Main menu

header

de Claudia Stan

Dumnezeu, prin bunătatea Sa, ne-a dat fiecăruia în parte un har, pe care am ştiut să-l folosim într-o mai mică sau mai mare măsură. Pentru mulţi dintre noi, acest har reprezintă un mod de viaţă. Ildiko Balmuş este o femeie simplă, în ochii căreia citeşti un suflet cald, deschis, linişte interioară, dar şi credinţa oarbă în cuvântul sfânt. De multă vreme nici nu se mai întreabă de ce divinitatea a ales-o tocmai pe ea, dintre atâtea milioane de oameni, să redea speranţa unor persoane bolnave, deznădăjduiţe, ci doar Îi mulţumeşte Celui de Sus pentru rolul pe care i l-a ursit. Ildiko este o femeie cu inima curată, cum nu întâlneşti decât o dată în viaţă şi pe care îţi doreşti să o ai aproape, ca balsam pentru sufletul rănit, pentru totdeauna...

„Părinţii mi-au descoperit calităţile”
Mă întrebam dacă o clarvăzătoare precum Ildiko poate să citească gândurile. Şi am intrat oarecum temătoare în casa sa, oscilând între a crede cele auzite de la alţii şi a nu da curs unor idei ce par desprinse din alte lumi… Nu i-a luat prea mult timp să mă convingă de harul său, apoi discuţia noastră a decurs firesc, ca între două vechi prietene. „La vârsta de 10 ani, părinţii mei mi-au descoperit calităţile. Era pe vremea lui Ceauşescu, iar într-o seară a fost luat curentul. Eu m-am legat la cap (acoperindu-mi ochii) cu un prosop şi îmi făceam temele liniştită. Mama şi tatăl meu s-au speriat şi au crezut iniţial că sunt nebună, deoarece nu înţelegeau ce se întâmplă. Ei nu citiseră niciodată cărţi despre paranormal şi practic nu au fost pregătiţi pentru un copil ca mine. Tatăl meu, la cei 81 de ani, are şi acum o teamă faţă de mine. Mă tot întreabă cine sunt şi cum de am aceste puteri”, ne povesteşte zâmbind doamna Ildiko.

„Citesc pe întuneric”
Chiar dacă nu a avut parte de o copilărie obişnuită şi nu a croit hăinuţe pentru păpuşile sale, doamna Balmuş povesteşte cu atâta calm şi căldură, încât aţi crede că viaţa sa a fost un basm. „Suntem patru copii la părinţi, dar numai eu am fost înzestrată cu acest har. Toţi au rămas surprinşi de cum citesc pe întuneric, însă totul a venit de la sine. «Ildiko, cum poţi vedea pe întuneric?», mă întreba mama. Copil fiind, aveam impresia că toţi văd la fel ca şi mine. După ce mama m-a lămurit că doar eu pot face asta, am rămas surprinsă. Primele consultaţii le-am făcut vecinilor şi cunoştinţelor, pe care pur şi simplu i-am şocat, spunându-le şi tratamentul. Descopeream cine are nodul la sân, ulcer şi tumori, iar primul meu pacient a fost chiar tata, care avea ulcer. Deşi a fost sceptic la început, a acceptat până la urmă consultaţiile mele. L-am vindecat prin masaj pe şira spinării, iar după o lună şi-a repetat analizele. Ulcerul fusese vindecat complet, spre uimirea doctorilor”, ne istoriseşte clarvăzătoarea.

A redat vederea unei fetiţe
Prin harul său, Ildiko ajută lumea, aducând bucurie părtaşilor la miracolul vindecării. Printre pacienţii clarvăzătoarei se găseşte şi o fetiţă care nu a văzut niciodată lumina zilei. Asta până nu a întânit-o pe Ildiko Balmuş: „Fiecare boală este în nuanţe diferite, iar organele le văd pe culori. Am vindecat cu rezultate foarte bune nodulii la sân. În prezent am la tratament o fetiţă care a fost oarbă. După patru-cinci luni de consultaţii, micuţa a început să zărească. Acum merge singură pe bicicletă, se joacă, deosebeşte culorile şi recunoaşte persoanele din jur, spre bucuria familiei sale. Medicul a rămas surprins de rezultatul neaşteptat de bun şi i-a recomandat doamnei să continue terapia cu mine. Până şi albeaţa i-a dispărut de pe ochi.” Uimită de poveştile miracolelor înfăptuite de Ildiko Balmuş, i-am cerut să mă consulte şi să-mi spună ce boli am avut şi de ce sufăr în prezent. Exactitatea cu care mi-a descris problemele de sănătate, mai vechi sau actuale, m-a lăsat fără replică şi mi-a risipit toate îndoielile.

Securitatea mi-a cerut să colaborez cu ea
„Primul şoc l-am avut la vârsta de 12 ani. Veneam de la şcoală şi o vecină de la bloc m-a chemat la dânsa în apartament. Când am intrat în casă am avut o viziune ce mi se derula în faţa ochilor precum un film şi i-am spus să cheme Miliţia, pentru că fata ei a fost omorâtă de bărbatul său cu 37 de înţepături şi că este învelită într-un cearşaf alb. I-am spus cu precizie locul unde se afla cadavrul fetei şi tot repetam să cheme Miliţia. Cum am terminat viziunea, mama fetei a început să tremure şi să mă întrebe dacă este adevărat ce am văzut, pentru că fiica sa dispăruse de acasă de mai bine de două săptămâni şi nici de soţul acesteia nu mai dădea. La ora 12 noaptea, Miliţia a venit la noi la uşă să mă întrebe de unde ştiam despre crimă, iar eu nu reuşeam să explic faptul că am avut o clarviziune. După alte cinci zile ne-am trezit cu cei de la Securitate acasă, cerându-mi să colaborez cu ei, pentru că altfel m-ar fi trimis la Şcoala de Corecţie. La vremea aceea am descoperit multe femei care îşi aruncau pruncii la gunoi după naştere, iar, după părerea mea, ele chiar meritau să fie pedepsite. Am mers şi la închisoare pentru a-i depista pe infractori şi pentru a-i determina să spună adevărul despre faptele lor. Chiar dacă am colaborat, nu am avut niciun beneficiu bănesc de pe urma lor”, ne mai spune Ildiko.

