Main menu

header

639 19 2de Roxana Istudor

În timp ce foarte mulți oameni ar face orice să fugă din calea extratereștrilor, sunt și alții care, dimpotrivă, s-ar deplasa oriunde pentru o întâlnire de gradul III. Iată spațiile geografice cu cea mai mare probabilitate ca acest lucru să se întâmple.

Rămășițele unei prăbușiri pe sol american

Zona 51 din Nevada, SUA, este locul cu una dintre cele mai sinistre reputații de pe planetă. Aici există o bază Air Force ultrasecretă, și mulți cred că în interior se află rămășițele unei prăbușiri extraterestre. Este vorba despre povestea unui alt loc celebru, Roswell, din New Mexico, unde ar fi căzut OZN-ul ce avea să fie transportat la Zona 51. La Roswell există un muzeu dedicat, unde se adună cei care susțin că au fost răpiți, pentru a-și împărtăși experiențele.

Prezența ființelor translucide în Rusia

La capătul celălalt al lumii, în Munții Ural, există Triunghiul Molyobka, locul unde, de peste un secol, localnicii spun că văd lumini stranii și simboluri necunoscute pe cer, precum și că văd frecvent ființe translucide. De pe lista amatorilor de întâlniri cu ființe din spațiul cosmic nu poate lipsi, totodată, Salisbury Plain, din Wiltshire, Marea Britanie, unde în anii ’60 și ’70 s-au auzit „sunete extraterestre” care au atras valuri de fanatici ai OZN-urilor din toată lumea. În anii din urmă, aici au apărut și celebrele cercuri imense, de origine necunoscută, în lanurile de grâne.

Lumini stranii pe cerul Australiei

În 2008 au început să abunde mărturiile despre întâlniri de gradul III în El Enladrillado, Chile. Imediat, autoritățile din această țară au creat un circuit turistic OZN care trece prin Munții Anzi, pe lângă locurile unde se spune că s-ar fi ivit ființele de pe altă planetă și unde se presupune că au locul de aterizare. Iar în sud-estul îndepărtat, la Wycliffe Well, autoproclamata „capitală” a activității extraterestre din Australia, se spune că ar exista astfel de prezențe de peste 70 de ani, în special lumini stranii pe cer.

Autostrada extratereștrilor

Tot în SUA există un supranume predestinat pentru drumul de mare viteză 375: „Autostrada extratereștrilor”. L-a căpătat după o serie de mărturii din 1996 care vizau astfel de activități în zonă. Este adevărat că șoseaua trece și prin Zona 51... Iar falia de pământ dintre San Diego și San Francisco este un spațiu în care numeroși oameni au spus că au văzut OZN-uri încă din 1947. În timpul celui de-Al Doilea Război Mondial chiar s-au tras sute de gloanțe spre un astfel de obiect zburător neidentificat, evident, fără succes.

„Cele mai importante imagini ale unui OZN înregistrate vreodată”

Cât privește marele oreș turcesc Istanbul, într-o noapte din 2008, un paznic a înregistrat câteva OZN-uri zburând în zonă. A repetat înregistrările timp de patru luni. Martori au confirmat veridicitatea imaginilor, care sunt încadrate de Centrul de cercetare „Sirius UFO Space Science” ca fiind „cele mai importante imagini ale unui OZN înregistrate vreodată”.

Sute de mărturii în fiecare an

639 19 3Bonnybridge este un spațiu din Scoția localizat în ceea ce este cunoscut ca Triunghiul Falkirk. Se pare că acesta este „un loc fierbinte” pentru întâlniri cu extratereștrii, întrucât măr- turiile despre presupusa activitate a acestora există cu sutele în fiecare an.