Main menu

header

660 18 1de Roxana Istudor

În 2006, opinia publică internațională era martora unui eveniment remarcabil: la 40 de zile după moartea bruscă și tragică a unui tânăr, pe pereții casei părinților săi apărea un ulei cu puteri vindecătoare.

Din camera băiatului, în toată casa

Mike Tannous, în vârstă de 17 ani, deceda în urma unui accident de mașină la câțiva pași de locuința părinților săi din Sydney, Australia, în 2006. La 40 de zile de la tragedie, un ulei ciudat a început să se scurgă pe pereții casei, iar tatăl și mama băiatului, George și Lina, cred că aceasta este substanța în care se află spiritul dispărutului. Argumentul pentru această credință este acela că uleiul a fost descoperit prima dată în fosta cameră a lui Mike, iar apoi s-a răspândit, inexplicabil, și în alte zone ale locuinței. Mai mult, în două ocazii au apărut scrise pe pereți cu acest ulei data nașterii adolescentului, numele său și numeroase simboluri religioase.

Arhiepiscopul Saliba crede că este „un miracol”

Apropiații familiei sunt de părere că Mike a făcut și minuni. Astfel, după ce s-a rugat în casa soților Tannous, o femeie pe care doctorii o anunțaseră că nu va putea avea copii era însărcinată. Trecuse doar o lună de când fusese în fosta locuință a lui Mike... „Băiatul este un mesager al Domnului. A vindecat atât de mulți oameni!”, afirmă Lina Tannous. Deși există multe voci care contestă toate aceste date, interesant este faptul că Arhiepiscopul Paul Saliba, care a vizitat casa în mai multe rânduri, consideră fenomenul „un miracol”. De altfel, testele extinse efectuate asupra uleiului respectiv nu au reușit decât să releve faptul că are în componență apă, aur și un nivel fără risc de... uraniu!