Main menu

header

743 27 3Paul Surugiu - FUEGO este artistul mereu implicat în câte-un proiect ambițios. Ba filmează pentru emisiunile prezentate de el la TVR 2, ba înregistrează melodii noi sau se pregătește pentru show-ul din 15 noiembrie, de la Sala Palatului din București. Cu toate acestea, el găseşte timp şi pentru pasiunile sale, despre care mărturiseşte că sunt un timp liber investit cu folos şi care îi aduc bucurii de suflet.

Pentru FUEGO, relaxarea vine atunci când pictează. În felul acesta, artistul uită de toate și încearcă să aducă noi simboluri pe pânză. Mai mult, caută, se documentează, încearcă să fie mai bun și să evolueze, ascultând sfaturile unor pictori cu experiență, urmărind tutoriale pe YouTube sau exersând până când e mulțumit de rezultat. Autodidact, FUEGO încearcă prin pasiunea aceasta să sprijine tineri talentați, cărora le oferă o șansă, ajutându-i financiar. Până în prezent, el a susţinut peste 200 de cazuri, realizând 15 evenimente naționale de anvergură, expoziții și colecții noi. Pentru următoarea expoziţie, care va avea loc în toamnă, în Bucureşti, într-o locaţie exclusivistă, FUEGO lucrează în prezent. Printre alte pasiuni ale sale se mai numără gătitul şi cititul. De departe însă, pasiunea sa favorită este să se uite la filme și seriale. FUEGO vizionează seriile noi apărute, indiferent că sunt pe teme de artă, istorie, muzică sau acţiune. Cel mai tare îl bucură să intre din nou în lumea copilăriei, iar preferatele sale sunt desenele animate de la Disney.

743 27 4Cu Paul Surugiu - FUEGO ne întâlnim la TVR 2 în fiecare sfârşit de săptămână. Dacă este vineri, FUEGO ne aşteaptă la emisiunea „Drag de marea mea”. Pe 16 august, de la 17:45, artistul se va întâlni cu personajele preferate din desene animate și va dansa cu ele. Tot în această ediție, el va avea un look schimbat și va face superatmosferă pe plajă, cântând, dansând, fiind aproape de public. Invitații săi speciali vor întreține atmosfera și vor cânta pentru telespectatori. Printre aceştia, Maria Dragomiroiu, Raoul și George Rotaru. Emisiunea poate fi urmărită în reluare sâmbătă, de la ora 14:00, pe TVR 2.

Nume mari la „Drag de România mea!”

Duminică, 18 august, FUEGO a pregătit o gală de colecţie „Drag de România mea!”, de la ora 15:00, la TVR 2. Printre invitaţi se numără doamna Elise Stan, unul dintre profesioniștii Televiziunii Române. Nicolae Mureșan, marele artist al zonei Codru, ne va impresiona cu al său costum și cu frumusețea poveștilor sale. Surprize a pregătit și Nicoleta Voica, reprezentanta Banatului, care vine însoțită de soțul său, Alin Bagiu, pregătind și un superduet cu FUEGO. Emblema Bucovinei, cu întreaga Românie în glas, doamna Sofia Vicoveanca ne va aduce premiere muzicale, dar și un emoționant moment muzical alături de FUEGO, pe versurile sale. Marea doamnă a Maramureșului, Angela Buciu, ne va doini și ne va povesti despre România într-un moment sensibil. Minunea acestei ediții o reprezintă starea specială, vorbele, emoția din momentele susținute de marele Nicolae Sabău, care la cei 90 de ani ai săi ne va purta pe toți în lumea nostalgiei.