Main menu

header

665 31 1de Luana Mare

Are 21 de ani, şase seriale în care a interpretat roluri principale, are propria emisiune pe Happy Channel, a făcut parte din două trupe de muzică, ambele de succes, de curând a filmat pentru producţia „Fructul oprit”, serial difuzat la Antena 1 luni, de la ora 20:00, în care joacă alături de Alina Chivulescu, Adrian Titieni, Carmen Tănase. Cristina Ciobănaşu, alias Criss, este vedetă de la o vârstă fragedă şi a cunoscut deja succesul atât profesional, cât şi personal. Relaţia sa cu Vlad Gherman, o poveste de dragoste ce durează de mai mulţi ani, se îndreaptă vertiginos către altar, iar din planurile cuplului nu lipsesc copiii. Despre destinul fetiţei care venea în urmă cu nouă ani de la Botoşani să cucerească ţara ne-a povestit chiar ea, într-un interviu despre reţeta succesului.

„Mi-am început viaţa de vedetă în sat, la 4 ani”

665 31 2- Unde au fost începuturile tale artistice? La 12 ani, când ai venit la „Dansez pentru tine”?

- Nu cred că a fost un început clar. Toate lucrurile s-au legat. În primii ani, cât am stat acasă, la Botoşani, bunica mea avea grijă de mine şi de fratele meu. Pe la 4 ani ne-a pus în braţe instrumente muzicale, pentru că, trăind la ţară, mergeam de Sărbători cu colindatul, cu capra, cu măşti. Se făceau grupuri care repetau tot anul fie cu preotul din sat, fie cu profesorii. Mie bunica mi-a pus în braţe, pe rând, ocarina, fluierul, naiul, vioara şi cavalul. Mă ştia tot satul, eram o mică vedetă. La 11 ani, bunica mea a fost sunată de primarul din sat, care fusese contactat de cineva de la Pro TV (în 2008), pentru că cei de la „Dansez” aveau nevoie de copii talentaţi, care să nu aibă legătură cu concurenţii şi care aveau diferite nevoi. Eu intram la „condiţii modeste” acasă şi nu ne permiteam să mergem la o şcoală de prestigiu, să facem muzică, deşi ne doream foarte mult acest lucru. Am fost acceptată, iar în show am fost remarcată de Ruxandra Ion, care şi-a spus: „Hai să ajut eu sufleţelul ăsta!”.

- Şi atunci te-ai mutat la Bucureşti?

- Ruxandra a dat telefoane, le-a chemat pe mama, pe bunica, le-a spus că vrea să mă ajute să vin la Bucureşti, să studiez. Şi ei trebuiau să facă un sacrificiu şi să renunţe la mine, să mă lase departe de ei. M-au întrebat dacă aş vrea să fac asta şi am spus: „Da, îmi place ideea, doar că o să-mi fie dor de părinţi”.

„Nu am avut bucuriile simple ale adolescenţilor, dar viaţa m-a răsplătit cu succese”

665 31 3- Ai venit la Bucureşti, şi succesele au început să curgă. Ai avut vreun regret în anii ăştia?

- Uneori mi-am spus că aş fi vrut şi eu să ies în faţa blocului şi să mă joc sau să ies în club. Eu nu am fost în club decât o dată, la majoratul lui Bubu. Nu am fost în nicio tabără, nu am avut bucuriile simple pe care le au adolescenţii. Dar, analizând într-o zi situaţia, mi-am spus că eu am fost de fapt în mai multe tabere decât au fost colegii mei de şcoală, pentru că în turnee era ca într-o tabără. Un lucru pe care regret că nu s-a întâmplat - dar nu aş da timpul înapoi să-l modific, pentru că eu consider că felul în care s-au petrecut lucrurile m-a făcut să fiu cine sunt astăzi - este că nu am putut să învăţ mai mult în şcoala generală şi în liceu. Îmi dau seama acum, printre colegele mele citite de la facultate, de câte lipsuri am eu. Eu nu am avut timp să stau să lecturez. M-am dezvoltat pe altă parte.

- Care crezi că sunt atuurile tale?

- Dorian îmi spunea, când eram în LaLa, Titirez. Eu sunt un om energic. Îmi place să cred că am o aură bună în jurul meu şi transmit energii bune. De asemenea, cred că mă definesc profesionalismul şi seriozitatea, dar pentru astea nu este meritul meu, cred că vin din educaţie, iar răspunzătoare pentru mare parte din ea este Ruxandra. Cred că trebuie să fii serios şi în ceea ce faci, dar şi acasă, cu cei din jurul tău. Mai cred că am avut întotdeauna oamenii potriviţi în jurul meu.

