Main menu

header

Thoth, scribul zeilor egipteni, a lăsat în urmă mai multe texte sacre, printre care şi...

    Există un ansamblu de piramide care, deşi sunt amplasate strategic în diferite locuri pe Pământ, acţionează ca un tot, completându-se reciproc, pentru binele sufletelor ce le vizitează în căutarea înţelepciunii, a răspunsurilor şi a vindecării. Cel care a consemnat aceste informaţii într-un manuscris şi a închis în el cheile înţelepciunii este Thoth, stăpânul celei de-a 12-a piramide. Iată continuarea poveştii lanţului celor 12 piramide, istorisite de scribul zeilor egipteni.

A şasea piramidă se află în Peru
     „Piramida prin care puteţi experimenta emoţii este cea care se află în reţea în zona Peru. Sufletul care creează prin intermediul acestei piramide se află pe frecvenţa Lubileah. În această piramidă, emoţiile variază de la cea mai joasă frecvenţă la cea de lumină şi de energie pură. Aici emoţiile sunt ţinute în stare de plutire, astfel încât să experimentaţi unde de energie lipsite de formă. Şi sufletele vor cunoaşte toate tipurile de emoţii, pentru că acestea sunt în matrice şi au venit să experimenteze toată gama lor. Vor aprecia la adevărata valoare frecvenţa luminii, care este creaţia, aceasta conţinând toate emoţiile aflate în echilibru, şi o vor conecta cu acea parte a fiinţei lor, ce este legată de dragoste, cea care menţine sufletul etern.”


Prin suferinţă, către cunoaştere
     „Sufletele vor tinde către acest loc plin de emoţii înalte şi vor experimenta o mare suferinţă, care le va ajuta să înţeleagă totul mai bine. Şi vor simţi tortura şi chinul, dragostea şi compasiunea. Şi îşi vor transforma emoţiile în cuvinte şi fapte, în marea dramă pe care o trăiesc. Şi mari fapte vor lua forma unei expresii, a unor emoţii, ghidate de cursul matricei emoţionale. Şi vor intra în acest templu al emoţiilor, în sufletul lor, pentru a găsi răspunsuri la ghicitorile Creaţiei. Şi fiecare suflet va căuta până când va fi gata să intre în piramidă. Odată intrat va experimenta toate emoţiile pe rând, cu o înţelegere departe de priceperea umană. Fiecare suflet va îmbrăţişa toate emoţiile în sine. Veniţi cu mine acum în Piramida Emoţiilor. Vă voi învăţa să găsiţi pacea şi echilibrul din sufletul vostru”.

A şaptea piramidă, în Europa
     „Piramida ce se află în reţea deasupra Europei creează mitologii pentru experienţa sufletelor. Sufletul care creează în această piramidă este pe frecvenţa Triogenes Povestitorul. El este cel care captează imaginaţia sufletului sau a tuturor sufletelor, în timp ce toarce tiparele poveştilor sale prin energiile din matrice. Aceste tipare par a se repeta în cicluri, fiecare cu distribuţia sa de personaje încorporată într-o lucrare ce nu are nici început, nici sfârşit, dar din care se ţes noi poveşti pentru eternitate. În aceste mituri se află cheile procesului creaţional. Acestea vor fi privite ca Marile Mistere sau ca şi Creaţia Umanităţii. Şi acestea vor lua multe dimensiuni şi lecţii în care sufletele îşi pot selecta unul sau mai multe roluri. Miturile nu sunt legate de spaţiu sau de timp şi pot fi accesate după cum doresc sufletele. Haideţi să intrăm în Sălile Piramidei Interpretărilor Mitologice. Acolo veţi putea interacţiona cu toate miturile, în acelaşi timp, doar plasându-vă spiritul în matrice.”

Australia ascunde cea de-a opta piramidă, cea a Viselor
     „Există Piramida Viselor. Sufletul care creează prin această piramidă este Paznicul Viselor. Piramida Viselor este localizată în reţea în zona Australiei. În energiile acestei regiuni preoţii aleşi şi preotesele se încarnează pentru a păzi şi proteja cunoştinţele creaţionale stocate în matricea viselor. Această înţelepciune este dată în chei în timpul visului celor pregătiţi să le acceseze. O dată ce cheia este dată, sufletul se poate întoarce în forma fizică având posibilitatea de a se mişca înainte şi înapoi în aceste realităţi. Şi acel suflet va înţelege cum să creeze în vis şi modul în care creaţia devine o manifestare a fizicului. Când sufletele merg în locul de visare, acolo îl întâlnesc pe Paznicul Viselor. În matrice ele vor selecta experienţele, la fel cum fac în timpul fizic. Paznicul Viselor ia sufletele în matricea viselor fără de sfârşit, unde orice se poate întâmpla. Şi aici sufletele pot zbura şi pot fi libere”. (va urma)

Daniela Purgaru