Main menu

header

639 20 2de Sorin Dumitrescu şi Adrian Barna

În Univers şi în jurul nostru există multe forme energetice care au o uriaşă influenţă asupra vieţii noastre.

Tipuri de ființe elementale

Planul Astral, denumit şi a patra dimensiune, este o manifestare a principiului akashic al Universului. Akasha este eterul prin care se propagă undele electrice, magnetice şi alte tipuri de vibraţii. Astfel, Planul Astral este originea luminii, a sunetului, a culorilor, a ritmului şi a vieţii în toate lucrurile create. Primii locuitori ai Planului Astral sunt spiritele sau corpurile astrale ale celor decedaţi, care, părăsind Pământul, stau acum pe nivelurile la care s-au aflat spiritual sufletele lor. Alt tip de fiinţe care există sunt Elementalii, fiinţele celor patru elemente. Acestea asigură legătura dintre Planul Astral şi cel Fizic. Fiinţele elementale de Foc se numesc Salamandre, cele de Aer, Silfi sau Elfi - sau popular Iele -, cele de Apă, Sirene sau Ondine, iar cele ale Pământului se numesc Gnomi.

Larvele, creaţia gândurilor şi sentimentelor umane

În Planul Astral mai există însă şi multe fiinţe cu puţine calităţi, care se numesc Elementali, aşa cum am relatat anterior. Acestea trăiesc pe vibraţiile transmise de om în Planul Astral. Există, de asemenea, Larvele, care nu sunt altceva decât entităţi astrale create conştient sau inconştient de gândurile senzoriale intense, prin intermediul Matricii Astrale. Aceste entităţi nu sunt fiinţe adevărate, ci întruchipări ale emoţiilor şi pasiunilor de tip animal ale omului din Planul Astral inferior. Odată create de gânduri şi emoţii, aceste Larve intră în sfera oamenilor şi sporesc în cel parazitat acele pasiuni care le hrănesc. Un om care este bânutit de multe pasiuni de tip animal, deci inferioare în Plan Astral, va atrage asupra sa multe astfel de Larve. Acestea se înmulţesc şi se dezvoltă permanent în Astral, în funcţie de cât de puternice se păstrează pasiunile şi dorinţele omului. Problema este că în momentul în care, conştient sau inconştient, omul încetează sau reduce semnificativ gradul de nocivitate al emoţiilor sale, Larvele simt pericolul şi încearcă să inducă din nou în om emoţii de energie negativă, de vibraţii foarte joase.

Pasiunile joase, hrana predilectă

Pentru a le putea contracara şi a nu le da posibilitatea să crească şi să se dezvolte, trebuie să ne păstrăm cât mai mult calmul, să evităm cât putem panica, disperarea, depresia, ura, stări care convin Larvelor de minune.

O categorie de pasiuni care pot genera lejer multe Larve sunt cele produse de fanteziile erotice duse la extrem. Acest tip de pasiuni are o energie negativă foarte mare şi este o hrană perfectă pentru paraziţii astrali. De asemenea, consumul de droguri, de substanţe halucinogene generează o desprindere a corpului de Planul Fizic şi intrarea lui în Astral, ceea ce îl face extrem de vulnerabil în faţa atacurilor acestor Larve, care vor căuta pe mai departe să menţină pasiunea acelui om pentru stupefiante. Grav este că aceste entităţi, evident imposibil de văzut, se ataşează de noi şi vor face orice pentru a ne menţine pe acea scară de energie vibraţională joasă, pentru a putea trăi. Hrana lor de bază sunt viciile oamenilor şi se bucură cel mai mult atunci când omul se lasă cuprins de mânie. Pentru că în acele momente, când o persoană îşi pierde luciditatea, aceşti paraziţi beneficiază de cea mai masivă cantitate de hrană, care le ajunge destul de mult timp.

Ce manifestări se produc în corp

De aceea, putem spune, fără a greşi, că multe relaţii dintre oameni ajung să se transforme în relaţii între entităţile ataşate lor. Vestea bună este că noi singuri putem distruge aceste legături, dar numai pentru noi, nu şi pentru alte persoane. Omul poate sesiza prezenţa acestor paraziţi, căpuşe astrale, mai ales atunci când devine conştient de nocivitatea viciilor sale sau de stările emoţionale negative pe care le are. Aceşti paraziţi produc infestări fizice, adică diferite stări de alterare a sănătăţii în corpul omului.

Ca tip de manifestări pe care le puteţi depista cu uşurinţă sunt: oboseala accentuată, mai ales când staţi în preajma unor persoane negative ca trăiri şi atitudini, probleme respiratorii, digestive, urinare sau endocrine. Puteţi cere ajutorul divin sau al Arhanghelului Mihail pentru distrugerea acestor entităţi, dar condiţia obligatorie este să eliminaţi complet toate sursele negative din sufletul şi din gândurile dumneavoastră, pentru a nu mai permite reapropierea Larvelor.

Demonii, forma cea mai dură!

Cel mai periculos lucru care se poate întâmpla este intrarea fiinţei umane sub posesie demonică. Demonii sunt entităţi astrale despre ale căror origini nu există informaţii clare. Pot fi rezultatul gândirii colective negative, pot fi resturi din Univers ale unor fiinţe fizice avansate, care însă au ajuns în planurile inferioare ca urmare a căderii lor, ca vibraţie, până la limitele cel mai de jos. Cert este că ei pot pătrunde în om cu uşurinţă, şi atunci se produce fenomenul de posedare demonică a fiinţei respective, care poate genera şi manifestări sinistre, de genul urlete, mugete, bale la gură etc. Sau acaparează complet sufletul, în schimbul căruia îi aduc însă multe împliniri acelui om în plan material sau fizic atât timp cât acesta trăieşte pe Pământ. Sunt şi oameni care fac benevol pactul cu demonii, în schimbul avuţiilor şi împlinirii dorinţelor, sau care ajung la acest tip de relaţie prin practicarea magiei negre ori intrarea în cadrul unor societăţi secrete, cu ritualuri satanice, din respectivele persoane eliminându-se în acest fel relaţia cu Dumnezeu, ceea ce generează planuri foarte periculoase pentru viaţa planetei.