Main menu

header

632 14 1de Monica Beleneş

La Roche-Posay a lansat, pentru al treilea an consecutiv, campania socială „Save Your Skin”. Acțiunea este una de amploare mondială și are ca scop sensibilizarea populației cu privire la prevenirea cancerului de piele și la impor- tanța folosirii protecției solare. Astfel, până la 30 iunie, puteți beneficia de consultații gratuite (în limita locurilor disponibile) pentru verificarea alunițelor. Participă peste 250 de dermatologi din peste 40 de orașe, iar lista lor o puteți găsi dacă accesați www.protectiasolara.ro.

Este conectat la o aplicație ce măsoară nivelul radiațiilor

Tot cu această ocazie a apărut pe piață și primul dispozitiv sub formă de plasture, My UV Patch, conectat la o aplicație pentru a măsura nivelul radiațiilor UV. Plasturele conține straturi fotosensibile ce își schimbă culoarea sub razele soarelui, este subțire și transparent, autoadeziv și rezistent la apă până la cinci zile. Îl pot folosi atât adulții, cât și copiii. Pentru a putea monitoriza nivelul radiațiilor UV este necesară scanarea plasturelui cu telefonul după instalarea aplicației My UV Patch. Iată cum trebuie să o folosiți: o descărcați, vă creați un profil introducând fototipul, tipul de piele și metoda preferată de protecție solară, vă aplicați plasturele pe o zonă a corpului expusă la soare, scanați plasturele, urmați recomandările privind adoptarea unui comportament responsabil de expunere la soare și învățați despre protecția solară folosind aplicația. În schimb, primiți puncte în urma activității efectuate, sunteți informați despre indexul UV, despre nivelul de risc, despre numărătoarea inversă personalizată până la următoarea scanare și primiți recomandări personalizate de protecție solară.

Noul plasture se poate comanda gratuit exclusiv de pe site-ul http://www.laroche-posay.ro/saveyourskin. Cu toate că nu presupune niciun cost, nu puteți primi mai multe bucăți dintr-o singură accesare