Main menu

header

517 18 2de Raluca Grințescu

Ce este karma? Karma este cuvântul sanskrit pentru „acţiune”. Aceasta este echivalentă cu Legea lui Newton: „Fiecare acţiune trebuie să aibă o reacţie”. Atunci când gândim, când vorbim sau când acţionăm vom iniţia o forţă care va reacţiona în consecinţă. Această întoarcere a forţei poate fi modificată, schimbată sau suspendată, dar majoritatea oamenilor nu pot să controleze această forţă. Această lege a cauzei şi efectului nu este o pedeapsă. O persoană nu poate scăpa de consecinţele acţiunilor sale, dar ea va avea de suferit numai în cazul în care ea însăşi a condus la acţiuni care să îi aducă suferinţă. Necunoaşterea legii nu este o scuză dacă legile sunt provocate de oameni sau sunt universale. Trebuie să vă opriți să vă mai fie frică şi să începeți să fiți puternici în lumea karmei şi a reîncarnării. În acest articol veți găsi tot ceea ce trebuie să ştiți despre legile karmice.

1. Marea Lege

„Ceea ce semănați veți culege”. Aceasta este cunoscută ca „Legea de Cauză-Efect”. Tot ceea ce ați pus în univers vine înapoi la voi. În cazul în care ceea ce vă doriți este fericire, iubire, pace, prietenie, voi trebuie să fiți fericiţi, iubitori, paşnici şi prieteni adevărați.

2. Legea Creaţiei

În viaţă nu doar se întâmplă, este nevoie şi de participarea voastră. Voi sunteți una cu universul atât în interior, cât şi în afară. Tot ce vă înconjoară vă oferă indicii asupra stării voastre interioare. Fiți voi înșivă, trebuie să vă înconjurați cu ceea ce vă doriți să aveți prezent în viaţa dumneavoastră.

3. Legea Umilinţei

Ceea ce refuzați să acceptați va continua. Dacă ceea ce vedeți este un duşman ori cineva cu un caracter pe care îl considerați negativ, înseamnă că voi înşivă nu sunteți concentraţi pe un nivel superior al existenţei.

4. Legea de Creştere

„Oriunde vă duceți, acolo sunteți”. Pentru a putea să creşteți în Spirit, trebuie să vă schimbați - nu schimbați oamenii, locurile sau lucrurile din jurul dumneavoastră.

5. Legea Responsabilității

Ori de câte ori există ceva greşit în viaţa dumneavoastră, înseamnă că este ceva greşit în voi. Vă este oglindă ceea ce vă înconjoară - şi ceea ce vă înconjoară vă oglindeşte pe voi -, acesta este un adevăr universal. Voi trebuie să fiți responsabili cu ceea ce se află în viaţa voastră.

6. Legea Conexiunii

517 18 3Chiar dacă ceea ce faceți pare neînsemnat este foarte important, deoarece orice lucru este conectat cu universul. Fiecare pas conduce la următorul pas, şi aşa mai departe. Cineva trebuie să facă munca iniţială pentru ca totul să fie bine. Nici primul sau ultimul pas nu are o importanță mai mare, deoarece toţi paşii sunt necesari pentru a realiza sarcina. Trecutul-prezentul-viitorul sunt conectate.

7. Legea Concentrării

Nu trebuie să vă gândiți la două lucruri în acelaşi timp. În cazul în care obiectivul vostru se regăsește în valorile spirituale, este imposibil să aveți gânduri mici, cum ar fi lăcomia sau furia.

8. Legea de a Oferi şi Ospitalitatea

În cazul în care credeţi că ceva este adevărat, atunci, cândva, în viaţa voastră, veți fi chemați pentru a demonstra acel adevăr special. Aici este unde puneți ceea ce pretindeți că ați învăţat, în practica actuală.

9. Legea de Aici şi Acum

Priviți înapoi să examinați ce a fost și ce vă împiedică de a fi total în prezent. Gânduri vechi, vechi modele de comportament, vechi visuri vă împiedică să aveți unele noi.

10. Legea Modificării

Istoria se repetă până când învăţați lecţiile de care aveți nevoie pentru a vă schimba calea.

11. Legea Răbdării şi Recompensării

Toate recompensările necesită trudă. Cele de valoare necesită o trudă mai mare. Adevărata bucurie urmează atunci când faceți ceea ce v-ați propus să realizați.

12. Legea Semnificaţiei şi Inspiraţiei

Vă întoarceți de la ceva indiferent de ce ați pus acolo. Adevărata valoare a ceva este rezultatul direct al energiei şi intenţia care a fost pusă în ea. Fiecare contribuţie personală este o contribuţie la întreg. Contribuţiile pline de iubire aduc viaţă şi inspiraţie.