Main menu

header

544 19 1de Gabriela Niculescu

Psihologul Stelian Chivu, creatorul piramidei duble din Galați, a studiat terapiile alternative, printre care și cristaloterapia, vreme de mai bine de două decenii. Astfel, a adunat suficiente cunoștințe, pe care a acceptat să ni le împărtășească într-un interviu complex. Dacă ajungeți la concluzia că un cristal v-ar putea îmbunătăți viața, la numărul de telefon 0786.519.634 veți putea comanda cristale programate de specialistul Stelian Chivu.

„Poate avea o vechime de peste 20 de milioane de ani”

- Ce ar trebui să știm despre cristale?

- Un cristal poate avea o vechime de peste 20 de milioane de ani din punct de vedere geologic. Imaginați-vă ce energie poate avea! Cristalul neprogramat manifestă și el energie de tip zero. Cristalele au mai multe proprietăți fizice și chimice. Una dintre ele este piezoelectricitatea, care acumulează informație, o amplifică, o direcționează. Cuarțul a înlocuit vechiul sistem mecanic din ceasuri în momentul în care cineva a observat că o picătură mică de cristal pulsează și a pus-o într-un circuit electronic, alimentat de o baterie. Mulți nu cred, dar cristalele chiar lucrează, tocmai de aceea sunt folosite și în​ ​​medicină, comunicaţii, în ​telefoane sau tablete, sub formă de cristale lichide.

- Chiar și la nivelul corpului avem cristale.

- Sigur. Dacă luăm o picătură de sânge, o uscăm și o analizăm la microscop, vom vedea că sunt multe cristale în ea. Corpul nostru, la nivel de celulă, are 0,002 volţi. ​Ţinând un cristal în mână, corpul​ ​interacţionează, de exemplu, cu 0,06 amperi existenţi în cristalul de turmalină.​​ ​Noi avem în corp un curent electric. Înfășurând mâna pe cristal, datorită câmpului electric, corpul uman interacționează cu energia din cristal, producându-se astfel fenomenul de bioelectricitate. Iată de ce spuneam că piramida dublă, despre care am vorbit anterior, are peste 210​.000 de cristale​ ​de cuarţ​, are un câmp electromagnetic ce generează energia de tip ​zero​, ajutând​,​ informând şi echilibrând corpul uman.​

„Informația sa crește imunitatea”

544 19 2- Pe înțelesul tuturor, ce înseamnă cristaloterapia?

- Boala apare din cauza unui blocaj informațional, sangvin. În momentul în care analizăm cine sau ce transportă informația într-o zonă bolnavă, clar descoperim că o transportă sângele fizic. El transportă informație și hrană. Dacă suntem conștienți, el poate transporta informație de sănătate, dacă nu suntem atenți la orice fel de​ ​gând, emoţie negativă, ​boală, sângele poate transporta informație deficitară, perturbatoare.​ ​​Altfel spus:​​ „De ce ți-e frică de aia nu scapi!​”​.

La nivelul sângelui există o cantitate și o varietate mare de cristale. În momentul în care se amplasează un cristal pe corp, programul impregnat în cristal timp de zeci de milioane de ani acționează asupra corpului. Nu întâmplător cristalul este numit „lumină condensată” sau „nunta spiritului cu materia”. Când îl așezăm pe corp, datorită piezoelectricității, informațiile din cristal interacționează cu aura, cu biocâmpul corpului fizic și ajung, datorită sângelui, în zona cu probleme, și sunt, astfel, mari șanse să rezolve problema dacă este o afecțiune ușoară. Cristalele nu sunt un panaceu, dar pot fi complementare terapiilor alopate în cazurile diverselor afecțiuni.

- Concret, ce influențează cristalul?

