Main menu

header

20-08-1de Elena Nedelcu

Regina muzicii soul, Aretha Franklin, în vârstă de 68 de ani, a reuşit să slăbească 38,5 kg din decembrie anul trecut până în prezent, în urma unei diete sănătoase şi a unor serii de exerciţii constante. Artista a declarat că a luat această decizie după ce a privit câteva fotografii care o înfăţişau şi care relevau punctul critic în care ajunsese, şi anume că era „mult prea grasă”.

Face exerciţii fizice de trei-patru ori pe săptămână
Aretha Franklin a dezvăluit, într-un interviu acordat emisiunii de televiziune „The Wendy Williams Show”, că de ziua sa, care a fost la 25 martie, şi-a dorit să ajungă la măsura 44 şi să-şi continue stilul de viaţă sănătos pe care îl urmează. Artista a reuşit, în doar câteva luni de dietă, să reducă drastic numărul kilogramelor şi măsura hainelor purtate. Secretul a fost împărtăşit tuturor, Aretha Franklin susţinând că a renunţat la consumul de hamburgeri, înlocuindu-i cu multe feluri de salată şi cu exerciţii realizate împreună cu un antrenor personal de trei-patru ori pe săptămână. Sportul constă într-o alergare uşoară pe bandă timp de 30 de minute, fiind în permanenţă monitorizată de medicul personal. „Ei doresc să fiu cât mai rezistentă şi cât mai puternică, deoarece în curând voi susţine o serie de concerte, pentru care trebuie să fiu pregătită”, a declarat artista cu privire la programul impus.

A renunţat la fast-food şi bea multă apă
În plus, Aretha Franklin a destăinuit că, deşi e dependentă de mâncarea fast-food şi i-a fost foarte greu să renunţe la hamburgeri, a găsit reţeta perfectă pentru realizarea unei salate delicioase, care conţine roşii, ceapă roşie, măsline, morcov şi puţină brânză slabă. Pe lângă dietă, vedeta a declarat că bea foarte multă apă: „Apa mă ajută să elimin toxinele acumulate. Este un sistem natural de spălare interioară, iar pielea mi-a devenit mult mai hidratată”.
După ce şi-a recăpătat silueta din tinereţe, Aretha Franklin a pozat recent pentru coperta revistei JET, uimindu-şi fanii cu formele de invidiat pe care le-a afişat, chiar dacă a împlinit 69 de ani.