Main menu

header

19-06-1de Gabriela Militaru

- Celebra protagonistă a unui reality-show a scăpat de kilogramele adunate în timpul sarcinii în patru luni şi arată mai bine ca niciodată

Kim Kardashian a devenit celebră în 2007, când o filmare a unui moment intim dintre ea şi iubitul ei de atunci a fost făcută publică. Regizat sau nu, momentul i-a adus brunetei un show de televiziune alături de familia sa. În 2010, viaţa personală expusă pe micul ecran a făcut din Kim cea mai bine plătită protagonistă a unui reality show, cu un câştig de 6 milioane de dolari. După două mariaje eşuate (dintre care ultimul a durat 72 de zile), Kim a început o relaţie cu mult controversatul raper Kanye West. După o sarcină în care a fost criticată pentru cât s-a îngrăşat, în vara acestui an, Kim a dat naştere unei fetiţe, North West. Din acel moment, Kim, care a împlinit zilele acestea 33 de ani, s-a ascuns de paparazzi şi a luptat în secret să scape de kilogramele în plus.

Imediat după naştere s-a antrenat cu Tracy Anderson
Kim Kardashian a adus-o pe lume pe fiica sa, North West, la jumătatea lunii iunie. Curând după naştere, proaspăta mamă a decis că era momentul să scape de kilogramele adunate în timpul sarcinii. Vreme de câteva luni, ea nu a ieşit în public, antrenându-se în secret cu faimoasa Tracy Anderson. Recunoscută pentru stricteţea programului său, Tracy a reuşit să o facă pe Kim să piardă cea mai mare parte din surplusul de greutate. „Cred că motivul pentru care Kim a slăbit atât de repede este acela că este foarte serioasă în ceea ce face”, a spus antrenoarea în septembrie.

Face Pilates cu aparatul Megaformer
După ce a revenit, aproximativ, la formele de dinainte de sarcină cu ajutorul lui Tracy Anderson, Kim Kardashian a decis că ar dori să mai piardă câteva kilograme şi să se menţină în continuare în formă. De aceea, ea s-a orientat către Pilates, sport pe care îl practică regulat. Iubita lui Kanye West reuşeşte să ardă până la 500 de calorii în timpul unei singure şedinţe. „Kim adoră să facă exerciţii. Este foarte important că poate arde grăsimea şi se poate tonifia în şedinţe care nu durează mai mult de o oră, astfel încât se poate întoarce repede la fiica sa”, a spus antrenoarea Kristi Vacanti.
Deşi exerciţiile de Pilates dau rezultate încântătoare, Kim îmbină acest sport şi cu fitnessul, graţie aparatului Megaformer. „Kim face 20-30 de sesiuni la aparat. Deşi multe dintre exerciţii se fac contracronometru şi constă în succesiuni de mai multe tipuri de sport, nu este o activitate foarte solicitantă”, este de părere Sebastien Lagree, creatorul aparatului. Partea şi mai interesantă a acestui gen de mişcare este că o ajută pe Kim să ardă alte 500 de calorii.

Broccoli şi spanac, pentru alimentaţia sa sănătoasă
Recent, Kim Kardashian a pozat în câteva fotografii sexy etalându-şi formele voluptoase şi ferme, ca urmare a exerciţiilor fizice făcute zilnic. Dar acesta nu este singurul motiv pentru care Kim a slăbit 12 kilograme. „Ţin dieta Atkins de ceva vreme şi o iubesc”, a scris ea de curând pe un site de socializare.
Potrivit vicepreşedintei Asociaţiei Atkins, Kim este un exemplu de urmat pentru toate femeile care doresc să slăbească după naştere. „Kim a vrut să arate lumii că are motivaţia necesară de a slăbi”, a declarat Colette Heimowitz.
Dieta Atkins este una dintre cele mai renumite cure de slăbire din timpurile noastre, bazată pe eliminarea aproape totală a carbohidraţilor şi pe creşterea nivelului de proteine din alimentaţia zilnică. De exemplu, Kim consumă, la micul dejun, o omletă sau iaurt grecesc cu mure şi alune. La prânz şi la cină, ea alternează legumele cu peşte şi carne de pui. Aceasta consumă broccoli şi spanac zilnic. La fel avocado şi nuci. Prin noua alimentaţie, Kim nu doar pierde kilograme, dar dă organismului posibilitatea de a se detoxifica. Cel mai grăitor efect în acest sens e pielea sa sănătoasă, care arată minunat.

