Main menu

header

25-09-1de Alice Ştefan

Heidi Klum are 39 de ani, este mămica a patru copii şi arată absolut fabulos! Oare cum este posibil? O fi descoperit supermodelul o reţetă-minune de slăbit sau totul se datorează genelor sale germane? Haideţi să descoperim împreună cum reuşeşte Heidi să îşi menţină o siluetă impecabilă chiar şi după patru sarcini, care este ritualul său de frumuseţe şi multe alte trucuri utile pentru fiecare femeie!

O gurmandă declarată
Aproape toate publicaţiile au încoronat-o, măcar o dată, drept una dintre cele mai sexy femei ale planetei. Heidi Klum este deja o legendă în lumea modelingului, un îngeraş Victoria’s Secret, care a făcut istorie pe podium, etalon de frumuseţe şi sex appeal. Superba de 39 de ani a decis să se retragă în glorie acum ceva timp, totul pentru a se dedica în întregime vieţii de familie, dar şi proiectelor sale personale din domeniul modei şi al artei.
Chiar şi aşa, Heidi ar fi în orice clipă pregătită să urce pe scenă şi să defileze în lenjerie intimă, deoarece tonusul său este mai bun ca niciodată, iar picioarele interminabile şi abdomenul sculptat sunt la locul lor, chiar şi după patru sarcini.
Şi, de parcă nu ar fi suficient, supermodelul adânceşte misterul ce planează asupra siluetei de vis, declarând sus şi tare că este o gurmandă: „Îmi place mâncarea, o savurez de fiecare dată şi ador să gust preparate gătite bine, ca la carte”. Bun, şi totuşi ce face Heidi să arate aşa?

25-09-2Urmează dieta „Ultimate New York”
Heidi Klum este o adeptă înfocată a dietei „Ultimate New York”, un program gândit de David Kirsch, antrenor de fitness ajuns guru printre vedetele de prim rang de la Hollywood. De ce? Pentru că promite să te ajute să slăbeşti şi să fii în formă în doar două săptămâni, şi se ţine de cuvânt!
„Ultimate New York” este o dietă intensă, pe alocuri drastică, ce se bazează pe reducerea carbohidraţilor şi pe consumul ridicat de proteine, se desfăşoară pe parcursul a 14 zile şi urmăreşte pierderea kilogramelor în plus cu ajutorul unui program culinar strict şi a exerciţiilor de cardio, fitness şi aerobic. Regimul se desfăşoară în trei faze, pe care le-a urmat şi Heidi Klum.
În prima fază, adică în primele cinci zile, supermodelul nu a mâncat deloc pâine, lactate, fructe, zahăr şi carbohidraţi şi nu a băut alcool, în schimb a avut cinci mese pe zi, constituite din pui, somon, ciuperci, salate, nuci, ouă, peşte, toate însumând între 800 şi 1.000 de calorii pe zi. Din mâncărurile pe care le servea se numărau: somon la grătar pe pat de spanac, vinete, ardei gras, ciuperci, ceapă, usturoi, dovlecel trase la tigaie în ulei de măsline, salată de ton cu porumb dulce, ciuperci la cuptor cu migdale pisate, omletă cu ciuperci şi nuci, piept de curcan la tavă cu sparanghel, piept de pui la abur cu garnitură de mazăre, chifteluţe de ciuperci sau din spanac, ghiveci de legume la cuptor, mâncare de praz cu măsline, piure de urzici, salată de roşii, castraveţi şi usturoi sau supă de roşii, deci meniul său nu suna tocmai rău!
În faza a doua, timp de opt zile, Heidi a inclus cu moderaţie lactatele şi fructele, iar în ziua a 14-a, înainte de prezentare, supermodelul a mâncat doar trei shake-uri proteice. Şi aşa a slăbit opt kilograme în două săptămâni, fără să se înfometeze sau să se priveze de alimentele preferate!

Nu bea alcool, nu fumează şi nu mănâncă pâine

Heidi Klum a fost mereu suspectată că ar apela la bisturiu pentru a-şi menţine formele şi că procedeele estetice cu botox şi acid hialuronic nu i-ar fi străine. Foarte sinceră din fire, frumoasa blondă s-a destăinuit unei publicaţii britanice: „Şi dacă aş fi clientă fidelă la chirurgul plastician, nu mi-ar fi ruşine să o recunosc. Că doar nu e o crimă! Însă nu e aşa. Îmi păstrez frumuseţea frustrant de simplu, fără să fac mari eforturi, iar ridurile care au început să se formeze nu mă deranjează câtuşi de puţin. Sunt semn că devin mai înţeleaptă, mai coaptă”. Heidi îşi păstrează strălucirea pielii şi aspectul proaspăt practicând yoga dimineaţa, în natură. Nu de puţine ori au surprins-o fotografii în parcurile din New York nemachiată, pe iarba verde, în poziţie de meditaţie. Şi arăta superb! Totodată, supermodelul a mărturisit că se culcă în fiecare seară la 20:30, maximum 21:00, ceea ce ne surprinde. Dar, dacă ne gândim că este mămica a patru copii, nu ne mai mirăm că adoarme o dată cu ei. Pentru păr, Heidi foloseşte deseori măşti preparate din fructe pasate şi ulei de ricin, vitamina A sau ulei de migdale, iar cremele de faţă şi corp pe bază de unt de shea sunt preferatele sale. „Am un mic pont pentru femei: întotdeauna un strop de autobronzant de calitate, picurat în loţiunea de corp şi în crema de faţă, o să facă minuni! O să vă confere acea strălucire după care tânjiţi”, a declarat vedeta.