Main menu

header

de Maria Petrache

Oricât de mult v-aţi dori să arătaţi trăsnet şi să-i răvăşiţi pe bărbaţi atunci când vă zăresc, înfometarea nu este o soluţie pentru a avea siluetă de manechin! Este complet greşit să reduceţi din alimentele esenţiale unui organism sănătos şi să mâncaţi numai salate o zi, pentru ca următoarea să apelaţi la un fast-food! În lupta cu kilogramele în plus este esenţial să învăţaţi să mâncaţi alimente hipocalorice, dar şi săţioase în acelaşi timp, pentru rezultate durabile. Iată, aşadar, o listă cu produsele din care vă puteţi înfrupta pentru a arăta ca în reclamele tv.

Ouăle subţiază talia
Femeile care consumă două ouă fierte la micul dejun cel puţin cinci zile pe săptămână slăbesc cu 65% mai mult decât cele care nu mănâncă ouă şi li se subţiază talia cu până la 83% mai mult, conform unui studiu recent. Dacă nu sunteţi mare amatoare, încercaţi iaurtul degresat dimineaţa!

Migdalele taie pofta de mâncare
Sâmburii de migdale conţin mulţi acizi graşi monosaturaţi, numai buni pentru a vă ţine apetitul în frâu câteva ore bune. Aveţi grijă însă, pentru că au destule calorii şi trebuie să îi mâncaţi cumpătat (28 de migdale înseamnă 170 de calorii).

Varza arde grăsimile
O salată de varză pe zi asigură aportul de vitamina A necesară organismului. Substanţele nutritive din legumă contribuie la arderea grăsimilor într-un ritm mai accelerat, dar sănătos.

Avocado, plin de vitamine
Câteva felii din dulcele fruct de avocado, servite împreună cu un pic de suc de lămâie, sunt foarte săţioase şi încărcate de nutrienţi importanţi, vitamine şi minerale.

Kiwi reglează tranzitul intestinal
În fiecare dimineaţă, înainte de a lua micul dejun, mâncaţi un kiwi proaspăt. Vă reglează tranzitul intestinal şi asigură o digestie uşoară şi rapidă pe tot parcursul zilei. În plus, are un conţinut bogat în vitamina C, ce vă ajută să vă menţineţi tonusul!

Mărul, aliatul femeilor
Acest fruct atât de la îndemâna noastră este aliat de nădejde în lupta cu kilogramele în plus. Femeile care mănâncă un măr înainte de masă slăbesc cu până la 40% mai mult decât cele care nu au acest obicei.

Ovăzul şi digestia
Este foarte bogat în fibre solubile, ce facilitează digestia şi vă va menţine starea de saturaţie ore întregi. Cele care consumă cereale din ovăz la micul dejun şi fac şi mişcare, de la 15 până la 30 de minute zilnic, pot slăbi patru kilograme şi jumătate în trei luni, fără alte eforturi!

Pieptul de pui
Carnea de pui făcută pe grătar este un aliment recomandat des de nutriţionişti, deoarece este o hrană sănătoasă, fără prea multe grăsimi. O singură porţie pe zi este suficientă pentru a vă păstra silueta şi pentru a nu sta înfometate!