Main menu

header

de Cătălina Tăgârţă

Pe piaţă există o mulţime de produse şi tehnici care asigură obţinerea siluetei ideale. Printre acestea se numără şi un produs naturist fără efecte secundare, testat de japonezi. E vorba despre „inelul magnetic pentru slăbit”, ce are ca principiu de bază terapia pe punctele „tsubo” de la picioare - locul unde fluxul energetic se poate diminua şi bloca foarte uşor.

Se poartă la picior
Când fluxul energetic este încetinit, în organism apar diverse disfuncţii. Folosind forţa magnetică, „inelul magnetic pentru slăbit” poate regla circulaţia sangvină, ajută la eliminarea toxinelor şi permite corpului să proceseze alimentele în mod eficient. În plus, relaxează muşchii, reduce oboseala şi asigură un somn mai bun persoanelor care îl poartă. Pentru a avea rezultate mai eficiente, inelul trebuie ţinut pe degetul mare de la picior sau pe cele alăturate. În acest fel vor fi acţionate punctele reflexogene de slăbit, sunt stimulate fibrele nervoase şi sunt refăcute funcţiile organelor şi ale intestinelor, astfel îmbunătăţindu-se metabolismul şi circulaţia corpului. În plus, efectele acestui dispozitiv asupra modelării corpului se pot vedea într-un timp relativ scurt.

• Inelul poate fi purtat zilnic atât la serviciu, cât şi acasă, iar curăţarea se face cât se poate de simplu, doar cu apă şi săpun.