Main menu

header

Eliberarea de un viciu extrem de dăunător pentru sănătate și foarte costisitor pentru bugetul personal, fumatul, este posibilă printr-o metodă inovatoare, care nu dă greș: auriculoterapia.

George Țăranu

Viața pacienților s-a schimbat complet

Din 2016 şi până în prezent, 305 persoane au reușit să renunțe la fumat, cu 203 români înregistrând această reușită doar în 2017, arată auriculoterapeutul George Țăranu. Toți cei care au izbutit să renunțe au primit din partea specialistului o Diplomă de nefumător, care să marcheze această victorie împotriva uneia dintre cele mai frecvente dependențe.

George Țăranu„Sunt foarte fericit cu rezultatele pe care le văd zi de zi la pacienţii noştri. Am încheiat un an în care numărul persoanelor care au avut încredere în auriculoterapie s-a dublat, iar cea mai mare satisfacţie o avem când primim mesaje în care oamenii ne spun că viaţa lor s-a schimbat complet”, mărturiseşte auriculoterapeutul George Țăranu.

„Am reuşit ceva ce nu credeam vreodată”

Pentru cei care nu cred că în doar câteva minute, prin noua terapie, fumatul poate deveni amintire, specialistul explică:

„Terapia are loc în doar 15 minute. Prin impulsuri electrice la nivelul urechii, nevoia de nicotină este înlocuită cu o cantitate de serotonină suficientă pentru următoarea lună. Adică suficient încât să nu mai simţiți nevoia să fumați. Evident că mai departe, pe acest drum, totul ţine de voinţa fiecăruia, dar noi suntem alături de pacienţi atât înaintea, cât şi după efectuarea terapiei”.

Printre sutele de români care au renunţat la fumat prin auriculoterapie se numără şi George, în vârstă de 38 de ani, care mărturiseşte:

„Am fumat timp de 23 de ani. Sunt tatăl a trei copii şi, la insistența lor, am încercat, fără rezultat, să renunț la fumat de mai multe ori.

Cu ajutorul auriculoterapiei am reuşit ceva ce nu credeam vreodată şi sunt, în sfârşit, nefumător!”.

Această mărturie subliniază faptul că pacientul care apelează la această terapie are aportul său în renunţarea la viciu.

George Țăranu„Atât timp cât eliminăm dorinţa fizică (sevrajul), pacientul trebuie să conştientizeze efectul tratamentului şi să nu confunde dorinţa fizică cu asocierea, cu gestul reflex, sau din diverse motive personale să aprindă o ţigară”, adaugă George Țăranu.