Main menu

header

670 15 1de Roxana Istudor şi Eduard Popa

Vă faceți griji în legătură cu efectele grave pe care statul îndelungat în fața unui birou le poate avea asupra sănătății dumneavoastră? Există un aparat care vă poate scăpa de această problemă.

Zgomot redus, ansamblu confortabil

Deskcise Pro este combinarea simplă și ingenioasă a unui birou la care puteți lucra cu o bicicletă pe care să faceţi exerciții în timp ce scrieți sau citiți. Unitatea are, așadar, o dublă utilizare, și o mulțime de proprietăți care să vă facă s-o alegeți pentru timpul în care lucrați. Mai precis, nivelul de zgomot pe care îl produce în timp ce pedalați este foarte scăzut, în jur de 60 de decibeli (echivalentul unei conversații liniștite cu un inter- locutor aflat la o distanță de 1,5 metri). Mai mult, spre deosebire de alte modele care sunt realizate pentru a se potrivi sub birouri standard, Deskcise Pro are propriul birou atașat, astfel încât întregul ansamblu să fie perfect la utilizare și să poată combate eficient efectele imobilității din fața biroului.

Opt grade de rezistență

Placa superioară, care se folosește pe post de birou, are dimensiunile potrivite pentru un laptop, scaunul este ajustabil și mobil (înainte și înapoi), permițând configurarea de lucru sau pe cea de pedalat. Bicicleta propriu-zisă are o greutate de 136 de kilograme și este prevăzută cu rotile, ceea ce o face foarte ușor de deplasat acolo unde este nevoie. Un senzor de gravitate asigură poziția fixă a bicicletei atunci când pedalați. În plus, asamblarea este extrem de simplă și implică atașarea bicicletei la corpul biroului, fără unelte sau operațiuni suplimentare. Iar pentru cei care doresc un grad sporit de dificultate a exercițiilor, Deskcise Pro are opt grade diferite de rezistență.