Main menu

header

de Claudia Stan

Sufletul stă la baza oricărei afecţiuni fizice. Suferinţele, neliniştile duc la apariţia bolilor. Totul se resimte şi se vede în aura noastră. Toate vietăţile din lume dispun de acest înveliş invizibil, în care se reflectă idealurile noastre, starea sufletească, dar şi a sănătăţii, fiind practic „radarul” nostru personal, ce ne avertizează atunci când se apropie un prieten sau o persoană cu gânduri mai puţin bune. Brigitte Jakab, terapeut autorizat, specializat pe probleme legate de aură, ne va deschide căile înţelegerii acestui concept al lumii ezoterice.

„Prin biorezonanţă pot depista probleme de sănătate mai vechi”
- Ce este aura şi ce arată ea despre fiecare om în parte?
- Aura este învelişul acela invizibil din jurul corpului fiecărui individ, dar care nu poate fi perceput cu ochiul liber de majoritatea oamenilor. Există câteva persoane care o pot vedea fără a avea nevoie de vreun aparat. Aura omului sănătos are formă ovală (este prezentă pe o rază de circa doi metri în jurul persoanei), iar cea a  terapeuţilor şi a maeştrilor poate fi mai mare. În vremurile de demult, când oamenii erau puri, au văzut aura şi au înfăţişat-o ca un nimb auriu pe reprezentările divinităţii (Iisus sau Buddha). Din culoarea, mărimea şi forma aurei putem deduce starea generală a omului. Stresul şi încordarea sentimentală micşorează întinderea aurei, iar acest lucru ne predispune la boli. Culorile şi intensitatea aurei se schimbă continuu, în funcţie de evenimentele ce se petrec de-a lungul vieţii. Culoarea aurei fiecărui om, în parte, este diferită, de la alb, galben, violet şi multe alte nuanţe. De aici se pot vizualiza trupul, spiritul, energiile, blocajele energetice şi starea de sănătate.

- Se pot depista doar problemele de sănătate prezente în organism sau şi cele viitoare?
- De meserie, eu sunt psiholog şi maestru învăţător. Pe lângă harul pe care mi l-a dat Dumnezeu de a fi bioenergetician am făcut multe cursuri pentru a învăţa cum să îmi conserv şi mai ales să îmi fructific aceste calităţi. Prin biorezonanţă (investigarea aurei) pot depista probleme de sănătate mai vechi care au fost, dar şi cele ce pot apărea în viitor. Aura păstrează toate aceste informaţii, dar semnalează şi eventualele probleme. Împreună cu soţul meu, Attila, care are acelaşi har, am un cabinet în Ungaria, unde oferim consultaţii şi diagnosticări gratuite tuturor oamenilor.

„Deblochez canalele energetice”
- Dumneavoastră puteţi vedea aura, dar cum îi ajutaţi pe oamenii care vin la cabinet să vizualizeze şi ei „învelişul invizibil”?
- Într-adevăr, amândoi simţim şi vedem aura fără a avea nevoie de vreo tehnologie. Am achiziţionat un aparat inventat de doctori în fizică, ce a fost testat ulterior de clarvăzători, pentru a verifica dacă maşinăria funcţionează la parametrii reali. Această tehnologie permite tuturor oamenilor să îşi vizualizeze aura prin intermediul unei poze. Culorile închise sau nuanţele de maro denotă energie slăbită. Culori precum gri sau maro nu sunt benefice, fiecare nuanţă având şi efecte pozitive, şi negative. Nicio culoare nu e mai bună decât alta, e doar diferită!

„Echilibrarea aurei se face în zece şedinţe”
- Cât de necesară este o aură echilibrată? De câte şedinţe este nevoie pentru curăţarea acesteia?
- Sunt specializată în realizarea masajelor ce deblochează canalele energetice ale organismului prin biorezonanţă. Eliberând omul de energia negativă, acesta începe să fie mai activ, iar sufletul se purifică. Toate problemele vin din suflet, iar atunci când nu suntem fericiţi sunt declanşate bolile. Pentru echilibrarea aurei sunt necesare cel puţin zece şedinţe, din a cincea şedinţă efectele terapeutice resimţindu-se din plin. Aura se schimbă la fel de des ca şi persoana însăşi. De exemplu, cineva care studiază şi acumulează multe date în minte are mult galben în aură. Lucrează cu intelectul şi puterea logicii şi nu are mult timp pentru alte lucruri, astfel că va avea o aură stabilă, o anumită perioadă, săptămâni sau luni. Dacă altcineva are violet ca şi bază în aura sa, înseamnă că e foarte sensibil şi legat de sentimentele sale interioare. Dacă nu îşi găseşte sinele interior, aura sa poate să se schimbe dramatic în câteva ore. Toţi oamenii care au venit la noi pentru a ne cere ajutorul au plecat fericiţi şi vindecaţi.