Main menu

header

Elisabeta Georgescu (78 de ani) a câştigat a doua Dacie Logan pusă la bătaie de săptămânalul „Taifasuri”, citit de peste 300.000 de români. Doamna Elisabeta este o musceleancă get-beget şi o cititoare împătimită de peste trei ani a săptămânalului „Taifasuri”. A participat la concursul „Taifasuri te pune pe roate” încă de la început, dar niciodată nu şi-a închipuit că va câştiga. De ce? E simplu: Dumnezeu nu i-a oferit nici măcar un leu nemuncit în toată viaţa sa! Dar, vorba aceea, niciodată nu ştii de unde sare iepurele!

- Bună ziua, de la „Taifasuri” suntem. Ce aţi simţit când aţi răzuit talonul şi aţi văzut că aţi câştigat mult aşteptata Dacie?
- Sincer, la început am crezut că a fost o păcăleală. Când le-am arătat însă şi vecinilor, aceştia m-au convins că totul e adevărat. Am sunat imediat la redacţie şi mi s-a confirmat că, într-adevăr, de mâine mă plimb cu Loganul. Glumesc, bineînţeles... N-o s-o folosesc eu, am s-o dau nepoţilor. Oricum, e cea mai mare surpriză din viaţa mea şi pentru asta mulţumesc revistei „Taifasuri”! 

- Aţi mai câştigat vreodată ceva?
- Nu, probabil n-a vrut Dumnezeu. N-am primit niciun leu nemuncit în toată viaţa mea şi nici măcar la loto nu am câştigat. Acesta e cel mai mare noroc şi mă bucur că pot să fac şi eu o bucurie mai departe celor tineri.

- Vă place „Taifasuri”?
- Foarte mult! O citesc de mulţi ani şi chiar e interesantă. Aveţi şi Farmacie Verde, şi sfaturi de frumuseţe, şi reportaje deosebite  şi, mai ales, pagina de reţete culinare, la care v-am trimis şi eu o reţetă în urmă cu câteva luni. O admir foarte mult pe doamna Stela Popescu, un mare om şi o mare actriţă! 

- Ce specialist din revista noastră vă face plăcere să-l lecturaţi?
- Întotdeauna mi-a fost alături de inimă domnul Florin Condurăţeanu. Îl văd şi la televizor şi citesc tot ce scrie, pentru că, într-adevăr, se pricepe. Mă bucur foarte mult că aţi cooptat-o şi pe Irina Margareta Nistor, fiindcă îmi plac tare mult filmele. 

- Ce aţi mai dori în revistă?
- Mi-ar plăcea să publicaţi mai multe scrisori din partea cititorilor. Şi aş vrea mai multe articole despre reţete naturiste, pentru că sănătatea este în natură. Oricum, ideea cu CD-urile a fost excelentă, iar eu am aproape toată colecţia, de la Dan Spătaru până la Irina Loghin. Acum am şi-o Dacie, iar pentru asta nu pot decât să vă mulţumesc. Sunt mulţi care îi păcălesc pe oameni cu tot felul de concursuri, dar revista „Taifasuri” chiar se ţine de cuvânt şi îi face fericiţi pe români. Le recomand tuturor să citească „Taifasuri”, pentru că este de departe cea mai bună revistă săptămânală de profil din România!

- Mai avem de oferit 8 Dacii. Ce ziceţi?
- Sper să le câştige un amărât, că bogaţii prea le au pe toate. Cum o vrea Dumnezeu acum...

Regulamentul concursului "Taifasuri vă pune pe roate"