Main menu

header

757 10 1de Ştefania Băcanu şi Florica Pintea

Diferenţele mari şi schimbările bruşte de temperatură pun la grea încercare sistemul imunitar, al cărui rol este de a ne ajuta să ne ferim de gripă, să scăpăm de virozele şi răcelile puternice, des întâlnite, mai ales în sezonul rece. Şi pentru că iarna şi temperaturile scăzute bat la uşă, Cornel Brotac (medalion), medic specialist Recuperare, Medicină Fizică, Balneologie şi Antiaging, a creat un tratament revoluţionar, complet natural, pe bază de vitamina C, care ajută organismul să lupte şi să stea departe de bolile sezonului.

„Eu nu folosesc nicio tulpină a vreunui virus!”

- Despre ce tratament este vorba?

- Este vorba despre un tratament provenit din medicina alternativă şi antiaging, pe care l-am denumit PROLIFE B.C. Având în vedere că etapa de prevenţie, în România, nu prea există şi că tot mai mulţi pacienţi ajung la noi într-un stadiu avansat al bolii, este foarte greu să faci ceva pentru a ajuta la recuperarea acestora. De aceea, am gândit un „cocteil” de vitamine, minerale, dar şi alte componente, în funcţie de vârsta fiecărui pacient şi a simptomatologiei, care, sub acţiunea ozonului, ajută atât la regenerarea celulară, cât şi refacerea sistemului imunitar.

- Este o variantă mai bună a vaccinului gripal?

- Nu are nicio legătură cu vaccinul gripal! Eu nu folosesc nicio tulpină a vreunui virus! Medicina alternativă se bazează doar pe minerale, vitamine şi substanţe care se regăsesc doar în corpul uman, fără a adăuga nimic altceva. Este un tratament absolut nou în România, un tratament pentru care am primit laude şi chiar am fost menţionat, datorită tehnicilor proprii pe care le practic, în cadrul Academiei Americane de Antiaging, unde sunt membru de câţiva ani. Nu este un tratament-minune! Este un tratament care, fără falsă modestie, te ajută să îţi recapeţi sănătatea şi să o întreţii! Avem un dar de la Dumnezeu, să profităm din plin de el!

„Este 100% personalizat”

757 10 2- De la ce a pornit ideea acestui tratament?

- L-am conceput pentru a veni în ajutorul fiecărui pacient, pentru a ajuta la refacerea organismului fără a mai fi nevoie să apeleze la cantităţi mari de AINS sau alte medicamente care au foarte multe reacţii adverse. Acest tratament ajută la refacerea organismului şi a sistemului imunitar prin metode minim invazive şi fără a aduce în organism substanţe care ar putea crea reacţii adverse sau necesitatea de a consuma/administra alte medicamente. Dumnezeu ne-a creat un mic univers, astfel că ne-a lăsat şi capacitatea de autovindecare, capacitate pe care trebuie să o exploatăm foarte mult! Cum spuneam, în acest tratament este vorba doar de minerale, vitamine şi alte substanţe care sunt deficitare, în funcţie de fiecare pacient. Tocmai de aceea, este 100% personalizat.

- Cât costă şi cum se administrează?

- În comparaţie cu cât costă un tratament, pe termen lung, pentru alergii sau alte probleme de sănătate, costă foarte puţin! Se administrează intravenos sau intramuscular, în funcţie de necesităţile fiecărui pacient. Bineînţeles, înainte de orice, sunt necesare o consultaţie amănunţită, un set de analize şi apoi conceperea şi administrarea tratamentului.

- De când este disponibil?

- Tratamentul este disponibil de la începutul acestui an, de când am primit şi licenţa pentru el. Aici, simt nevoia să specific că acest tratament este absolut natural. Conţine numai substanţe aprobate şi omologate de Ministerul Sănătăţii şi se face în funcţie de ceea ce descoperim şi de nevoile fiecărui pacient în parte.

„Vă scapă de dependenţa de medicamentele pentru boli cronice”

757 10 3- Presupun că aţi făcut o analiză înainte de formula finală.

- Investigaţii se fac întotdeauna, pentru că nu ne permitem să ne jucăm cu sănătatea oamenilor! Deşi este atât de blamată medicina alternativă, ea face atât de mult bine! Vă scuteşte de dependenţa de anumite medicamente pe termen lung, pentru boli cronice şi scuteşte foarte mulţi bani! Lăsând la o parte discuţiile din punct de vedere financiar, cred că sănătatea este cea mai importantă şi cred cu tărie că trebuie să o preţuim mai mult.

- L-aţi testat şi dumneavoastră?

- Întotdeauna testez toate tratamentele şi pe mine! Nu aş putea administra, dacă eu nu ştiu pe propria piele cum decurge tratamentul şi cât de mult ajută. Nu practic medicina pentru bani, ci iubesc să tratez şi să ajut oamenii să îşi schimbe impresia despre medici şi medicină. Putem beneficia şi noi de tratamente de ultimă generaţie, chiar dacă suntem consideraţi o ţară de lumea a 3-a. Reprezint România cu mândrie în cea mai puternică Academie Americană de cercetare în domeniul antiagingului.

„Răcim deoarece intrăm în contact permanent cu viruşi şi microbi”

- De ce răcim? Ce se întâmplă în organismul nostru?

- Răcim deoarece intrăm în contact permanent cu viruşi şi microbi. Sistemul nostru imunitar este afectat de stresul cotidian, de diferenţele mari de temperatură de la o zi la alta, de alimentaţia precară sau în exces, cât şi de carenţe majore de vitamine şi minerale.

- Care este diferenţa între gripă, viroză şi răceală?

- Gripa este o afecţiune respiratorie contagioasă, provocată de virusuri, şi este mult mai severă decât o banală răceală. Viroza reprezintă o afecţiune virală ce afectează căile respiratorii superioare. În astfel de cazuri, toţi fug, întâi, spre antibiotice, neconştientizând că, atunci când vor avea reală nevoie de acestea, organismul nu va mai răspunde pozitiv la astfel de tratamente. Îmi pare rău că nu se mai practică tratamentele alternative, naturale, bazate pe ceaiuri. Sunt de acord cu ele până la un punct.

„Se administrează intravenos sau intramuscular, în funcţie de necesităţile fiecărui pacient“

„Îi sfătuiesc să apeleze la tot ce este natural“

- Pentru cei care apelează, totuşi, la tratamentele naturale, ce recomandaţi pentru a face faţă sezonului rece?

- Îi sfătuiesc să ierte, să iubească necondiţionat, să nu judece şi să apeleze la tot ce este natural. Aşa cum au trăit mii de ani strămoşii noştri şi au făcut-o foarte bine, noi de ce nu am avea încredere în acest stil de viaţă sănătos?!

- Urmează şi alte tratamente?

- Cu siguranţă vor urma multe lucruri noi! Nu mă opresc aici, pentru că am primit acest dar de la Dumnezeu şi vreau să îl împărtăşesc cu toţi cei care vor apela la mine sau la serviciile colegilor mei. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toţi, să vă ferească de boli şi să vă umple inimile de iubire!