Main menu

header

742 18 1de Carmen Ciripoiu şi Carmen Bădulescu

După ce v-ați scufundat o lună în energia emoțională a Racului, odată cu data de 23 iulie 2019, Soarele a intrat în Leu, semnalând că este momentul să vă deschideți inima, să lăsați trecutul deoparte și să alegeți o nouă cale pe care să mergeți în viață. Este vremea să vă ascultați sufletul, să fiți generoși și să îi încurajați pe cei care au nevoie de ajutor. Pentru că Soarele în Leu aduce tuturor încredere în sine, iubire și creativitate. Un alt eveniment astral cu totul spectaculos, care se petrece o dată la 12 ani, este Trigonul de Aur (format din conjuncţia Soare-Venus, prezente în Leu, care formează trigon cu Jupiter în Săgetător). Ce transformări aduce acest eveniment astral în viața fiecărui nativ şi cum influențează energia Soarelui fiecare zodie, aflați de la astrologul Cristina Dobre.

Până la 16 august, perioadă de mari bucurii

Până pe 16 august, acest aspect foarte benefic trezește în noi optimismul, generozitatea și deschiderea sufletească, detensionează și vindecă, crește șansele de afirmare. De ce se petrece asta? Când Soarele și Jupiter tranzitează zodiile pe care le guvernează și sunt în relații foarte bune, formând Trigonul de Aur, aduc lumină și înțelegere facilă a situațiilor în care ne aflăm și, implicit, multe soluții, dar și ieșiri din compromisuri și atașamente, vindecări emoționale și fizice. Totodată, în aceste zile, se află și Marte în Leu, care ne permite o excelentă canalizare a energiilor, prin voință, în sensuri generoase și nobile, de aceea momentul trebuie trăit la maximum de toți nativii. Toate aceste aspecte astrologice vor conferi o notă specifică fiecărui nativ în parte, mai mult sau mai puțin provocatoare, în funcție de harta natală a fiecăruia.

Conferă Berbecilor curaj, inițiativă și spontaneitate

742 18 2Energia armonioasă a Soarelui le conferă Berbecilor entuziasm, curaj, dar și inițiativă și spontaneitate, ajutându-i să fie adevărați deschizători de drumuri. Drept urmare, Berbecii dau randament maxim când sunt provocați și nu renunță niciodată la aspirațiile și visurile lor.

Taurii atrag bogăția atunci când sunt mulțumiți

Căldura sufletească mult amplificată le dă nativilor nevoia de a-și trăi viața cu plăcere, dar asta nu înseamnă că nu vor munci foarte mult pentru a-și vedea visul împlinit. Pe de altă parte, acești nativi atrag bogăția în viața lor când sunt mulţumiți și modești, dar mai ales când sunt împăcați cu ei înșiși și cu tot ce le vine de la Dumnezeu. În plus, Taurii au un simț artistic extraordinar și nu simt nevoia să demonstreze nimănui nimic.

Inteligență și deschidere mentală pentru Gemeni

Pentru cei din Gemeni, energia solară trezită aduce mai multă curiozitate, inteligență deosebită și deschidere mentală. Și este extrem de important pentru ei să învețe să-și folosească mintea pentru aspecte practice, cu un scop bine definit, să evite împrăștierea și superficialitatea. De ase- menea, este necesar să înțeleagă că adevărata cunoaștere vine din inimă, iar dacă inteligența este dublată de bunul simț, atunci duce la înțelepciune.

Astrul le purifică subconștientul Racilor

Pentru cei din zodia Rac, energia solară trezită este o binecuvântare, pentru că îi ajută să-și purifice subconștientul, să-și controleze emoțiile, amplificându-le inteligența emoțională. Acești nativi au capacitatea să se „întoarcă” în trecut, unde pot depăși anumite traume emoționale, prin înțelegerea acestora și a scopului pentru care au fost nevoiți să se confrunte cu ele. Lecția lor este să se lase ghidați de ceea ce le spune inima.

Leii nu obosesc dacă-și urmează vocea inimii

742 18 3În ceea ce îl privește pe Leu, Soarele aflat în zodia sa aduce nativilor momente de forță maximă. Leii sunt responsabili unii față de ceilalți, atenţi să nu le lipsească nimic, dăruiesc din preaplinul ființei lor și nu obosesc niciodată dacă-și urmează vocea inimii. Leii sunt cei mai strălucitori și carismatici din întregul zodiac, dar în același timp știu să-i pună și pe ceilalți în valoare.

