Main menu

header

597 3 3de Gabriela Militaru

Grăsimea este nu doar inestetică, dar și dăunătoare pentru organism. Surplusul de kilograme expune organismul la anumite boli, printre care afecțiunile cardiovasculare, diabet sau cancer. Dacă totuși nu reușiți să scăpați singuri de grăsimea de pe abdomen, noua invenție a celor de la Samsung s-ar putea să vă ajute.

„Polițistul” kilogramelor în plus

„Welt Corp” este un dispozitiv care seamănă cu o curea obișnuită, doar că are avantajul de a nu vă lăsa să vă îngrășați. Cureaua este construită astfel încât să înregistreze excesele alimentare și să le semnalizeze utilizatorului. În consecință, cei mai conștiincioși gurmanzi își vor adapta dieta la o variantă mai sănătoasă.

„Welt Corp” face parte din categoria produselor fitness tracker, adică a dispozitivelor de monitorizare a activității sportive a unei persoane lansate de trustul sud-coreean. Cureaua are capacitatea de a măsura variațiile de dimensiune ale taliei utilizatorului și numărul de pași efectuați în fiecare zi. În plus, device-ul memorează și timpul pe care utilizatorul îl petrece pe scaun. Zilnic, săptămânal și lunar, cureaua emite rapoarte în care se pot observa diferențele de dimensiune ale abdomenului, dar și cât de mare este tendința utilizatorului către sendentarism. Nu vă faceți griji însă! Cureaua nu este dotată cu imprimantă, ci este doar conectată prin Bluetooth 4.1 la dispozitive iOS şi Android. Prin intermediul telefonului mobil, utilizatorul poate urmări și mai ales compara rezultatele înregistrate de cureaua-minune. Cureaua se poate și încărca pentru 20 de zile printr-un port micro USB.

Un alt avantaj al curelei este acela că poate să sesizeze excesele alimentare, atenționându-l pe utilizator atunci când a mâncat prea mult. Pentru a obține rezultate relevante, doritorilor li se recomandă să poarte cureaua zilnic. La final, dacă „Welt Corp” este utilizată în fiecare zi, purtătorul poate sesiza dacă, pe baza atenționărilor venite din partea curelei, a reușit să-și adapteze regimul alimentar astfel încât să scape de câteva kilograme din zona abdomenului.

Cureaua „Welt Corp“ va fi disponibilă pe piață din ianuarie 2017, la prețuri începând de la 69 de dolari