Main menu

header

632 3 1de Gabriela Militaru

Poate că sportul este cea mai eficentă cale de a pierde kilograme, dar există persoane care pur și simplu nu pot, nu au timp sau nu admiră prea mult mișcarea. Cu toate acestea, cele mai multe femei care au probleme cu greutatea vor să scape de kilogramele în plus. Deși ceva mai costisitoare, există soluții și pentru persoanele care, din diferite motive, se țin departe de sport.

Mușchi definiți

Slendertone este unul dintre aparatele cu rezultatele cel mai apreciate în materie de tonifiere a mușchilor. Dispozitivul folosește principiul stimulării electrice a mușchilor, o tehnologie care are ca rezultat toniferea feselor și a coapselor. Potrivit specialiștilor care au scos pe piață acest produs, Slendertone promite „un posterior mai ferm în numai patru săptămâni”. Ceea ce pare realizabil, dat fiind că o cercetare inițiată de Universitatea din Wisconsin a demonstrat că principiul stimulării electrice a mușchilor are, într-adevăr, ca efect o întărire considerabilă a mușchilor. Partea mai puțin plăcută este că Slendertone nu ajută la eliminarea surplusului de kilograme. Aparatul ajută, într-adevăr, la conturarea armonioasă a mușchilor fesieri și a coapselor, însă nu are rezultate în scăderea stratului de grăsime. De aceea, nu este recomandat în curele de slăbire, ci mai curând după acestea, când pielea tinde să își piardă din elasticitate.

Adio grăsime!

632 3 2Pentru a pierde kilograme și a reduce stratul de grăsime, poate fi folosit un aparat performant - și pe măsură de costisitor. Este vorba despre Hypoxi, un dispozitiv ce poate fi găsit, în general, în sălile de gimnastică sau la saloanele spa. Ceea ce nu a oprit-o totuși pe Victoria Beckham să-și instaleze un astfel de accesoriu chiar acasă. Hypoxi este, de fapt, o cameră de presiune futuristică ce folosește tehnologia vacuum pentru a aspira grăsimea. În plus, ajută la redefinirea conturului corpului și, implicit, a mușchilor. Ca să-și probeze promisiunile, Hypoxi vine la pachet și cu câteva studii întreprinse de compania producătoare și care atestă că, în funcție de perioada de utilizare și de greutatea inițială, aparatul oferă rezultate dintre cele mai bune în materie de slăbit.