Fecioarele nu trebuie să se piardă în detalii inutile

Pe cei din zodia Fecioarei, Soarele îi învață cum să îi ajute pe ceilalți, să corecteze tot ce nu este în ordine în jurul lor. De altfel, Fecioarele au o putere mare de concentrare mentală, gândire analitică și o inteligență practică foarte dezvoltată, iar simțul critic îi face să vadă toate amănuntele. Nu trebuie însă să se piardă în detalii inutile. Simplitatea, naturalețea și modestia le permit să depășească acest perfecționism exagerat, care le aduce multă nemulțumire și neajunsuri.

Balanțele trebuie să evite compromisurile în relații

Odată cu trezirea Soarelui în fiinţă, Balanțele vor fi obligate să învețe să nu depindă de ceilalți, să-și dezvolte încrederea în sine, dar și fermitatea. Aspirația lor sufletească este de a dărui, de a-și exprima stările lăuntrice în exterior, celor din jur. Este bine să evite nehotărârea și compromisurile în relații, altfel vor avea un echilibru bazat doar pe o iluzie.

Scorpionii vor să-și depășească propriile limite

Scorpionii sunt cunoscuți ca având o dorință imensă de transformare și de a lua totul de la capăt, până reușesc să-și atingă scopul, iar energia Soarelui îi va conduce pe acești nativi către depășirea propriilor limitări. De altfel, Scorpionii sunt cei care văd dincolo de aparențe și pot sublinia defectele celorlalți foarte tranşant. Este însă necesar să-și depășească resentimentele și tendința de răzbunare, iar în plan amoros, să nu confunde sexul cu dragostea.

Săgetătorii luptă pentru dreptate și adevăr

Pentru Săgetători, Soarele se traduce printr-o uriașă nevoie sufletească de a lupta pentru dreptate și adevăr. Pe de altă parte, Săgetătorii trebuie să înțeleagă că cea mai importantă lege este cea a bunului simț: „Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face”. În plus, este important să aplice toate cunoștințele acumulate pentru a-i putea ghida pe ceilalți, altfel rămân doar nişte teoreticieni. Noblețea și diplomația acumulată în urma experiențelor spirituale le asigură siguranță și protecție.

Propria experiență îi schimbă pe Capricorni

Odată cu trezirea Soarelui în fiinţă, Capricornilor li se va arăta că doar propria experiență îi poate transforma. Chiar dacă acești nativi sunt considerați cei mai discipli- nați, perseverenți și pragmatici din tot zodiacul... Pe de altă parte, punctualitatea, simțul practic și cel organizatoric îi transformă în buni administratori. În plus, Capricornii au capacitatea de a pune în practică, de a valorifica orice cunoaștere sau informație. Vor reuși însă să-și depășească egoismul și rigiditatea doar dacă vor accepta sfaturile și îndrumarea ființelor superioare lor.

Vărsătorii trebuie să afle ce-și doresc cu adevărat

Momentul trezirii energiei solare în fiinţă, le „cere” Vărsătorilor să-și urmeze dorința de a-i ajuta pe cei nevoiași, dar cu mult discernământ, pentru a nu arunca „mărgăritare celor care nu merită”. Este necesar să afle ce-și doresc cu adevărat și să evite superficialitatea și acțiunile delăsătoare. Ideile lor geniale se pot transforma ușor în fapte, doar dacă înțeleg necesitatea punerii lor în practică. De altfel, Vărsătorii își doresc mult să devină un exemplu în viața celorlalți, sunt spontani, liberi, independenți, motiv pentru care sunt cunoscuți drept revoluționarii de excepție ai zodiacului.

Peștii să evite condamnarea inutilă la suferință

Peștii sunt recunoscuți drept cei care se sacrifică pentru binele celorlalți, iar Soarele puternic activat le arată că este important însă să evite asumarea problemelor omenirii și condamnarea inutilă la suferință. Iertarea este cea mai înțeleaptă cale de abordare a greșelilor. Foarte credincioși, compasivi și devotați idealurilor lor, ei trebuie să fie mereu cu picioarele pe pământ, pentru a-și dezvolta discernământul și bunul simț și pentru a evita naivitatea. Pe de altă parte, sinceritatea față de ei înșiși și orientarea către idealuri spirituale îi transformă în ajutoare de nădejde pentru cei lipsiți de putere.