Main menu

header

Thoth, scribul zeilor egipteni, a lăsat în urmă mai multe texte sacre, printre care şi...

   Există un ansamblu de piramide care, deşi sunt amplasate strategic în diferite locuri pe Pământ, acţionează ca un tot, completându-se reciproc, pentru binele sufletelor ce le vizitează în căutarea în]elepciunii, a răspunsurilor şi a vindecării. Cel care a consemnat aceste informaţii într-un manuscris şi a închis în el cheile înţelepciunii este Thoth, stăpânul celei de-a 12-a piramide. Iată continuarea poveştii lanţului celor 12 piramide, istorisită de scribul zeilor egipteni.

În vis, sufletele sunt libere
     „Toate sufletele ce îl vizitează pe Paznicul Viselor sunt legate de această matrice după experienţele lor în vis, iar acesta le ajută să îşi rezolve problemele şi le învaţă adevărata natură a experienţelor lor. Unele suflete au dificultăţi la întoarcerea în realitatea lor, deoarece matricea viselor le permite libertatea de a alege. O parte a sufletului rămâne conectată la matrice şi la Paznicul Viselor, pentru a se reconecta încă o dată atunci când corpul fizic se odihneşte. Închideţi ochii şi relaxaţi-vă mintea. Îndepărtaţi-vă de forma fizică. Veniţi cu mine pentru a-l întâlni pe Paznicul Viselor, unde totul şi orice este posibil”.


Piramida Înţelepciunii din Antarctica
      „Piramida Înţelepciunii este localizată în reţea în zona Canadei şi a regiunii arctice. Acolo, sufletele pot studia legile creaţiei şi apoi pot învăţa să îşi dezvolte abilităţile de a gândi şi de a înţelege ceea ce se întâmplă în realităţile lor. Vor realiza că toate lucrurile se mişcă în cicluri şi că aceste cicluri se mişcă unele în altele.

     În timp ce sufletul trece de la o experienţă la următoarea, aşa trece şi de la un ciclu la altul, căpătând înţelegerea complexi­tăţii tuturor lucrurilor şi rolul lor în Tot. Sufletele înţeleg conexiunea tuturor lucrurilor, cu cele 12 piramide şi cu Sursa Centrală, ce acţionează ca un ax în centrul tuturor, energia creaţională ce dă viaţă celor 12 piramide. Aici, sufletele înţeleg cum au fost create şi cum se pot manifesta în mai multe realităţi în acelaşi timp”.

Combinaţia minţii, spiritului şi matricei
     „În această piramidă, sufletul poate crea şi accesa cea mai importantă înţelepciune doar prin puterea gândului. Şi acest gând este legat de toate celelalte gânduri ce conectează sufletele între ele. Şi astfel, într-o nanosecundă a vieţii voastre, toate informaţiile sunt învăţate şi înţelese de toţi.
      Mare parte din această înţelepciune porneşte din reţea către «vehiculul» uman, printr-un sistem de «roţi» energetice cunoscut drept sistemul chakra. A venit acum momentul să călătorim în Sălile Înţelepciunii create în această Piramidă a Luminii. Veţi combina mintea şi spiritul cu matricea şi apoi veţi înţelege toate lucrurile din lume”.

A zecea piramidă, Leagănul Civilizaţiei
     „Piramida ce se află în reţea în zona Orientului Mijlociu, este punctul central pentru prima poveste a umanităţii. Acest loc mai este cunoscut şi drept «Leagănul Civilizaţiei», povestea despre Adam şi Eva şi descendenţii lor. Din această piramidă a fost spusă prima poveste primilor oameni care au venit să se «joace» pe Pământ şi să dea viaţă. Existenţa lor a fost creată ca o metaforă pentru tiparele creaţionale ale rădăcinilor primare. Şi simbolurile sacre ale acestei creaţii au fost codate genetic în cei care vor veni pentru a fi o parte a acestui tărâm.

     Pentru că aceste suflete se vor trezi la finalul acestui ciclu spre a conduce alte suflete în următoarea creaţie. În această regiune s-au înfruntat pentru prima oară Stăpânii Luminii şi ai Întunericului, iar bătăliile continuă până la finele acestui ciclu, când va avea loc începutul, Timpul de Aur al Luminii, ce va fi adus de cel care veghează această piramidă, cunoscut drept Ta-She-Ra El Amun. Acesta va primi sufletele şi le va duce la Piramidă, unde îşi vor găsi alinarea după tot ce au îndurat în călătoria de pe Pământ. Şi va fi un nou început. Un nou Copac al Vieţii va răsări din această piramidă şi din matricea sa şi se va alătura creaţiilor celorlalte 11 piramide. Întunericul se va întoarce la Lumină, iar sufletele vor fi libere şi vindecate”. (va urma)

 

Daniela Purgaru