Main menu

header

626 3 2de Gabriela Militaru

Cum ar fi să puteți slăbi la fel de ușor cum faceți duș? Ei bine, chiar puteți! Se pare că, la o folosire îndelungată, săpunul „Aoqili Diet” reușește să obțină astfel de rezultate. O senzație plăcută pe corp, miros discret, dar mai ales câțiva centimetri în minus.

Optim prin folosire îndelungată

Săpunul „Aoqili Diet” (care se pronunță „ouch-a-lee”) este o formulă pe bază de ierburi marine, produsă în China. Deși este vorba despre un săpun, scopul principal al acestuia nu este, cum ne-am fi așteptat, de a curăța pielea, ci de a elimina grăsimea. Producătorii susțin că „Aoqili Diet” acționează asupra moleculelor de grăsime de sub piele, reducându-le mărimea și aspectul. Asemeni un detoxifiant pe bază de ierburi, săpunul are rolul de a elimina apa și lipidele din celulele de grăsime, tonifiind pielea. În timp ce are un miros frumos și lasă o senzație plăcută pe piele, fiind ideal pentru dușuri, „Aoqili Diet” ajută și la slăbit. Tot ceea ce trebuie să faceți este să-l folosiți în timpul dușurilor fierbinți exact ca pe un săpun normal. El trebuie frecat timp de trei-cinci minute pe pielea umedă, după care pielea trebuie spălată din abundență cu apă caldă. Primele rezultate ale folosirii săpunului vor apărea în decursul a 90 de zile de la prima utilizare.

100% natural

Pe lângă proprietățile detoxifiante și de conturare a formelor corpului, avantajele săpunului sunt legate de calitatea ingredientelor folosite la crearea lui. Un baton de săpun conține ierburi marine, gel de aloe vera, parfum natural și apă. Se pare că pudra, dar și frunzele ierburilor de mare din săpun sunt cele care reduc stratul de grăsime de sub piele. Săpunul este deci foarte simplu de întrebuinţat și nu provoacă alergii. Singurul dezavantaj al acestuia este că, odată oprită folosirea sa, stratul de grăsime de sub piele are șanse serioase să se depună la loc.