Main menu

header

599 23 2de Raluca Grințescu

Jose Silva, autorul tehnicii paharului cu apă, a devenit faimos în întreaga lume datorită dezvoltării unui complex de workshopuri psihologice al căror ingredient principal era intuiția. Tehnica paharului cu apă pe care Silva o folosește de ani buni este extem de eficientă.

Algoritmul aplicării

Scrieți pe o bucată de hârtie un gând. De exemplu: „Sunt o persoană fermecătoare. Eu radiez farmec și dragoste. Sunt o ființă luminoasă. Atrag persoanele de sex opus”. Puneți apoi pe această bucată de hârtie un pahar cu apă. Frecați palmele și imaginați-vă că aveți între palme un cheag dens asemenea unui balon. Aceasta este energia dumneavoastră. Aranjați palmele pe părțile laterale ale paharului, dar fără să-l atingeți. Repetați cu voce tare sau în sinea dumneavoastră, în mod conștient și cu convingere, acest gând, închipuindu-vă sensul lui. Apoi beți apa. Faceți acest lucru dimineața, după ce v-aţi trezit, și seara, înainte de culcare. Ceea ce vă doriţi se va realiza. Această tehnică are rezultate foarte bune.

Formularea gândurilor

Desigur că puteți aplica orice gânduri. Formulați-le singuri - despre ceea ce aspirați în mod special. De exemplu, dacă aveţi deja un partener, înlocuiți „Eu atrag!” cu „oamenii mă simpatizează” sau „am un aspect plăcut, sunt atrăgător/oare și arăt mai bine în fiecare zi”. Veți fi foarte surprinși să vedeți cât de repede reacționează realitatea. Nu folosiți cuvântul „nu”. Gândul trebuie să însufleţească. Totul trebuie să fie concis și îndreptat spre același scop. Dacă aveți mai multe ţeluri, este de preferat ca pentru fiecare pahar cu apă să vă concentraţi pe unul singur. De exemplu, lucrați astăzi cu un scop, iar mâine cu altul. Sau dimineața cu unul și seara cu altul. Și, în cazul în care gândirea este orientată spre însănătoșire, apa dobândește proprietățile medicamentului pentru boala pe care intenționați să o tratați, devenind astfel vindecătoare.

Hârtia are și ea veleitățile ei

599 23 3În primul rând, atunci când nu doar spuneți gândul, ci îl și scrieți, el capătă o putere suplimentară. În al doilea rând, chiar și un singur cuvânt încleiat pe un recipient plin încarcă apa cu informația conținută în acest cuvânt. Structurile care se vor forma la nivel molecular pot fi observate la microscop după congelare. Experimentele au arătat că anumite cuvinte sau expresii, precum „te iubesc”, „mulțumesc”, „bună ziua”, dau naștere unor „fulgi” de o frumusețe divină, iar cele negative - unor „țurțuri” hidoși. Un rol important îl joacă intenția omului care conștientizează cuvântul atunci când îl scrie și-l lipește de vas.

Energia palmelor

Energia mâinilor crește și localizează intenția dumneavoastră, ducând la încărcarea rapidă și eficientă a apei. Informația înregistrată în apă se va răspândi în tot corpul atunci când veţi bea paharul respectiv și va orienta biocâmpul spre radierea intenției specificate. Nu vă faceți griji dacă nu simțiți imediat cheagul de energie. O să vă reușească sigur după o săptămână. Pe lângă asta, apa nici nu are nevoie de un impact puternic. Poate fi suficient să puneți paharul între palme.

Tehnica paharului cu apă este simplă și nu necesită abilități deosebite de lucru cu energia!