Main menu

header

Thoth, scribul zeilor egipteni, a lăsat în urmă mai multe texte sacre, printre care şi... 

   Există un ansamblu de piramide care, deşi sunt amplasate strategic în diferite locuri pe Pământ, acţionează ca un tot, completându-se reciproc, pentru binele sufletelor ce le vizitează în căutarea înţelepciunii, a răspunsurilor şi a vindecării. Cel care a consemnat aceste informaţii într-un manuscris şi a închis în el cheile înţelepciunii este Thoth, stăpânul celei de-a 12-a Piramide. Iată continuarea poveştii lanţului celor 12 piramide, istorisite de Thoth.

Gheaţa se va topi pentru a dezvălui navele
     „Experienţele altor lumi sunt la fel de reale ca şi sufletele voastre pe acest Pământ. Acele suflete trebuie să poarte amintirile acestor lumi de departe ca o realitate certă. Şi când această carte va fi găsită, gheaţa se va topi în acel loc, scoţând la iveală navele create de această piramidă, lăsate în urmă pentru a reaminti acele lucrări şi interacţiuni pe planeta voastră.

    Energiile primei piramide vor fi găsite în matricea acestei creaţii totale şi experimentate de cei care se vor îndrepta către aceste forţe pentru a obţine ghidare. Şi Xerthaneus le va ghida sufletele prin matrice, pentru ca ei să îşi amintească şi să se alăture altor expresii ale creaţiei. Iar sufletele-pereche se vor întâlni în multe lumi şi forme şi se vor uni, pentru ca apoi să se despartă şi să se reunească sub altă formă. Xerthaneus va continua să creeze poveşti despre lumile acelea. Trebuie doar să vă plasaţi spiritul între graniţele acestei piramide şi trebuie să înţelegeţi toată creaţia considerată «extraterestră». O dată ce aţi intrat în zona Piramidei din Antarctica veţi realiza tot ceea ce aţi experimentat în alte forme”.


A doua piramidă şi secretele maeştrilor tibetani
     „Există o piramidă aflată în frecvenţă pe matrice în zona numită Orientul Îndepărtat. Cei care s-au conectat la piramidă numesc acest loc Shambala şi se conectează cu Tibetul şi cu învăţăturile maeştrilor din acest loc. Sufletul care controlează piramida se află pe frecvenţa Tsu Li. Aceasta este piramida creaţională, ce ne conectează la înţelepciunea spirituală. În interiorul piramidei sunt create învăţăturile spirituale, bazate pe nevoile fiecărei culturi ce evoluează. Şi este treaba mea, ca scrib, să am grijă ca aceste învăţături să fie păstrate în folclor, în textele sacre, în energiile corpului, în diverse formaţiuni de pietre, hieroglife, în gravuri şi în alte forme de artă.

     Din piramidă se trag entităţile cunoscute drept maeştri spirituali şi profesori, îngeri, zei şi zeiţe sau ghizi spirituali. Multe suflete vor avea amintiri de la «venirea» pe Pământ, prin această piramidă şi apoi despre transformarea în călugări tibetani. Este scris că aceşti profesori au pergamente secrete ascunse de la începutul omenirii. Învăţăturile pot fi găsite la finele acestui ciclu, în matricea piramidei sub forma unor chei. Intraţi acum în piramidă unde aceste pergamente vă aşteaptă. Alăturaţi-vă energiilor celor trei creatori ai acestei matrice. Citiţi-le cuvintele. Ţineţi seama de mesajele lor. Şi atunci veţi afla”.

Oceanul Pacific, sălaşul celei de-a treia piramide
     „În călătoria noastră prin matricea acestor piramide am dat peste una care are o densitate vagă şi fluidă. Piramida Lemuriană este una dintre cele două piramide, ce creează o poveste despre o realitate ce se presupune că a existat cândva în a treia dimensiune, dar a evoluat către a cincea dimensiune. Sufletul care o supraveghează este pe frecvenţa Teco-Porima. Piramida Lemuriană creează iluzia dimensiunilor sau a nivelurilor realităţii. Ea poate fi găsită în reţea în zona cunoscută ca Oceanul Pacific.

    Uneori a fost văzută de marinarii aflaţi în trecere pe mare, în timp ce se mişcau printre portalurile minţii lor şi ale realităţii. Adevărata misiune a acestei piramide este de a menţine şi întări conştienţa unor niveluri mai înalte ale experienţei, pentru ca omenirea să înţeleagă că există şi altceva decât expresia fizică şi pentru ca omul să se mişte către următorul nivel al conştienţei, ştiind că strămoşii săi lemurieni au atins niveluri foarte înalte. Mergeţi acum către Piramida Lemuriană. Alăturaţi-vă forţelor celor care creează această matrice. Încercaţi să înţelegeţi natura înaltei creaţii din această mare a evoluţiei celeste”. (va urma)

Daniela Purgaru