Main menu

header

de Cătălina Tăgârţă

E cunoscut faptul că mierea are nenumărate beneficii asupra sănătăţii. Însă, combinată cu scorţişoară, principalul efect al amestecului este eliminarea depozitelor de grăsime. Totodată, această mixtură ajută la prevenirea cancerului, a afecţiunilor pulmonare şi reglează funcţiile sistemului digestiv. Dieta cu miere şi scorţişoară acţionează mai ales asupra grăsimii abdominale! Iată cum trebuie să procedaţi pentru a vă bucura de efectul dorit.

Combinaţia se ia la trezire, pe stomacul gol, şi seara
Reţeta de mare ajutor în lupta cu kilogramele în plus este foarte simplu de preparat. E nevoie numai de miere, scorţişoară şi apă fierbinte. Pentru mai mult gust şi savoare se recomandă achiziţionarea de scorţişoară proaspătă.
Se ia o linguriţă cu miere şi jumătate de linguriţă cu scorţişoară, se amestecă într-un recipient, după care se adaugă aproximativ o cană cu apă. Se pune amestecul la fiert, iar după ce a dat în clocot se împarte în două porţii egale. O porţie va fi consumată dimineaţa, pe stomacul gol, iar cea de-a doua, seara, înainte de culcare. Dacă sunt respectate întocmai cantităţile, nu e nevoie să faceţi abuz, să luaţi remediul de mai multe ori pe zi. Dimineaţa şi seara e suficient.

Se pierd două kilograme pe săptămână
Se estimează că acest remediu ajută la pierderea a circa 2 kg săptămânal, fără alte modificări ale dietei. Simplu şi eficient. În plus, adepţii acestei cure recomandă să se mai adauge în amestec o linguriţă cu miere chiar înainte de a fi consumat, pentru a beneficia de substanţele nutritive conţinute de aceasta, întrucât mare parte din cele din prima linguriţă se pierd prin fierbere.
Totodată, trebuie amintit faptul că persoanele care suferă de alergii sezoniere şi urmează această „reţetă” vor observa atenuarea simptomelor alergice.

• Pentru a-şi dovedi eficienţa este necesar să preparaţi mixtura numai din miere şi scorţişoară, fără alte adaosuri