Main menu

header

579 3 3de Gabriela Niculescu

Aplicaţiile pentru Android şi pentru iOS au devenit tot mai diverse şi fac parte din ce în ce mai intens din viaţa utilizatorilor de telefoane deştepte. Astfel, au fost lansate câteva aplicaţii menite să vă susţină atunci când faceţi sport, prin numărarea kilometrilor parcurşi la alergat sau la pedalat pe bicicletă, a caloriilor consumate, vă calculează timpul şi o medie a vitezei, ba chiar vă pun în competiţie cu alţi utilizatori ai tehnologiei, pentru a vă motiva să vă depăşiţi limitele. Anumite aplicaţii vă monitorizează şi progresul făcut în timpul dietelor, vă calculează kilogramele pierdute şi vă spun în cât timp aţi reuşit să slăbiţi sau vă atenţionează când stagnaţi. Iată câteva dintre cele mai utile.

Lose It! vă sugerează alimentele sănătoase

Lose It! Este o altă aplicaţie gratuită şi se numără printre preferatele utilizatorilor de astfel de tehnologii. Aceasta măsoară caloriile şi are o bază de date destul de mare cu alimente pe care le puteţi mânca în timpul unei diete şi care să nu vă afecteze deloc regimul alimentar.

Fitocracy vă pune în competiţie cu alţii

Fitocracy este cea mai potrivită aplicaţie pentru cei cărora le place competiţia. Foloseşte statistici, dar şi interacţiunea cu alţi oameni pentru a vă menţine motivaţi. Vă puteţi bucura de sfaturile pe care vi le oferă, deoarece este cea mai bună din categoria de interacţiune socială şi, mai mult decât atât, este gratuită.

Fitbit vă monitorizează ritmul cardiac

Fitbit este o aplicaţie capabilă să vă calculeze caloriile consumate, să vă urmărească ritmul exerciţiilor fizice şi pierderea kilogramelor şi vă ajută să urmăriţi ritmul cardiac, nivelul glucozei, numărul orelor de somn şi vă monitorizează circulaţia sângelui. Deşteaptă, nu?

Endomondo Sports Tracker calculează kilometri parcurşi

Endomondo Sports Tracker foloseşte GPS-ul de pe gadgetul dumneavoastră pentru a vă ajuta să rămâneţi motivaţi pe parcursul antrenamentelor. Aplicaţia vă calculează cât de mult alergaţi sau mergeţi pe jos şi este gratuită. Însă, dacă vă doriţi versiunea Pro, cea care se înscrie printre cele mai de încredere aplicaţii pentru slăbit, trebuie să plătiţi cinci dolari.