Main menu

header

560 3 3de Raluca Grințescu

Experţi, oameni obişnuiţi şi chiar jurnalişti au creat de-a lungul timpului mai multe metode de slăbit, care au dat rezultate sau, dimpotrivă, nu au avut succes. Totuşi, pe lângă o dietă corespunzătoare şi o activitate fizică regulată, a devenit destul de populară în întreaga lume utilizarea Apei Sassy.

Creată de o jurnalistă americană

Apa Sassy vă ajută să scăpați de kilogramele în plus într-un timp foarte scurt şi cu efect pe termen lung. Cea care a creat această apă este Cynthia Sas, o jurnalistă educată. Sas a încercat să încurajeze femeile să-i urmeze exemplul prin consumul acestei ape revoluţionare, consum ce trebuie acompaniat de un exerciţiu fizic regulat. Pentru că a avut parte de numeroase probleme cu greutatea, a căutat în nenumărate rânduri diverse diete care să o ajute să slăbească, Cynthia oprindu-se la acest preparat. Jurnalista a creat această dietă şi a patentat-o, rezultând unul dintre cele mai eficiente produse dietetice existente.

Slăbiți până la 10 kilograme

560 3 4Dacă veţi consuma în mod regulat această apă, într-o lună, fără prea mult efort şi fără riscuri asupra sănătăţii, se poate ajunge la o pierdere în greutate de până la 10 kilograme. Dacă vreţi să vă preparaţi singuri Apa Sassy veţi avea nevoie de: doi litri de apă, o linguriţă cu rădăcină de ghimbir ras, un castravete mediu tăiat felii, o lămâie cu coajă şi șapte frunze de mentă proaspătă. Mod de preparare: fierbeți apa şi aşteptați să se răcească. Puneți-o apoi în recipientul de sticlă. Tăiați felii lămâia şi castravetele şi adăugați-le în apăîmpreună cu 12-15 frunze de mentă şi o linguriţă cu vârf cu ghimbir ras. După ce le-aţi combinat, acest amestec se ţine la frigider peste noapte. Prin urmare, apa se pregăteşte de seara şi se consumă începând cu dimineaţa următoare. Jurnalista din SUA spune că va trebui ca dimineaţa să strecuraţi amestecul şi să beţi numai lichidul rezultat. Ea afirmă că este necesar să începeţi să beţi această apă încă de dimineaţă, în porţii mici. Până seara trebuie consumată toată, iar la lăsarea nopţii se va prepara din nou pentru a doua zi.

Această băutură delicioasă vitalizează și revigorează organismul, are un efect pozitiv asupra tractului digestiv și, cel mai important, este săracă în calorii

Cât durează

Trebuie să efectuaţi această dietă pentru un interval de 30 de zile şi veţi avea rezultate uimitoare. În cursul acestei diete, puteţi avea câte mese vă doriţi, însă nu trebuie să beţi nimic altceva decât Apa Sassy. Puteţi să o luați cu voi oriunde mergeţi, trebuie doar să aveţi puţină bunăvoinţă.

BBC arată că nu sunt contraindicaţii majore în aplicarea acestei diete cu apă, dar Cynthia Sas nu recomandă consumul de către femeile însărcinate sau de cele care alăptează. Ea spune că băutura nu este recomandată persoanelor care suferă de gastrită sau de ulcer şi nici celor care se ştiu că sunt alergice la unul dintre ingredientele ce o alcătuiesc. Jurnalista a menţionat, într-un interviu pentru BBC, că rezultatele cel mai bune, în ceea ce priveşte pierderea în greutate, le-au avut persoanele care, pe lângă acest consum de apă, au efectuat periodic şi exerciţii fizice, acestea pierzând până la 12 kilograme într-o lună. După încheierea intervalului, puteţi menţine greutatea corporală la care aţi ajuns pentru timp îndelungat dacă veţi consuma această apă măcar o zi pe săptămână.