Românca Anastasia Soare are grijă de sprâncenele sale
Frumuseţea lui Kim Kardashian nu începe şi nu se termină nicăieri, pentru că ea are grijă de întregul său corp. Pornind de la formele apetisante şi până la felul în care îşi îngrijeşte tenul, totul este o artă care necesită atenţie. La capitolul „spâncene”, Kim a refuzat mereu orice ajutor de la cosmeticiene. La un moment dat însă, vrăjită de faima Anastasiei Soare, cea care se ocupă de sprâncenele vedetelor de la Hollywood, Kim a decis să încerce şi ea secretele româncei. „Anastasia mi-a spus mereu că vrea să o las să se ocupe puţin de sprâncenele mele, însă eu am insistat că e ceva ce am făcut mereu singură. Dar de când am fost prima oară la ea am devenit obsedată. Le epilează şi apoi le smulge într-un fel uimitor”, a spus proaspăta mămică.
Kim merge la Anastasia o dată la trei săptămâni. Dacă este foarte ocupată, ea se pensează singură acasă, imediat după duş, când pielea este foarte moale.

Foloseşte machiaj în culori nude
Machiajul este foarte important pentru Kim Kardashian, care apare foarte rar în public fără să fi folosit mascara sau fond de ten. Cea mai faimoasă femeie a momentului spune că, atunci când se machiază, începe prin a aplica umbre vagi de pudră sub ochi. „Pudrez zona de sub ochi cu granule de culoare deschisă şi apoi le uniformizez cu ajutorul pensulei, astfel încât să acopăr cearcănele, fără să las impresia că mi-am decolorat tenul”, a spus ea. Kim procedează la fel cu zona dintre pleoape şi până la sprâncene. Urmează apoi baza de machiaj, care este, de obicei, în culori naturale. Kim are grijă să întindă bine fondul de ten pe faţă, gât şi decolteu, astfel încât să nu lase impresia că poartă o mască. Atunci când merge la întâlniri importante, fardul de pleoape trebuie să fie omogen şi în culori cât mai tari. În astfel de zile, Kim foloseşte şi gene false, pentru a pune în evidenţă culoarea ochilor. În restul timpului, ea se mulţumeşte doar să folosească mascara.

Se demachiază în fiecare seară
Deşi procesul de aplicare a machiajului este destul de amplu, Kim Kardashian insistă că el trebuie reluat zilnic, şi de aceea ea nu pregetă să se demachieze în fiecare seară. Kim consideră că, dacă merge la culcare cu tenul curat, evită riscurile apariţiei acneei şi a ridurilor. „Produsele cosmetice sunt foarte bune, dar folosite în exces şi pe parcursul nopţii sunt o sursă de poluare pentru ten. Dacă nu te demachiezi, nu faci decât să dormi cu o tonă de radicali liberi pe piele, ceea ce duce la distrugerea celulelor şi la îmbătrânirea pielii”, a spus ea.

• Dieta zilnică a lui Kim Kardashian numără 1.800-2.000 de calorii, cu 50-60 de grame de carbohidraţi

Nu exagerează cu spălatul părului

Kim Kardashian nu este o împătimită a spălatului pe cap, deoarece ştie că asta nu face decât să favorizeze degradarea părului. „Nu vă spălaţi pe cap în fiecare zi, deoarece firul se usucă”, recomandă şi hairstylistul Cris McMilian. Pentru a avea părul frumos şi sănătos, Kim foloseşte, de asemenea, un şampon care nu atacă firul şi o mască de păr cel puţin o dată pe săptămână.

• Kim Kardashian este o împătimită a saloanelor de manichiură, având un adevărat cult pentru unghiile perfect îngrijite
• Kim atrage atenţia că rujul poate avea o culoare naturală, dar nu trebuie să se confunde cu nuanţa corectorului de cearcăne