Main menu

header

de Raluca Grințescu

Tehnologia parcă evoluează din ce în ce mai repede, iar asta aduce o mulţime de beneficii. În acest capitol se încadrează şi noua aplicaţie online denumită şi Testul de Slăbit, disponibilă chiar şi în limba română. Vizitaţi www.testuldeslabit.com pentru mai multe detalii.

Trucuri eficiente

Această aplicaţie calculează cu o precizie foarte mare necesităţile nutriţionale ale unei persoane în funcţie de răspunsurile pe care le dă la chestionarul de pe site-ul oficial. Aplicaţia detectează care este cauza greutăţii în exces şi generează cel mai uşor de urmat remediu pentru a combate cât mai rapid kilogramele în surplus. Aplicaţia nu generează diete de slăbit sau diferite alte lucruri de acest gen, ci doar trucuri eficiente individului în cazul respectiv. Datorită faptului că fiecare organism este unic în felul său și trebuie tratat ca atare, pe acest principiu se bazează şi testul de slăbit. O dietă clasică sau un produs de slăbit este general şi nu are acelaşi efect la toate persoanele care o urmează. Testul de slăbit ţine cont de acest lucru, iar calculând cu o precizie foarte mare face anumite recomandări ce sunt uşor de urmat.

Puteţi mânca orice

Principalul avantaj al testului este faptul că nu interzice niciun aliment. Astfel, regimul alimentar rămâne aproape acelaşi şi nu este schimbat decât foarte puţin, în proporţie de maximum 10%. Această proporţie o reprezintă alimentele extrem de periculoase pentru corpul uman, pe care nici măcar un medic nutriţionist nu le consumă niciodată. Un mare alt avantaj îl constituie faptul că tot procesul de completare a chestionarului şi de generare a răspunsului durează foarte puţin, aproximativ 15 minute. Vizitați site-ul oficial şi începeți chiar astăzi să slăbiți rapid, dar sănătos!

Răspunsurile sincere or să vă ajute să vă genereze cele mai bune sfaturi pentru o scădere stabilă și sigură a greutății.

Fără cure de slăbire drastice sau antrenamente excesive