- Cristalul nu are efecte adverse și dacă, de exemplu, purtați un cuarț roz sau un colier de cuarț roz la gât, vă ajută foarte mult pentru circulația energetică în zona plexului cardiac și, în mod special, reglează energia din zona glandei timus care se ocupă cu imunitatea și care este activă până la vârsta de 20-25 de ani, apoi intră într-o stare latentă. Iată cum un cristal vine cu-n aport de energie, informație și programe și reușește să reactiveze, să redinamizeze glanda timus, făcând să crească imunitatea. Să spunem că aveți probleme cu tiroida, fie hiper, fie hipotiroidă. Dacă purtați un colier sau cercei de sudalit, acesta vine cu programe de echilibru.

„Cele de bază: de stâncă, turmalina şi cuarțul roz”

544 19 3- Există și persoane care spun că nu se vindecă prin cristaloterapie.

- Eu am făcut teste pe un lot de 43 de persoane, în care s-a verificat vindecarea anumitor blocaje. Nu la toate a funcționat, deoarece boala se poate fixa pe corpul fizic, emoțional, mental, spiritual sau cauzal. Cu cât boala este fixată mai sus, cu atât se vindecă mai greu. Dacă este fixată pe corpul cauzal, doar Dumnezeu o mai poate vindeca, pentru că este extrem de puternică. Și atunci nu ai de ales decât suportând-o. ​​Dacă este fixată pe corpul mental, emoţional sau fizic, atunci sunt şanse. Problema este că boala o poţi suporta​,​ accepta, luptându-te cu ea sau negând-o. Dintre toate aceste forme, sunt recomandate acceptarea​ şi înţelegerea. Astfel, programul​,​ energia şi manifestarea bolii pot fi depăşite​,​ eliberate şi vindecate.

- Care sunt cristalele de bază?

- Începem cu cel de stâncă, şi anume cuarțul, ce poate fi folosit aproape în orice tratament. Un alt cristal pe care vi-l recomand este cristalul de cuarț roz. Acesta echilibrează, prin programele lui, zona afectivă, emoțională, ajută foarte mult ritmul cardiac și poate fi purtat în zona pieptului. Nu mai puțin important este turmalina, care se ocupă de protecție. Turmalina este un mineral unic tocmai prin faptul că el cristalizează într-o formă specifică, având fețe hexagonale. Acesta are propriul câmp magnetic și propriul câmp electric, iar când interacționăm cu el, ne echilibrăm câmpul nostru electric. Dacă lucrăm multă vreme la un calculator sau dacă ne aflăm multă vreme lângă o rețea de înaltă tensiune, vom prelua din câmpurile magnetice și electrice ale acestora. Dar turmalina nu protejează doar împotriva acestor câmpuri, ci și împotriva atacurilor energetice, psi, care, din păcate, sunt din ce în ce mai multe. Cu alte cuvinte, protejează și împotriva persoanelor vampirice, care, conștiente sau nu, vă iau din energia vitală. Au fost situații în care persoanele vampirizate au leșinat brusc.

- Acestea ar fi categoriile principale.

- Da, aceasta este doar o ierarhizare a necesităților existente în prezent. Însă, eu pot oferi cristalele purificate și încărcate energetic, programate doar pozitiv, cu informații precise de vindecare. Pot programa cristalul în funcție de dorințele și de necesitățile fiecărei persoane în parte.

„Datorită piezoelectricității, informațiile din cristal interacționează cu biocâmpul corpului fizic și ajung, datorită sângelui, în zona cu probleme, producând vindecarea“

„Cel mai bine este să-l programezi văzând persoana“

- Există diferite cristale și talismane cu cristale pe tarabe. Este bine să le luăm de oriunde?

- Nu prea, pentru că nu știi cu ce program este încărcat cristalul respectiv. Cel mai bine este să programezi cristalul văzând persoana, observând ce lipsuri are în aură, ce probleme are. Și doar cineva cu experiență poate încărca un cristal cu frecvența și cu programul care i se potrivește persoanei respective. Este posibil să găsiți pe piață un cristal programat pentru protecție aurică la nivel de dragoste, iar dumneavoastră să aveți probleme cu furtul energetic sau poate să poarte programele celor care l-au atins şi l-au programat inconştient, şi atunci nu vă este util.