Main menu

header

543 19 1de Dana Purgaru

Energiile cosmice ne-ar putea influența într-un mod nemaiîntâlnit până acum, iar corpurile și chiar mințile noastre vor suferi schimbări colosale la nivel molecular din cauza apropierii Pământului de o anumită regiune a galaxiei în care vor fi resimțite din plin efectele energiei electromagnetice de la soare. Nu este vorba despre un eveniment ce va avea loc departe în viitor, ci despre unul care se petrece chiar acum, iar la sfârșitul acestei luni va avea loc punctul culminant, adică „schimbarea de frecvență a conștiinței”, după cum susține dr. Simon Atkins (medalion), doctorand în bio-meteo-electromagnetică și specialist în prognosticarea riscurilor de dezastre.

Evoluție la putere infinită

După data de 28 septembrie, omenirea ar putea deveni altfel decât o cunoaștem în prezent în cazul în care teoria dr. Atkins se va adeveri. Potrivit acesteia, Pământul se mișcă într-o regiune a galaxiei în care se vor resimți profund o accelerare și o creștere a energiei electromagnetice de la soare, dar și ale altor energii cosmice, eveniment ce a început să-și facă simțite efectele începând de la sfârșitul lunii august și va dura până la finele lunii septembrie. Aceasta va culmina, la 23-28 septembrie, cu ceea ce este descrisă drept o „schimbare de frecvență” în conștiință. Energia cosmică ce se coboară asupra noastră este denumită „Valul X” și va duce la modificarea ADN-ului uman prin „trezirea” celor circa 97% dintre informațiile conținute de acesta ce nu se manifestă în prezent și care ne pot face să „vedem” Eul nostru multidimensional și să simțim conștiința cosmică a Sinelui.

543 19 2Așadar, schimbarea care se prefigurează nu este un motiv de îngrijorare, după cum afirmă cercetătorul, ci unul de bucurie. Se spune că evenimentul va duce la mai multe schimbări în societatea umană, inclusiv la descoperiri majore de tehnologii avansate, programe spațiale secrete și de viață extraterestră.

„Vom experimenta un val de evoluţie. Ceea ce suntem pe cale de a afla la un nivel mare, nemaiauzit în istorie, la scară largă, este adevăratul răspuns la întrebările «Cine suntem noi?», «De unde venim?» și «Care este scopul nostru?»”, spune dr. Simon Atkins. „Planeta are de gând să «decoleze» în astfel de moduri incredibile”, mai afirmă cercetătorul încrezător.

Se așteaptă descoperiri uluitoare

Omul de știință a ținut să precizeze în mai multe rânduri că momentul este nu numai cunoscut de serviciile de informații din țările puternice, dar și că va fi exploatat de conducătorii planetei noastre pentru obținerea anumitor beneficii. Astfel, susține el, acesta coincide cu întâlnirea dintre Papa Francisc şi președintele american, Barack Obama, la Casa Albă, la 23 septembrie, cu discursul Papei la Congresul SUA, a doua zi, și cu vizita de la Washington a Papei, care se va adresa liderilor mondiali la Adunarea Generală ONU din 25 septembrie. De asemenea, Atkins trage un semnal de alarmă legat de faptul că autoritățile plănuiesc să folosească unicul, celebrul și sofisticatul Large Hadron Collider (LHC) din cadrul Organizației Europene pentru Cercetare Nucleară (CERN), de lângă Geneva, pentru a devia acest masiv val de energie care va veni, astfel încât omenirea să nu se poată bucura de o asemenea evoluție rapidă și de mare amploare.

LHC este cel mai mare și mai puternic accelerator de particule din lume - un inel subteran de 27 km creat la granița franco-elvețiană - și și-a reluat anul acesta coliziunile de protoni, după o oprire de doi ani. În prima etapă de funcționare, în urma ciocnirii cu o viteză apropiată de viteza luminii a miliarde de protoni, a fost confirmată existența Bosonului Higgs, particula fundamentală ce conferă masă celorlalte particule elementare, conform teoriei Modelului Standard. Cu ajutorul LHC, cercetătorii speră la dezlegarea unor mistere ale universului și vor încerca să profite din plin de valul nemaiîntâlnit de energii cosmice în această lună pentru a efectua anumite experimente de mare risc, după cum spune dr. Atkins.

Valul X va avea efecte de mare amploare asupra ADN-ului uman. Practic, după cum susține cercetătorul, va duce la efectuarea de descoperiri majore de tehnologii avansate, inclusiv programe spațiale de mare amploare, într-un interval foarte scurt, datorită influenței energiilor cosmice asupra conștiinței.

Potrivit lui Atkins, la 28 septembrie, Valul X va bombarda Pământul cu particule de lumină foton-gamma ce călătoresc cu viteza luminii și produc o schimbare de ADN instantanee.

Nu toată lumea va accede la aceste schimbări, ci numai ființele care au o frecvență pe rezonanța Schumann de cel puțin 17 Hz. „Numai acestea vor fi propulsate în a 5-a dimensiune”, după cum spune cercetătorul. Acesta susține că numărul de persoane proiectate să aibă o ascensiune pe frecvență este puțin peste 2,3 miliarde. Astfel, schimbările semnificative în fiziologia umană vor declanșa o ascensiune în masă a fiinţelor de lumină care au ridicat frecvențele lor la un nivel ridicat de iubire de sine.

Simon Atkins susține că Valul X reprezintă începutul unei ascensiuni în masă, la nivel mondial, a ființelor a căror vibrație trece din a 4-a dimensiune în a 5-a

Undele călătoresc prin razele solare

În 1961, astronomii au descoperit un fenomen nebulă, un nor vast nu­mit Centura Fotonică. Aceasta coinci­de cu orbita sistemului nostru solar, iar la circa 26.000 de ani Pământul că­lă­torește prin această centură cu frecvență foarte ridicată pe o perioa­dă de 2.000 de ani. Cercetătorii care studiază aspectele spirituale ale lumii noastre o numesc Conștiință Cristică și recomandă tuturor să se lase domi­nați de dragoste pentru a primi aceste valuri magnetice care vin la noi prin razele de soare și con­tribuie la ascen­siunea noastră fizică și spirituală.