Main menu

header

de Raluca Grințescu

Proprietăţile de vindecare ale foliei de aluminiu sunt foarte bine cunoscute de vindecătorii chinezi şi ruşi. Practica a demonstrat că folia de aluminiu poate fi folosită ca instrument de vindecare în afara bucătăriei, unde ar trebui să fie utilizată cu o extremă precauţie.

Metodă neobișnuită de tratament

Energia vieţii din corpul nostru trece printr-un punct biologic activ, reflectă şi revine la meridianul de unde a pornit la început. Această metodă de tratament are un efect pozitiv asupra organelor asociate cu acelaşi meridian. În acest fel, puteţi rezolva orice problemă de sănătate şi puteţi calma durerea încăpăţânată. Această metodă de vindecare, aparent neobişnuită, dar interesantă, a fost şi este în continuare practicată de mulţi vindecători chinezi şi ruşi şi a fost explicată în detaliu în cărţile lui Wilhelm Reich, un psihoterapeut şi student al lui Sigmund Freud.

Durează aproape 12 ore

Luați o bucată de folie de aluminiu, puneți-o pe locul inflamat şi fixați-o cu un bandaj. Folia de aluminiu se aplică în tratamentul diferitelor tipuri de durere, inclusiv dureri la nivelul gâtului, spatelui, braţelor, picioarelor, articulaţiilor, sciatică, artrită reumatoidă şi în cazul depozitelor de sare. De asemenea, poate fi utilizată şi în tratamentul gutei şi în cazul cicatricelor postchirurgicale.

Tot ceea ce trebuie să faceți este să aplicați o bucată de folie de aluminiu pe cicatrice sau, în cazul gutei, să vă înveliți degetul mare cu folie şi să o fixați cu un bandaj. Vindecătorii din China recomandă ca acest tratament să dureze aproximativ 10-12 ore. Se face o pauză de una-două săptămâni şi se repetă tratamentul dacă este necesar.

Folia de aluminiu are un puternic efect antiinflamator asupra organismului.

Vă scapă de răceală

Folia de aluminiu vă poate ajuta să scăpaţi de răceală. Înfăşurați-vă picioarele cu cinci-șapte straturi de folie de aluminiu şi puneți o bucată de hârtie sau un material textil din bumbac între fiecare strat. Ţineți compresa timp de o oră, apoi înlăturați-o şi puneți-o din nou după două ore. Lăsați-o să acţioneze o oră şi apoi faceți pauză din nou. Acest tratament se repetă de trei ori. Mulţi oameni discută în continuare despre modul în care funcţionează acest tratament. Există persoane care se bazează pe ştiinţă, în timp ce altele se bazează pe bioenergie. Iată cum ne explică A.V. Skvorcov, un om de ştiinţă rus: „Vindecătorii folosesc adesea instrumente de restructurare a energiei, cum ar fi folia de aluminiu. La nivelul organismului uman există celule speciale stem care se întrepătrund în mod constant cu câmpul energetic al Pământului. Din anumite motive, acest câmp se deformează, şi astfel este afectat fluxul de energie trimis către celulele stem. Suprafaţa sa reflectă câmpul energetic al Pământului şi, asemenea unei lupe, îl face să pară de câteva ori mai mare, şi astfel este permisă restabilirea interacţiunii perturbate dintre celule şi acest câmp energetic. Mai mult decât atât, suprafaţa sa strălucitoare împiedică pătrunderea radiaţiilor nearmonice externe în corpul uman şi acumularea de astfel de radiaţii.”

În cazul în care vă luptaţi cu dureri la nivelul gâtului, spatelui, umerilor sau al genunchilor, pur şi simplu înfăşurați zona cu folie de aluminiu, iar durerea va dispărea destul de rapid