Main menu

header

493 25 1de Cătălina Tăgârță

Reîncarnarea reprezintă un subiect fascinant. Dar, indiferent că sunteți sau nu adepții acestui concept, cu siguranță credeți în zodii, horoscop sau... în numerologie. Ei bine, din punctul de vedere al acestui din urmă domeniu, există un număr care arată gradul de evoluție spirituală cu care fiecare individ s-a născut în această viață. Odată aflat, veți ști care este gradul de evoluție al spiritului dumneavoastră și ce măsuri trebuie să luați pentru a vă dezvolta în continuare.

Luați în calcul doar ultimele două cifre ale anului

Numărul evoluției spirituale se calculează simplu și are în vedere date importante legate de originile individului, respectiv ziua nașterii, luna și ultimele două cifre ale anului în care s-a născut. Prin urmare, pentru a calcula numărul evoluției spirituale în care v-ați reîncarnat trebuie să adunați ziua cu luna și cu ultimele două cifre ale anului în care v-aţi născut, iar dacă obțineți un număr din două cifre le adunați și pe acestea, până veți obține una singură. Pentru a afla ce reprezintă acest lucru, după ce vă calculați cifra, urmând modelul de mai sus, citiți interpretarea corespunzătoare acesteia.

Numărul 1 Suflet tânăr

Oamenii care obțin cifra unu se află într-un grad de evoluție incipient, deci au un suflet tânăr, care încearcă să descifreze tainele universului și a ceea ce se petrece în jur, neconștientizând adesea ceea ce se întâmplă în interiorul său. Gradul de evoluție spirituală în care vă aflați are de-a face cu autoexplorarea, autoînțelegerea, autocunoașterea. Pentru dumneavoastră, lecțiile vieții abia încep, destinul care vi se va contura în această viață va fi unul ușor, liniștit și lin, fără furtuni foarte mari. Lecțiile nu vi s-au conturat încă foarte clar, însă este necesar să depuneți eforturi înspre îmbunătățirea de sine, să vă deschideți, să conștientizați existența celorlalți și pe cea divină.

Numărul 2 Înțelegerea universului interior

Numărul doi înseamnă că vă aflați într-un stadiu al evoluției în care legăturile și conexiunile create între dumneavoastră și ceilalți/univers/Eul interior sunt extrem de importante. Așadar, dacă doriți armonie interioară și exterioară, „relațiile interumane” reprezintă domeniul în care trebuie să evoluați și pe care să-l explorați în această viață. De aceea, ați face bine să nu le neglijați și nici să nu le minimalizați importanța, căci ele sunt lecțiile care vă vor ajuta să evoluați. Prin intermediul lor vă veți putea dezvolta, căci, acceptându-i, iubindu-i, iertându-i, înțelegându-i pe cei din jur, vă veți înțelege mai bine și universul interior.

Numărul 3 Bucuria libertății

Învățați să vă bucurați de propria libertate ce v-a fost dată prin naștere, dar lăsați-i și pe ceilalți să și-o trăiască pe a lor, căci a trăi într-o comunitate înseamnă a accepta diversitatea. Sufletul dumneavoastră se află într-un grad de evoluție ce facilitează circumstanțele dezvoltării celorlalte suflete. Trebuie neapărat să înțelegeți acest lucru pentru a nu vă canaliza energia și resursele înspre judecarea, blamarea sau conducerea celor din jur.

Numărul 4 Toleranță și implicare

Este esenţial să vă convingeți de abilităţile pe care le aveți și să le arătați şi celorlalţi. Încercați să le aduceți în faţă prin orice mijloace, să le faceți remarcate, dar fără a transforma această acțiune într-o demonstraţie ostentativă de putere. Moderaţia, stăpânirea de sine, concentrarea şi efortul autentic vă vor ajuta să evoluați spiritual în această viaţă. Gradul de evoluţie pe care îl veți atinge în această viaţă este unul mediu ca forţă şi impact. Reciprocitatea, toleranţa, implicarea reprezintă coordonatele gradului dumneavoastră de evoluţie spirituală.

