Main menu

header

790 3 1de Sorin Dumitrescu şi Carmen Bădulescu

Apa japoneză sau remediul imbatabil împotriva excesului ponderal, topește grăsimea de pe abdomen, spate și coapse. În plus, persoanele care consumă această apă pot părea mai tinere cu zece ani, le accelează metabolismul și le ajută să scape de depozitele de grăsime fără a le pune sănătatea în pericol.

Se bea dimineața, pe stomacul gol

Apa japoneză se bea dimineața, pe stomacul gol. Se consumă patru pahare - deci toată cantitatea, după ce preparatul a fost ținut peste noapte la temperatura camerei. Nu se bea foarte repede, ci se consumă în tihnă. După ce se bea apa japoneză, prima masă trebuie luată la o distanță de 45 de minute.

Ingrediente: 1,5 l apă plată, câteva felii de ghimbir, 2 lămâi.

Mod de preparare: lămâile se taie felii subțiri, în timp ce rădăcina de ghimbir se curăță de coajă și se taie în bucățele mici. Apa se fierbe cu ghimbirul timp de zece minute. Feliile de lămâie se adaugă în timpul fierberii apei cu ghimbir, după care se dă focul mai mic și se lasă totul să fiarbă la foc mic. Se stinge focul și se lasă amestecul să se răcească. Se adună cu o paletă feliile de lămâie și de ghimbir și apa se toarnă într-o carafă. Se poate adăuga și trei lingurițe cu miere naturală.

Elimină din organism apa în exces

Iată care sunt incredibilele beneficii ale acestei ape japoneze, băutura la care apelează asiaticii longevivi: normalizează tensiunea arterială. Mai mult, băutura previne formarea cheagurilor de sânge. Bombardează corpul cu antioxidanți, ținând departe diverse afecțiuni. Reduce nivelul colesterolului rău. Tratează infecții. De secole, ghimbirul este folosit împotriva diverselor infecții, inclusiv răceală și gripă. Combate inflamațiile. Poate ajuta în afecțiuni ca artrită sau gută. Îmbunătățește circulația sângelui, datorită conținutului de fier și zinc, ambele minerale accelerează fluxul sangvin și remediază probleme cauzate de circulația deficitară. Băutura împiedică înfundarea arterelor, prevind astfel bolile cardiovasculare. Îmbunătățește digestia și absorbția nutrienților, stimulând secreția de bilă. Preparatul este și un bun diuretic, ajutând la eliminarea reținerilor de apă. Dacă lipseşte pofta de mâncare, e recomandat să se mestece puțin ghimbir înainte de masă, pentru a pune în mișcare sucurile gastrice.

Apa japoneză ajută în procesul de slăbire, creşte imunitatea şi scade colesterolul. Nu are contraindicații, dar nu este recomandată diabeticilor dacă se adaugă în ea miere