Main menu

header

de Cătălina Tăgârță

Cu ocazia Zilei Mondiale a BPOC (bronhopneumopatie cronică obstructivă), ce s-a serbat la data de 14 noiembrie, Societatea Română de Pneumologie va organiza o campanie de testări gratuite. Astfel, persoanele care bănuie că au probleme respiratorii pot merge sâmbătă și duminică (17 și 18 noiembrie 2012) în Galeriile Real din toată țara pentru a face spirometrii gratuite.

În cazul în care rezultatele spirometriilor indică faptul că au probleme de sănătate, respectivele persoane vor primi câte un cupon cu care se vor prezenta ulterior la un medic specialist pentru a face mai multe investigații. Atenție însă! Cuponul e valabil până la sfârșitul lunii noiembrie, iar vizita la specialist se face doar pe bază de programare la numerele înscrise pe cupon.

Iată care sunt locațiile înscrise în program: București Est, Constanța 2, Pitești, Suceava, Arad, Baia Mare, Galați, Cluj, Timișoara 1 și Oradea 1. Mai multe despre acestea, dar și despre campanie, puteți afla de pe www.desprebpoc.ro sau pe www.galeriareal.ro.