Numărul 5 Încărcat de karmă şi de lecţii

Ca evoluţie spirituală, 5 este un număr puternic, dinamic, încărcat de karmă şi de lecţii. Practic, între iniţiere şi experienţă, numărul cinci se află undeva la mijloc. Graţie lui veți trece printr-o diversitate de trăiri, experimente şi experienţe. Cinci este un număr care aduce multe atuuri, dar şi multe provocări. Este esenţial să nu vă lăsați pradă impulsivităţii sau nechibzuinţei, făcând, în schimb, apel la autocontrol şi la stăpânirea de sine. Energia voastră spirituală ar trebui să se canalizeze înspre protejarea celor dragi, nu înspre ridicarea de ziduri de după care să vă ascundeți de ceilalți.

Numărul 6 Familia, sursă de liniște, dar și de preocupare

493 25 2Ceea ce trebuie să înţelegeți până la sfârşitul vieţii este că iubirea faţă de ceilalţi trebuie trăită constructiv, frumos, nu în dizarmonie; şi că trebuie să dăruiți pentru a şi primi. Șase este un număr frumos, cu o vibraţie intensă, legată de cea a iubirii, o vibraţie care poate fi însă şi „grea”. Planul sentimental este cel care vă ajută să evoluați şi să învățaţi lecţiile în această viaţă, iar familia poate fi pentru voi atât o sursă de linişte şi de fericire, cât şi o sursă de nelinişte şi de preocupare. Depinde de dumneavoastră să vă înţelegeți şi să vă îmbunătăţiți gradul de evoluţie spiritual la care ați ajuns.

Numărul 7 Lecţie de evoluţie prin nondependenţă

Dacă vă reprezintă numărul șapte, atunci vă aflați într-un grad de evoluţie înalt. Pe măsură ce trecem de numărul șase, ne apropiem din ce în ce mai mult de punctul culminant: descoperirea lecţiilor şi a adevărurilor esenţiale ale vieţii. Evoluţia dumneavoastră în viaţa prezentă se realizează mai ales pe cale spirituală. Este o luptă pe care trebuie să o duceți mai ales cu propria persoană, un drum care trebuie să vă ducă mai ales către voi înșivă. Este o lecţie de evoluţie prin nondependenţă faţă de ceilalţi şi faţă de societate. Veți avea parte de multe provocări, de răsturnări de situaţii şi de lovituri karmice ale destinului. Aveți nevoie de putere, iar această putere nu o puteţi dobândi decât prin spiritualitate.

Numărul 8 Ego-ul, un punct slab

Ego-ul reprezintă unul dintre punctele slabe cu care vă confruntaţi. Gradul de evoluţie în care vă aflați nu vă conduce către un drum liniştit şi lin, fără probleme, preocupări sau nelinişti, însă satisfacţia de a le traversa cu fruntea sus este enormă. Vrând-nevrând, viaţa vă va pune în postura în care va trebui să vă asumați anumite responsabilităţi şi să le duceți pe umerii voștri. Nu vă lăsați ghidați de orgoliu şi de vanitate, ci canalizaţi-vă energia pozitivă înspre scopuri nobile, frumoase.

Numărul 9 Învățați să dăruiți

Numărul 9 reprezintă punctul maxim în care se poate afla cineva. Deoarece gradul de evoluţie este foarte aproape de finalitate, această viaţă este, de fapt, o lecţie despre capacitatea voastră de dăruire, de desprindere de cele materiale/cele meschine/cele necesare bogăţiei lumeşti sau exclusiv binelui trupesc. Apoi, la rândul vostru trebuie să instruiți alte suflete tinere şi să le ajutaţi să-şi depăşească provocările în viaţă, dar şi să-şi găsească drumul propriu. Deci, trebuie să acţionați şi să îndrumați deopotrivă.

Exemplu de calcul: pentru o persoană născută la 1 noiembrie 1986, numărul evoluției spirituale se calculează adunând 0+1 (ziua nașterii) cu 1+1 (luna) și 8+6 (ultimele două cifre ale anului). Se va obține numărul 17, iar după ce se reduce la o cifră rezultă nivelul opt de spiritualitate