Main menu

header

de Cătălina Tăgârţă

Vă vine să credeţi că există o prăjitură care ne poate ajuta să slăbim? Ei bine, o companie engleză pretinde că a descoperit reţeta pentru prăjituri gustoase, care în acelaşi timp conţin puţine calorii şi ingrediente ce ajută metabolismul să le ardă mai repede.

Conţine ceai verde
Reţeta prăjiturii pentru slăbit, descoperită de o fostă contabilă, a fost inspirată din patiseria italiană, scrie Daily Mail. Motivul pentru care a fost creată aceasta e simplu: puţine alimente de pe piaţă aveau un număr mic de calorii şi satisfăceau nevoia de a avea o siluetă frumoasă.
În ceea ce priveşte ingredientele, aceasta conţine L-carnitină, guarana, ceai verde - care oferă metabolismului un impuls şi creşte temperatura corpului, deci e vorba despre o combinaţie între ingrediente naturale (folosite la unele batoane pentru slăbit) şi băuturi energizante.
Consumatorii sunt mulţumiţi că prăjitura conţine doar 110-150 de calorii, iar în funcţie de preferinţe pot opta pentru cele cu cocos, cremă de vanilie, miere, caise, varietăţi de tiramisu, ciocolată şi cremă de zahăr ars.

• Cu siguranţă, iubitorii de dulciuri îşi doresc ca prăjitura să ajungă cât mai repede şi în România, însă, chiar şi atunci, nutriţioniştii atenţionează să nu facă excese, chiar dacă are puţine calorii.