Main menu

header

de Gabriela Bunea

Pentru cele mai multe persoane, cafeaua este un aliment nelipsit din alimentaţia de zi cu zi. Dacă nu puteţi renunţa la ea, este bine să ştiţi că acum există şi un sortiment care vă ajută să slăbiţi.

Cafe Form vă ajută să daţi jos cinci kilograme pe săptămână
În ultima perioadă, în magazine au apărut câteva sortimente de cafea care vă ajută să slăbiţi. Unul dintre acestea, Cafe Form, conţine svetol, un extract vegetal din boabe de cafea verde decofeinizată, foarte bogat în acizi clorogenici, acizi cafeici şi chinici. Aceste substanţe care se găsesc în compoziţia cafelei sunt recunoscute în lumea ştiinţifică pentru efectele benefice asupra sănătăţii, dar şi pentru rolul important pe care îl au în procesul de slăbire. Mai mult, această cafea nu se prăjeşte, astfel că îşi păstrează proprietăţile care ajută la topirea grăsimilor şi, în plus, este decofeinizată, pentru ca utilizarea ei să nu aibă alte efecte asupra organismului, precum tulburări de somn sau stări de nervozitate, pe care le oferă cafeaua cu cofeină.
Studiile cercetătorilor au demonstrat că o cafea preparată dintr-un singur pliculeţ pe zi este suficientă pentru a asigura slăbirea cu circa cinci kilograme pe săptămână.
Aşadar, dacă doriţi să slăbiţi, trebuie să beţi această cafea timp de o săptămână, iar dacă doriţi să scăpaţi de 10 kilograme, perioada de utilizare trebuie să crească la două săptămâni. Totodată, pentru ca rezultatele să fie pe măsura aşteptărilor, este recomandat ca în timpul curei de slăbire să renunţaţi la obiceiurile alimentare care v-ar putea pune în pericol silueta şi să faceţi puţină mişcare în fiecare zi, pentru a vă tonifia musculatura.

Minceur conţine şi cicoare, guarana, ceai verde şi cardon
Un alt sortiment, cafeaua dietetică de slăbit Minceur, vă ajută să slăbiţi trei kilograme pe săptămână dacă veţi consuma o cafea pe zi, dimineaţa. Această cafea conţine numai ingrediente naturale, precum cicoare, guarana, ceai verde, cardon şi, nu în ultimul rând, boabe de cafea arabica. Cafeaua de slăbit Minceur reduce pofta de mâncare, topeşte grăsimea inestetică, accelerează metabolismul, elimină toxinele din organism şi vă redă energia de care aveţi nevoie zilnic.

Fitness Coffee - sursă de antioxidanţi din 16 plante
Fitness Coffee este un produs 100% natural, ce combină gustul cafelei italiene cu gustul plantelor. Această cafea vă ajută să slăbiţi şi vă furnizează antioxidanţii şi substanţele nutritive de care are nevoie zilnic organismul. Cafeaua Fitness se prepară la fel ca şi cafeaua obişnuită şi conţine 16 plante dintre cele mai sănătoase, care ajută la topirea grăsimii şi la reducerea poftei de mâncare. În plus, această cafea conţine de 3,5 ori mai mulţi antioxidanţi decât ceaiul verde.
Acest sortiment este recomandat în special persoanelor active, cu un ritm de viaţă alert, dar şi celor care doresc să slăbească bând o cafea 100% naturală, din plante. Specialiştii ne asigură că este un produs natural, deoarece nu conţine aditivi, arome sau coloranţi artificiali şi nici conservanţi sau adaos de zahăr. Puteţi să consumaţi două sau trei cafele pe zi, iar dacă veţi ţine şi o dietă săracă în calorii şi veţi practica zilnic exerciţii fizice moderate, cu siguranţă veţi putea da jos aproximativ două kilograme pe săptămână.

Reduccino diminuează pofta de mâncare
Acesta este un alt sortiment de cafea care vă ajută să slăbiţi, având în compoziţie ingrediente naturale, special selectate. Consumul acestei cafele diminuează puternic pofta de mâncare, în special pofta de dulciuri, îmbunătăţeşte digestia şi măreşte rezistenţa organismului în timpul efectuării exerciţiilor fizice.
Toate ingredientele din această cafea sunt special alese, pentru a vă ajuta să pierdeţi în greutate. De pildă, extractul de ceai verde (18% cofeină) ajută la reglarea greutăţii corporale, detoxifică organismul şi reglează colesterolul. O altă substanţă, L-carnitina, are rolul de a diminua grăsimile subcutanate, normalizează schimbul de grăsimi la nivelul ficatului şi favorizează scăderea colesterolului. Extractul de Jen Shen este un alt ingredient al acestei cafele care ajută la scăderea colesterolului şi la stimularea metabolismului, iar cromul diminuează semnificativ procentul de colesterol rău şi de trigliceride din sânge, ajută la arderea grăsimilor şi reduce pofta de dulce, care joacă un rol important în procesul de reglare a greutăţii corporale. Această cafea mai conţine şi extract de guarana, ce stimulează organismul şi îi conferă un plus de energie. Ultimul ingredient, dar la fel de important, este extractul de papaya, care conţine toate vitaminele importante, A, B, C, D şi E, microelemente, fier, zinc, mangan, cupru şi minerale, potasiu, calciu şi fosfor. Cu alte cuvinte, şi papaya ajută la diminuarea greutăţii excesive.
Fiecare pliculeţ se va dizolva într-o ceaşcă (50 ml) cu apă fierbinte şi se poate îndulci, după gust, dar numai cu îndulcitori. Se pot consuma una, două sau trei cafele pe zi, cu 15 minute înainte de masă. Cafeaua poate fi utilizată timp de două luni, şi în toată această perioadă se recomandă să beţi cel puţin opt pahare cu apă pe zi. Totodată, dacă v-aţi hotărât să începeţi dieta cu această cafea trebuie să evitaţi pe cât posibil consumul de alimente prăjite, grăsimi şi alcool şi să faceţi zilnic mişcare, într-un ritm moderat.

• Dacă v-aţi decis să începeţi un regim de slăbire şi vă place cafeaua nu trebuie decât să renunţaţi la sortimentul normal şi să îl înlocuiţi cu unul dintre cele pentru slăbit