Main menu

header

836 27 1de Ștefania Băcanu şi Daniel Şuta

Numeroase pietre, a căror putere a fost descoperită de-a lungul vremii, au devenit talisman pentru cei mai mulți dintre noi, cei care credem cu adevărat în forțele exterioare, care vin de la Mama Pământ. Piatra Soarelui, folosită încă din Antichitate de magicieni, este și azi aducătoare de putere, încredere în propriile forțe, claritate mentală și descoperirea adevăratelor talente și aptitudini.

Vă apără de gândurile negre

Piatra Soarelui, alături de Piatra Lunii în timpul Solstițiilor, este asociată cu bogăția și cu puterea. Pe vremuri, erau așezate în altarul bisericilor sau purtate de preoți, reprezentând, astfel, echilibrul de putere dintre atributele fizice, psihice și spirituale, între partea masculină și cea feminină. Azi, Piatra Soarelui este considerată potrivită pentru persoanele sensibile, lipsite de forță și vitalitate, care au mereu nevoie de suport pentru a întreprinde lucruri și sarcini. Așa că, dacă o veți purta cu încredere, această piatră vă va aduce încredere în propriile puteri și nu veți mai fi intimidați de toxicitatea din jurul vostru. Este indicat a se purta, îndeosebi, în perioadele grele din viața voastră. Atunci când nimic nu merge, nimic nu se leagă și, parcă, bateți pasul pe loc. Piatra Soarelui poate fi un accesoriu perfect al oricărei bijuterii, dar se poate purta și singură, în portofel sau într-un loc pe care să îl știți doar voi.

Descoperă sexualitatea

836 27 2Cu ajutorul acestui talisman, vă puteți atrage prosperitatea, să manifestați încrederea în propria persoană și să vă îmbunătățiți relațiile cu persoanele de sex opus. Veți regla situațiile conflictuale cu partenerul de viață, iar comunicarea dintre voi va atinge cote maxime. De asemenea, pentru cei care se simt inhibați și nesiguri, Piatra Soarelui sprijină și ajută la descoperirea sexualității pe care să o și manifestați în viața voastră. Talismanul aduce bucurie și poftă de viață, amplifică intuiția, purifică chakrele și le încarcă cu energia necesară. Pentru cei care practică vindecarea prin meditație, piatra ar trebui să fie nelipsită de pe masa ritualului, pentru că vă ajută să vă găsiţi liniștea și echilibrul interior, fără efort, pentru că Piatra Soarelui poartă energia lui Ra, Zeul Soarelui. Aceasta reface puterea personală, libertatea în gândire, flexibilitatea, deschiderea către nou și bunăvoința în a-i ajuta pe cei din jur, cu o bunătate fără margini. Dar, în același timp, nu vă va lăsa să cădeți pradă falsității și răutății oamenilor.

Îi ajută pe cei care sunt în căutarea unui loc de muncă

Piatra Soarelui este o piatră a abundenței. Încurajează independența, originalitatea și vine în ajutorul celor care nu și-au găsit încă vocația. Se spune că este talismanul zodiilor Gemeni, Rac și Scorpion. Nativii care îl poartă cu încredere sunt protejați de blesteme, gânduri negre, accidente, iar karma va fi mai blândă cu ei. În plus, se vor simți puternici și capabili să mute munții, dacă va fi nevoie. În ceea ce privește profesia, Piatra Soarelui oferă oportunități de promovare, de schimbare către mai bine și chiar de găsirea unui serviciu împlinitor.

Este considerată bijuteria zodiei Gemeni

Minunatele bijuterii arămii vă pot oferi un bronz spiritual profund, atunci când plecați într-o vacanță relaxantă și vă veți întoarce plini de energie și de optimism