Main menu

header

28-09-1de Cătălina Tăgârţă

Deprimată de comentariile negative care au circulat în presă ori pe reţelele de socializare la adresa formelor ei voluptuoase, Christina Aguilera a hotărât să ia măsuri în acest sens, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Vedeta a slăbit mai bine de 10 kilograme în numai câteva luni.

Îşi concepe singură meniurile pe internet
Aşa cum declara chiar ea la un moment dat, îndrăgita cântăreaţă a început să ia în greutate o dată cu apariţia problemelor personale: „Nu m-am cântărit niciodată. După divorţ a urmat o perioadă foarte grea din punct de vedere psihic, iar asta s-a reflectat şi asupra siluetei mele”, a spus Aguilera. Însă, pe măsură ce corpul i se deforma, comentariile celor din jur au ajuns să o obsedeze. Un apropiat al Christinei Aguilera declara, cu ceva vreme în urmă, pentru publicaţia „Us Weekly”, că artista „a avut o perioadă neagră din cauza criticilor” şi că de aceea a decis să ia măsuri. Drept urmare, aceasta a adoptat regimul Fresh Diet - un plan de nutriţie care presupune consumare a 1.600 de calorii pe zi, distribuite în meniuri hrănitoare şi delicioase în acelaşi timp. „Şi-a conceput singură meniurile. Intră pe net şi îşi comandă alimentele preferate”, au mai dezvăluit apropiaţii vedetei, care au dat şi câteva exemple din preparatele care se găsesc acum pe masa acesteia: budincă de quinoa cu dovleac sau măr, salată cu fâşii de friptură la grătar sau ton Ahi cu piper, ulei de măsline şi sparanghel.

Trei mese şi două gustări pe zi, toate aduse acasă!
Potrivit site-ului www.thefreshdiet.com, pentru a slăbi e nevoie de trei mese gastronomice proaspete şi două gustări pe zi. Tot ce trebuie să facă persoana care ţine regimul Fresh Diet este să intre pe internet, să aleagă produsele pe care doreşte să le consume în ziua respectivă, şi acestea îi vor fi aduse la uşă, acasă sau la birou, unde doreşte fiecare. În plus, Thefreshdiet.com pune la dispoziţia tuturor multiple opţiuni de meniu, sunt sute de alegeri alimentare atât pentru micul dejun, cât şi pentru prânz, cină şi gustări. Nici cei care nu se pricep să asocieze alimentele nu au de ce să îşi facă griji. Ei pot apela la o persoană specializată să le ghideze alegerile, astfel încât combinaţiile să fie sănătoase, iar kilogramele să se piardă rapid. Probabil la fel a făcut şi Aguilera.

• În paralel cu dieta sănătoasă, Christina Aguilera a început să meargă regulat la cursuri de yoga.