Main menu

header

734 28 1de Silviu Ghering şi Adrian Barna

Celebrul serial „Urzeala Tronurilor” („Games of Thrones”) conține o lume fantastică, un univers alternativ, mai complicat decât al nostru, populat generos cu personaje înzestrate cu personalități puternice și foarte diversificate, care au surprins și au oferit surprize și în recent încheiatul sezon 8 (ultimul?). Și, mai ales, atât de îndrăgite încât au lăsat un gol imens în sufletul milioanelor de... ultrași! Caracterul fiecărui personaj ce populează serialul vă permite să vă visați alături de acțiunea serialului la Westeros, știind că personalitatea dumneavoastră este pe deplin reprezentată. În „Game of Thrones”, putem identifica trăsături înrădăcinate pentru eroi, fie cei pozitivi, fie adversarii lor. Și să fim serioși, care sunt vedetele și care sunt personajele negative? Intriga megaserialului amestecă aventuri și întâmplări din cele mai diverse. La fel și în lumea reală, niciunul dintre noi nu este mereu „tipul bun”. Dimpotrivă, avem uneori rolul negativ. De aceea, cu toate atributele lor „pe plus” sau „pe minus”, eroii din „Urzeala Tronurilor” pot fi asociați perfect cu un semn zodiacal. Și mulți dintre noi simțim că ne putem identifica perfect cu un anume personaj. Să vedem în cele ce urmează ce personaj se asociază cu fiecare semn zodiacal.

Berbec

DAENERYS TARGARYEN

Unii dintre noi s-au născut să conducă și Daenerys conduce cu toată pasiunea și convingerea unui Berbec. Niciodată nu se îndepărtează de o provocare şi nu lasă frica să o împiedice să-și exercite puterea. Daenerys conduce cu forța Berbecului, având trei dragoni de partea ei, iar starea sa de spirit are energia și atracția nativilor născuți sub acest semn zodiacal energic.

Taur

CATELYN STARK

Înzestrată cu ambiție și personalitate, Lady Catelyn radiază tenacitatea și controlul unui nativ Taur. Mereu loială față de familie și întotdeauna stabilă emoțional, ea știe cum să elaboreze planuri mărețe și are puterea de a-și respecta promisiunile. Nu-și ascunde niciodată disprețul față de dușmani și învinge prin persistența cu care abordează fiecare bătălie.

Gemeni

SANSA STARK

Nu există nici o îndoială că Sansa poate supraviețui indiferent prin ce trece. Versatilă și inteligentă, ea își folosește farmecul și persuasivitatea pentru a-și determina adversarii să creadă că este de partea lor. Firea schimbătoare, asemeni nativilor Gemeni, a ajutat-o în mai multe perioade complicate, iar mintea ei a făcut-o să devină un lider inteligent și capabil.

Rac

CERSEI LANNISTER

734 28 2Deși poate fi înfricoșătoare și devastatoare în deciziile ei, nu există nimic pe care Cersei nu ar face-o pentru copiii ei sau pentru numele Lannister! Și cu asta am spus totul. Ca un nativ Rac, ea ar fi capabilă să treacă prin foc și pară, cu forța armelor, orașe întregi și s-ar măsura oricând, în modul cel mai direct, cu vrăjmașii ei dacă aceștia i-ar amenința siguranța celor dragi.

Leu

TYRION LANNISTER

734 28 3Deși înălțimea modestă a lui Tyrion l-a făcut să fie ignorat de familia lui, oricine îl cunoaște nu-i poate nega capacitatea de a încânta și de a conduce mulțimile cu mult farmec și personalitate. Indiferent cât de gravă este situația, el găsește mereu umorul și... frivolitatea atrăgătoare în idei, vorbe și fapte. A-l complimenta doar pentru farmecul său ar fi, însă, o superficialitate. Ca un Leu, inteligența lui este surprinzător de ascuțită.

Fecioară

BRIENNE DE TARTH

Nimeni nu are intenții pure precum Brienne din Tarth. Ca o Fecioară veritabilă, loialitatea, neprihănirea și logica sunt prețuite mai presus de toate în universul ei. În sine este un războinic înfricoșător de intimidant. În timp ce putea să-și folosească puterea pentru câștiguri egoiste, ea își păstrează nobile angajamentele, ca un cavaler, menținând-și mintea limpede, în ciuda criticii și dușmăniilor altora.

Balanță

MARGERIE TYRELL

Oricine se întâlnește cu Margerie nu îi poate ignora farmecul, spiritul și frumusețea, aidoma nativilor din Balanță. Sub aparența ei plăcută este o dorință neclintită de a deveni regină. Deși nu este un scop unic în Westeros, dorința ei are o motivație autentică: talentul său pentru diplomație, corectitudine și empatie îi convinge pe admiratori că poate fi conducătorul cel mai înțelept.

Scorpion

ARYA STARK

734 28 4Arya Stark nu iartă niciodată și nu uită niciodată, mai ales când vine vorba despre cei care îi amenință familia. Voința ei este la fel de puternică precum fierul și înțepătura ei este la fel de otrăvitoare precum acul unui Scorpion. Face tot ce este nevoie ca să devină suficient de puternică pentru a învinge dușmanii care îi amenință pe cei dragi, trece prin adâncurile durerii și nu se lasă înfrântă niciodată.

Săgetător

JAIME LANNISTER

În ciuda loialității sale clare față de numele Lannister, supraviețuiește în Jaime o natură sălbatică precum a Săgetătorului. Mai presus de toate, este un aventurier și un războinic. El nu poate fi legat de o idee tradițională despre ceea ce ar trebui să fie un bărbat cu origini nobile, de care să fie mulțumit tatăl său. În adâncul sufletului, el întotdeauna își urmează intuiția în primul rând.

Capricorn

JON SNOW

734 28 5Indiferent cât de subestimat a fost, Jon Snow întruchipează hotărârea feroce, angajamentul neclintit și loialitatea față de ceea ce este drept. Erou veritabil și în final liderul unei armate revoluționare, Jon nu poate fi decât lancea care luptă pentru dreptate. Cu o inteligență intuitivă și un spirit corect, dublate de o inimă de aur, el reprezintă Capricornii de pretutindeni.

Vărsător

MELISANDRE

734 28 6Deși acțiunile ei pot fi dificil de înțeles pentru cei mai mulți, Melisandre are o viziune foarte profundă despre lume, asemeni originalității unui Vărsător. Loialitatea să față de Domnul Luminii este atât de mare, încât judecata nimănui nu poate interfera cu convingerea ei. Cu toate acestea, niciuna dintre alegerile ei nu implică mândrie personală. Ea are în minte, mereu, Westeros.

Pești

BRAN STARK

Ca noul corb cu trei ochi, Bran a trecut prin viziuni profetice proiectând visuri și convingeri intuitive, înțelegând că doar puterea interioară îl va salva. Îmbină înțelepciunea și sensibilitatea unui nativ din Pești, depășind învelișul terestru și poate primi mesaje din domeniile de „dincolo”.