„Depistam ucigaşii după miros”
Ildiko Balmuş a uimit întreaga lume cu puterile sale. A ajutat Poliţia să descopere criminalii în numeroase neelucidate, a fost invitată de serviciile secrete din America şi chiar de cei de la BBC, pentru a coopera cu dânsa. Însă, niciodată nu a profitat de harul său: „Dumnezeu mi-a dat puterea şi discernământul pe care le am. Nu profit de pe urma puterilor mele, pentru că ştiu care mi-e limita şi că, dacă o depăşesc, El mă va opri. Fără ajutorul Lui nu aş putea citi nimic… Cineva de acolo, de Sus, mă ajută. Atunci când am o viziune mă duc după miros, iar în acel moment mi se derulează totul, ca un film, în faţa ochilor. Totul vine de la sine, începând de la clarviziune până la tratamente. Eram „câinele-lup” al Poliţiei Române şi m-au numit aşa pentru că depistam ucigaşii după miros. Atunci când vine o persoană  la mine ca să-i fac clarviziune îi spun de la bun început că nu vreau să ştiu nimic din problemele pe care le are, pentru că eu oricum văd, analizând o mâzgălitură sau un obiect”, ne mărturiseşte vindecătoarea.

„I-am uimit şi pe americani”
A crezut că i-a surâs norocul atunci când a ajuns în „Ţara Tuturor Posibilităţilor”, SUA, sperând la o viaţă mai bună. Mamă a cinci copii, Ildiko şi-a dorit să ofere cât mai multe familiei sale. „Am ajuns în America la un centru mare de cercetare a fenomenelor paranormale, în New York. Am plecat de acolo după o lună. M-au ţinut într-o cameră în care mi-au adus tot felul de fructe şi legume, iar eu le-am comunicat zâmbind că nu am venit acolo pentru dietă. Le-am arătat tot ce pot să fac şi le-am făcut numeroase demonstraţii. I-am uimit şi pe americani! După ce mi-au văzut puterile au adus în camera în care stăteam un rus pe care l-am simţit din prima clipă că este un om cu har. Noi, clarvăzătorii, nu avem nevoie să vorbim ca să ne înţelegem, ci comunicăm telepatic. El mi-a transmis să plec, pentru că vor să mă folosească, aşa cum fac cu el, şi că, dacă o să intru în serviciile secrete, nu am să mai scap. I-am transmis şi eu înapoi că am să plec. Pe mine nu mă poate minţi cineva că are puteri, pentru că simt. Dacă ai putere trebuie să demonstrezi prin fapte. E simplu!”, a continuat destăinurile Ildiko Balmuş.

Recunoscută la nivel mondial
Din prima clipă, doamna Ildiko a ţinut să precizeze faptul că ceea ce face dânsa nu este vrăjitorie. Nu face, nu desface… pur şi simplu vindecă prin energie şi relatează ceea ce vede în clarviziuni: „O dată în viaţă vezi aşa ceva. Am făcut la BBC nişte demonstraţii puternice, prin care mi-am pus în valoare puterile. Au tremurat când au văzut ce poate face Ildiko Balmuş... Ei au vrut să merg în Mexic, Australia şi pe tot globul, însă am renunţat la această ofertă, pentru că am familia aici şi nu pot sta departe de copii şi de soţ. Faptul că după miros îmi pot da seama de grupa sangvină a unui om i-a uimit pe toţi şi, pe bună dreptate, deoarece poţi număra pe degetele de la o mână oamenii care pot face acest lucru. În cazul Elodiei le-am spus anchetatorilor că femeia are grupa de sânge A2, dar nu am vrut să mă implic prea mult în acest caz. Nu vreau să-mi clădesc faima pe nefericirea altora”.
M-am despărţit de doamna Ildiko surprinsă de puterile sale şi convinsă că această femeie, pe care o defineşte simplitatea, chiar are har de la Dumnezeu.

„Nu profit de pe urma puterilor mele, pentru că ştiu care mi-e limita şi, dacă o depăşesc, El mă va opri. Fără ajutorul Lui nu aş putea citi nimic… Cineva de acolo, de Sus, mă ajută”

„Primele consultaţii le-am făcut vecinilor şi cunoştinţelor, pe care i-am şocat, pentru că le spuneam exact de ce anume suferă şi cum pot fi trataţi”

Miraculosul masaj pe şira spinării

Doamna Ildiko Balmuş poate fi contactată la numărul de telefon 0720/139.173, număr la care vă puteţi programa pentru şedinţe. Consultaţia durează 15 minute, timp în care veţi fi informaţi în legătură cu starea dumneavoastră de sănătate, dar şi despre tratamentul pe care-l va aplica. Ildiko vindecă prin masaj pe şira spinării cu ajutorul bioenergiei. Dânsa precizează: „Unele boli le pot vindeca, iar pe altele le pot ameliora. Este bine ca pacientul să vină atunci când boala este în stadiu incipient”.