere a tonicității musculare și de eliminare a edemelor. Nodulii de grăsime subcutanați, cei care conferă aspectul neplăcut de coajă de portocală, se dezintegrează. Nu este agresiv pentru corp, astfel că în zonele tratate nu vor apărea echimoze. Mai mult, acest tratament reface țesutul muscular atrofiat prin remodelare, tratând absolut orice stadiu al celulitei cu care ne luptăm mai ales vara. Am ales să fac și presoterapie, o altă procedură cu numeroase beneficii. Ea acționează cu forța hemodinamică și presiune secvențială asupra lanțului ganglionar, facilitând eliminarea lichidelor și grăsimilor aflate în exces în organism. Camerele de presiune individuală acționează direct asupra țesutului și asupra zonelor bogate în retenție hidrică, realizând un excelent drenaj limfatic”, ne-a spus Denisa Tănase.

Adelina Pestriţu: „Fac criogenare și masaje”

588 16 8Adelina Pestrițu a recunoscut deseori că nu poate să țină dietă pentru că nu rezistă tentațiilor culinare, așa că a găsit o altă modalitate de a se asigura că nu se îngrașă. Ea este o împătimită a sportului care o ajută să se mențină, dar îi asigură și contracte de imagine. Chiar și în această perioadă, Adelina se află în Maldive pentru o ședință foto. „Merg o dată la două zile la sală, fac criogenare (terapia prin frig) și masaje, consum foarte multe salate, dulciurile sunt slăbiciunea mea, dar le consum doar pe cele preparate după reţete raw vegan. Îmi fac toate poftele culinare, dar am grijă la cantităţi. Mănânc și ceafă de porc, și ardei umpluți. Nu mănânc după ora 18:00 şi nu beau sucuri acidulate”, declară Adelina Pestrițu. Criogenarea la care apelează vedeta este de fapt o metodă de terapie care elimină grăsimea prin congelare la -180 de grade celsius, fără intervenții chirurgicale, fără durere, fără cicatrici sau diete. Odată congelate, celulele respective mor, iar în câteva săptămâni sunt eliminate în mod natural din organism prin metabolism. Rezultatele se văd instant, chiar după prima ședință, deoarece masa țesutului adipos astfel înghețat scade prin cristalizarea celulelor congelate, însă pentru eliminarea totală a întregului strat supus acestei proceduri, este nevoie de patru-şase săptămâni.

„Sunt o fire foarte ambițioasă, de aceea, dacă îmi propun să slăbesc cinci kilograme într-o săptămână, reușesc fără nicio problemă“

Ilinca Vandici: „Ronţăi morcovi atunci când stau la televizor”

588 16 11Considerată una dintre cele mai sexy vedete de la noi, Ilinca Vandici îşi menține silueta și ea tot prin sport. Ea merge la sală chiar și zilnic dacă programul îi permite. În privința alimentației, vedeta recunoaște că se abține de la anumite preparate sau dacă îi este poftă doar gustă. A renunțat, în schimb, la pâine, dulciuri și paste făinoase. „În general, fac sport o oră pe zi, dar sunt zile în care reușesc să fac mișcare și două ore. Pilates și yoga mă relaxează foarte tare. Acasă nu fac sport pentru că mi-e lene și nici nu am instrumentele necesare. Vin la sală, îmi place... Eu mănânc morcovi atunci când stau la televizor și văd un film sau o emisiune preferată. Dacă mi-e poftă de ceva, nu mă abțin, mănânc, dar puțin. Gust o linguriță, două dintr-o prăjitură sau dintr-o îngheţată… sau din ce mi-e poftă. Dar doar gust, atât. De vreo trei ani am 54 de kilograme și mă mențin. M-am apucat de acest stil de viață acum cinci ani pentru că mă îngrășasem la un moment dat, începusem să fac aripioare. Am renunțat la pâine, la dulciuri, la paste făinoase. Mănânc o dată la două săptămâni, spre exemplu, o felie de pâine cu vinete… pentru că-mi plac foarte mult. De abia acum, după cinci ani, pot spune că sunt mulțumită și că rezultatele se văd”, a declarat Ilinca Vandici.

„Dimineața mănânc, de exemplu, iaurt degresat cu tot soiul de semințe de in, de cânepă și altele sau pot să mănânc o omletă, doar din albuș, cu o salată de roșii și castraveți, depinde ce am poftă“

Inna: „Înot şi bicicletă, dar nu înfometare”

Inna a dezvăluit și ea care este secretul siluetei sale. Pe lângă alimentație și sport, artista susține că pentru ea dansul este o formă de a îmbina utilul cu plăcutul. În privința alimentației, ea susține că mănâncă absolut orice, dar încearcă să nu facă excese. „Încerc să păstrez un echilibru în alimentaţie, deşi de foarte multe ori este greu, având în vedere că sunt mereu plecată. Nu sunt nici gurmandă, nici foarte pofticioasă, mănânc de obicei puţin, fac mişcare de fiecare dată când am ocazia, dansez mult, înot, merg cu bicicleta. Mănânc legume, fructe, salate mai ales, din când în când şi dulciuri, mai puţin prăjeli. Încerc să nu exagerez niciodată, nu din cauza kilogramelor în plus, cât mai ales pentru o dietă echilibrată şi un tonus bun... Nu sunt deloc de acord cu înfometarea şi nici nu încurajez astfel de sacrificii de dragul siluetei care pun în pericol sănătatea. Cred că este cel mai bine să nu facem excese alimentare şi să facem mişcare. Nu are nimeni mai mare grijă de tine decât tu însuţi”, susține Inna.

Anca Ţurcaşiu: „Am cinci mese pe zi. Nu țin nicio dietă!”

Anca Țurcașiu a ales să meargă pe mâna nutriționistului și respectă un regim de la care greu se abate. În urmă cu mai mulți ani a devenit și ea vegetariană și respetă sfaturile specialiștilor în domeniu. Chiar zilele trecute, vedeta și-a afișat silueta pe pagina de socializare, primind numeroase aprecieri. „Am cinci mese pe zi. Mănânc din trei în trei ore, consumând cantităţi mici de alimente. Nu țin nicio dietă, e un mod de viață pe care l-am abordat de o grămadă de vreme, merg la sală, fac fitness. Acum câteva zile am gustat, de exemplu, o bucățică de tort și m-a mustrat conștiința toată seara. Asta e, o dată nu se pune! Și o mică felie de pizza!”, a spus Anca Țurcașiu.