Main menu

header

474 19 1de Iulian D. Moleianu

V-aţi obişnuit cu expresia „extratereştrii sunt printre noi”. O auzim atât de des la televizor, venită nu din partea oricui, ci a experţilor cu state vechi în domeniu, o întâlnim în filme şi o citim în ziare, încât am ajuns s-o credem în totalitate şi deseori glumim „serios”, afirmând, de exemplu, „o fi fotbalistul Messi extraterestru?”. Inconştient, ne-am obişnuit cu ideea traiului în paralel cu aceste entităţi, unde mai pui că uneori situaţia ne şi distrează... Ce se întâmplă însă dacă simpaticii extratereştri lansează un avertisment serios, iar informaţia este dezvăluită de un oficial militar?

Paul Hellyer detonează bomba în cadrul unui show tv

474 19 2De curând, Paul Hellyer, fost ministru al Apărării în Canada în anul 1960, a oferit un amplu interviu în cadrul emisiunii „Russia Today”, în care a afirmat că în lume sunt peste 80 de specii de extratereştri şi că omenirea ar fi primit, la nivel global, un avertisment din partea acestora. „Am vorbit cu multe persoane care au trăit experienţa întâlnirii cu entităţi aparţinând altor civilizaţii. Cineva cu care am discutat acum câteva zile a luat contact cu extratereştrii în anul 1974 şi susţine că mai mulţi oameni au fost duşi pe Andromeda, una dintre Lunile lui Saturn, prin teleportare. Acolo, li s-a spus că ne distrugem planeta şi că ne luptăm prea mult între noi, plătim prea mult pe armate şi nu dăm bani săracilor. Sunt îngrijoraţi că am construit arme care pot afecta şi Pământul, dar şi Cosmosul. Vor să lucreze cu noi, să ne înveţe cum să supravieţuim. Ei lucrează prin indivizi, în sensul în care aleg oameni care nu se sperie de existenţa lor şi îi educă”, a declarat Hellyer. Sigur, la prima vedere, atitudinea fostului oficial canadian poate fi o diversiune manifestată în sens pozitiv, vizând reducerea arsenalului nuclear al planetei, dar… cine ştie cum stau, într-adevăr, lucrurile?

„Aceste entităţi nu vor să ne dicteze cum să ne conducem destinele. Până la urmă au acceptat că Pământul e al nostru şi nu trebuie să intervină pentru a nu schimba echilibrul universal. Dar sunt îngrijorate pentru că ele nu cred că suntem gardienii lucizi ai planetei noastre, pentru că tăiem pădurile, ne poluăm râurile, aruncăm mizerii în ocean. Ne-au dat un avertisment că vor interveni dacă situaţia nu se va schimba”, a continuat canadianul.

Atenţie la blondele nordice şi la albii înalţi!

Hellyer, care în ultima vreme îşi câştigă existenţa dintr-un salariu de profesor, consideră că pe Terra convieţuiesc mai multe tipuri de fiinţe provenite de pe alte planete. „Ultimele rapoarte pe care le-am primit din diverse surse arată că sunt peste 80 de specii diferite de extratereştri. Unele entităţi merg pe stradă, printre noi, şi nu le putem diferenţia de oameni. Sunt ceea ce numim noi blonde nordice sau albi înalţi… Ba mai mult, unii extratereştri şi-au îmbrăcat femeile în măicuţe, le-au trimis în Las Vegas, iar acolo nu au fost recunoscute”, a mai spus Hellyer, spre uimirea asistenţei. Fostul ministru a ţinut să precizeze că extratereştrii sunt fiinţe paşnice, benigne de cele mai multe ori, dar există două specii care nu par a fi prietenoase şi pe care le investighează în această perioadă.

Hellyer menţionează că extratereştrii au venit din diverse zone ale Universului. „Pentru o perioadă ştiam doar despre cei care au sosit din sisteme stelare diferite, cum sunt Pleiadele, Zeta Reticuli şi alţii ca ei. În ultimele luni mi s-a spus că au apărut şi din sistemul nostru stelar, de pe planeta Andromeda, despre care vorbeam anterior. De asemenea, alţii provin de pe Venus şi de pe Marte”, a mai spus canadianul. Delirul de la emisiunea „Russia Today” a continuat prin menţionarea faptului că aceste civilizaţii sunt în aşa fel educate, încât nu interacţionează cu afacerile pământene decât dacă sunt invitate…

„Comandamentul Suprem Aliat a vrut să apese butonul de panică”

Farsă sau nu, cert este că prestaţia fostului ministru canadian a trezit o groază de suspiciuni şi de ipoteze, care de care mai halucinante. Totul a culminat în momentul în care intervievatul a rememorat un eveniment petrecut în urmă cu mai bine de 50 de ani.

„În anul 1961, au trecut pe deasupra Pământului peste 50 de avioane extraterestre. Comandamentul Suprem Aliat voia să apese butonul de panică, dar s-a răzgândit. După trei ani de cercetări, experţii militari au ajuns la o concluzie şocantă: Cel puţin patru specii au vizitat planeta noastră în ultima mie de ani!”, a declarat Hellyer. Deşi nu a adus dovezi ştiinţifice, canadianul părea convins că ştie adevărul. „Sunt prea multe dovezi care vin în sprijinul celor afirmate de mine. Primesc zeci de mesaje în care oamenii îmi mărturisesc că au văzut extratereştri şi navele lor. Această informaţie este însă ţinută secretă, pentru că guvernele nu vor să vorbească despre ea”, a mai spus fostul oficial canadian. Totuşi, deşi nu a menţionat motivul pentru care s-a hotărât să iasă la lumină cu aceste dezvăluiri, el a recunoscut că 80% dintre rapoartele despre formaţiuni extraterestre pe care le primea în perioada în care era ministru al Apărării s-au dovedit false. În schimb, 20% nu aveau nicio explicaţie ştiinţifică, fapt care a alimentat suspiciunile.

Românul Lorin Fortuna dezvoltă teoria civilizaţiilor paralele

474 19 3Dezvăluirile lui Paul Hellyer nu sunt singurele pe această temă. Românul Lorin Fortuna, cunoscut revoluţionar timişorean şi redactor-şef al unei publicaţii dedicate fenomenelor paranormale, a dezvoltat o teorie potrivit căreia animatorii existenţiali ai populaţiei pământene sunt, în zilele noastre, proveniţi din mai multe civilizaţii denumite după animalul extraterestru de bază, din gena căruia au fost create. Astfel, printre noi ar exista civilizaţiile „goriliană”, „arahnidică-tarantulară”, „iguaniferă”, „şerpiliană”, „balauriană”, „peştiliană” şi „vulturiană”. Civilizaţiile virtuale ar avea moduri de administrare proprii, unele fiind de tip oligarhic, iar altele de tip democratic. Cele oligarhice ar putea fi agresoare la nivel civilizaţional, urmând să implanteze aici sistemul de organizare a societăţilor existente pe alte planete.

Pe Terra există două specii de „musafiri“ ostili, proveniţi din alte sisteme stelare