Main menu

header

Thoth, scribul zeilor egipteni, a lăsat în urmă mai multe texte sacre, printre care şi...

Există un ansamblu de piramide care, deşi sunt amplasate strategic în diferite locuri pe Pământ, acţionează ca un tot, completându-se reciproc, pentru binele sufletelor ce le vizitează în căutarea înţelepciunii, a răspunsurilor şi a vindecării. Cel care a consemnat aceste informaţii într-un manuscris şi a închis în el cheile înţelepciunii este Thoth, stăpânul celei de-a 12-a piramide. Iată continuarea poveştii lanţului celor 12 piramide, istorisite de scribul zeilor egipteni.

Atlantida, sălaşul celei de-a patra piramide
    „Piramida din Atlantida creează iluzia «realităţii în timp» pe suprafaţa Pământului. Prin matricea sa, omenirea se va percepe pe sine aşa cum aţi fi făcut voi în realităţile celei de-a treia dimensiuni. Le veţi numi Vieţi Trecute. Şi mulţi vor pleca spre aceste vieţi, prin această piramidă, în călătoria lor către înţelegerea acestei existenţe. Sufletul care controlează această piramidă se află pe frecvenţa Arliscochizel. Piramida este localizată în reţea în zona Oceanului Atlantic şi se învecinează cu zone de pământ.

    În această matrice, cineva poate să se vadă în orice moment al timpului, având parte de un număr mare de experienţe. Sunt cei care caută puterea şi care se pot găsi sub forma unui conducător al unui puternic imperiu. Aici poate fi regăsită bătălia dintre bine şi rău, lumină şi întuneric. Piramida din Atlantida are o mitologie bogată, ce provine dintr-un timp străvechi, când omul îşi folosea darul intuiţiei şi lucra cu spiritul. Aceste poveşti vorbesc despre preoţi şi preotese care foloseau cristale masive şi se însoţeau pe Pământ cu creaturi imense şi ciudate. Această piramidă povesteşte despre mine, Thoth, cunoscut drept Thoth din Atlantida sau Thuti, care a condus Atlantida timp de mii de ani”.

Nu este nici început, nici sfârşit
    „Este scris că, înainte de căderea marii civilizaţii a Atlantidei, am mers împreună cu consoarta mea şi mari preoţi şi preotese în nave spaţiale mari pentru, a crea o nouă casă şi o nouă civilizaţie. Acest loc a devenit pământul lui Khem, cunoscut drept Egipt. Eu, împreună cu alţii din Atlantida, am înregistrat şi stocat informaţiile în mari biblioteci, într-un loc cunoscut drept Sala lui Amenti (a Omenirii).

    Ascultaţi acum ecourile acestora în minţile voastre. Şi mulţi vor căuta aceste înregistrări în călătoriile lor, pentru a-şi aminti de ce au venit aici şi cine sunt. Şi vor simţi că au un scop măreţ în faţă, în acest timp, şi caută să descopere care ar fi acesta. Piramida din Atlantida a creat poveşti despre căderea acestei mari civilizaţii, ca semn de alarmă pentru cei care vor trăi pe Pământ şi vor citi aceste lucruri. Şi umanitatea se va preocupa de distrugerea «casei» sale. Nu vă temeţi, deoarece sufletele au nevoie doar să îşi amintească drumul către casă, spre Lumină. Pentru că nu este nici început, nici sfârşit. Şi eu, Thoth din Atlantida, vă voi duce acum la Piramida din Atlantida, pentru ca să experimentaţi tot ceea ce sunteţi. Şi veţi înţelege ce s-a întâmplat în jocul Luminii împotriva Întunericului. Şi vă veţi aminti ce aveţi de făcut”.

A cincea piramidă, în Mexic
    Piramida ce se află în reţea în zona Mexicului este Piramida Cheilor. Matricea pe care o vedeţi în ea se mută în afară pentru a se uni cu cele create de celelalte unsprezece piramide. Sufletul care guvernează această piramidă este Enoch, Purtătorul Cheilor. În această piramidă, cheile şi simbolurile sunt create în concordanţă cu Legile Creaţiei. Şi aceste chei sunt purtate prin matrice, combinând înţelepciunea şi cunoştinţele. Ele au nu număr nelimitat şi se potrivesc între ele ca piesele unui puzzle gigant, formând Totalitatea a ceea ce umanitatea trebuie să experimenteze.

    În starea de vis sau de meditaţie, o persoană se mişcă prin matrice, atrăgând cheile, ce se sincronizează cu experienţele necesare. Şi Enoch a creat Cheile Înţelepciunii şi ale Cunoaşterii, pentru a conduce sufletele spre un nivel mai înalt al spiritului. Apoi a plasat cheile în matrice, pentru a fi găsite de cei aleşi, astfel încât acestea să înveţe umanitatea despre schimbările ce intervin la finele acestui ciclu. Şi cele două suflete care îl asistă pe Enoch mânuiesc şi întreţin cheile, pentru că acum acestea au fost găsite, iar informaţia a fost „descuiată”. (va urma)

Daniela Purgaru