Main menu

header

592 3 2de Raluca Grințescu

Această dietă este cunoscută și sub numele de „dieta-lună” şi se bazează pe ideea că Luna afectează apa din corpurile noastre în acelaşi mod în care afectează mareele din oceane, aşa că vă poate ajuta să pierdeți în greutate. Dieta este foarte populară, deoarece dă rezultate bune, iar cei mai mulţi oameni care au practicat acest regim susţin că toate kilogramele date jos nu se mai pun înapoi. Această dietă este, de fapt, una pentru detoxifierea organismului.

Doar lichide

Dieta se ţine 24 de ore, de fapt, consumi doar lichide în perioada când Luna intră într-o nouă fază. Luna trece prin patru faze: Luna Nouă (când nu o puteți vedea pe cer), în primul trimestru (aproximativ șase zile după Luna Nouă), Luna Plină (când vedeți pe cer un cerc complet) şi ultimul sfert. Această dietă trebuie ţinută de două ori pe lună - atunci când Luna este Plină şi atunci când Luna este Tânără/Nouă. Dar puteţi alege să o puneţi în aplicare doar o dată pe lună. În cazul în care alegeţi o zi pe lună, se recomandă ca aceasta să fie Nouă. Unii oameni practică această dietă pe parcursul celor patru faze ale Lunii (de patru ori pe lună, timp de 24 de ore, pentru a nu aduce înapoi greutatea pierdută). Dieta-lup ajută organismul să scape de toxinele acumulate şi să lupte cu bolile. Dacă aveţi probleme grave de sănătate, această dietă nu vă poate face rău. Dar este recomandabil să se consulte un medic înainte.

Se poate ține numai o dată pe lună

Dieta-lup este o dietă lichidă. În timpul regimului este recomandat să se bea doi-patru litri de lichid, de preferinţă apă. Este permis consumul de ceai fără zahăr. Când simţiţi că vă ia foamea, consumaţi fructe sau suc de legume. Nu ar trebui să beţi lapte şi alcool, care sunt interzise. În timpul postului de 24 de ore puteţi pierde unu până la trei kilograme. În cazul în care ţineţi această dietă o dată pe lună, aveţi grijă ce mâncaţi în restul lunii. Când Luna creşte, consumaţi mai puţină hrană, iar când Luna este în scădere, vă puteţi permite să vă înfruptaţi din mai multe alimente. Corpul nostru conţine o cantitate uriaşă se apă. Practic, acest lichid este vital pentru buna funcţionare a organismului.

Fazele Lunii până la sfârşitul anului

Septembrie

Luna Nouă: 1 septembrie, ora 11:03

Primul Pătrar: 9 septembrie, ora 13:48

Luna Plină: 16 septembrie, ora 21:05

Ultimul Pătrar: 23 septembrie, ora 11:56

Octombrie

Luna Nouă: 1 octombrie, ora 02:11

Primul Pătrar: 10 octombrie, ora 06:32

Luna Plină: 16 octombrie, ora 06:23

Ultimul Pătrar: 22 octombrie, ora 21:13

Luna Nouă: 30 octombrie, ora 18:38

Noiembrie

Primul Pătrar: 7 noiembrie, ora 20:51

Luna Plină: 14 noiembrie, ora 14:52

Ultimul Pătrar: 21 noiembrie, ora 09:33

Luna Nouă: 29 noiembrie, ora 13:18

Decembrie

Primul Pătrar: 7 decembrie, ora 10:02

Luna Plină: 14 decembrie, ora 01:05

Ultimul Pătrar: 21 decembrie, ora 02:55

Luna Nouă: 29 decembrie, ora 07:53