- Cum este experienţa din cel mai recent serial de televiziune în care joci, „Fructul oprit”?

- Interpretez un personaj, Ana, care cucereşte prin inocenţă şi puritate, dar în acelaşi timp este un personaj inteligent şi care are un rol important în poveste. După ce îi moare mama devine extrem de ataşată de tatăl său şi este geloasă pe orice femeie din viaţa acestuia.

„Teo mi-a dat încredere în mine şi m-a învăţat despre discurs live”

- Cum te vezi peste zece ani?

- Nu ştiu cum o să arate nici următorul an, fiindcă las lucrurile să se întâmple. Mi-aş dori să pot să fac ceva cu muzica mai mult în carieră. Desigur, visez familie, copii. Vlad este acolo. Şi eu, şi Vlad iubim mult copiii. Actoria se va regăsi în continuare, nu ştiu în ce formulă. Poate că mi-ar plăcea să prezint o emisiune live.

- Care este motto-ul tău în viaţă?

- Dacă e să se întâmple ceva, se întâmplă cu un motiv. Niciodată n-am stat să mă gândesc, să despic firul în patru. De asemenea, am mai învăţat de la Teo să am încredere în mine. Când Ruxandra a înfiinţat Academia, Teo preda la secţiunea Prezentatori, unde m-am dus şi eu. Aveam atunci, pe la 17-18 ani, o problemă foarte serioasă, o frustrare, pentru că nu prea vorbeam. Dacă mi se punea o întrebare răspundeam monosilabic. Mi-a fost frică mereu să nu mă fac de ruşine. Iar Teo mi-a dat încredere! La fel a făcut şi la discursul live de la curs, unde m-a oprit după primul minut şi a spus că e formidabil! Spusesem o glumă care prinsese foarte bine în sală, cucerise publicul deja. Şi am mai învăţat atunci ceva de la ea. Ne-a spus tuturor: „Fiţi cu ochii pe balon!”. Ea ne-a aruncat chestia asta, şi cei care aveau un motiv să exceleze înţelegeau... Fii atent la ce vrei şi luptă pentru asta!

- Şi, eşti cu ochii pe balon?

- Sunt cu ochii pe balon, dar încă n-am început să merg spre el. E acolo!

„Mă enervează foarte tare când mă tratează cineva ca pe fata Ruxandrei sau îmi spune cineva că am ajuns unde am ajuns pe pile. Asta mă înfurie foarte tare, pentru că eu ştiu cât am muncit, cât am sacrificat şi că am făcut totul cu mult efort“

„Eu şi Vlad facem şase ani de relaţie“

- Îţi mai aminteşti de prima întâlnire cu Vlad?

665 31 4- A fost la un casting care s-a ţinut în liceul meu, „Dinu Lipatti”. L-am văzut pe scenă pe Vlad, care cânta o piesă a lui Sting, era tuns scurt, avea chitara în braţe şi mi-am spus că, uite, există şi la noi în ţară băieţi drăguţi, talentaţi, să facă şi spectacol. Atât. Scânteia s-a declanşat mai târziu, în timpul filmărilor la „Pariu cu viaţa”, unde eram parteneri, iar prima noastră ieşire a fost la 18 martie 2012, şi de atunci sărbătorim lunar ziua de 18. Facem şase ani de relaţie.

„LaLa Band a fost cea mai frumoasă perioadă trăită“

- Care a fost cea mai frumoasă perioadă din viaţa ta până acum?

- M-a întrebat Vlad odată, într-o discuţie a noastră: „Care a fost pentru tine cea mai frumoasă perioadă din viaţa ta?”. Şi am răspuns sincer... LaLa. Aia a fost cea mai frumoasă perioadă pentru mine. Este foarte frumos ceea ce trăiesc acum cu Vlad, relaţia, faptul că ne înţelegem atât de bine, că ne ştim unul altuia durerile, că ne cunoaştem şi ştim cum să ne comportăm unul cu celălalt când unul e într-o pasă proastă sau când ne certăm ştim când să lăsăm unul de la altul, să ne împăcăm, să construim, e foarte frumos, dar pentru mine, ca evoluţie a mea personală, LaLa a fost cea mai frumoasă perioadă. Şi asta au făcut prietenii, experienţa, scenele, fanii, nebunia, ideea de cântat live. A fost perioada mea de suflet. Am fost atunci alături de foarte mulţi oameni frumoşi, lângă care am lucrat şi care mi-au fost atât de dragi şi-mi sunt în continuare, chiar dacă ne vedem mai rar.