Main menu

header

798 10 1de Ştefania Băcanu şi Florica Pintea

Metaterapia, prin Metatron Hunter, scanează organismul uman și identifică toate problemele care necesită tratament, uneori, chiar înainte ca acestea să se manifeste. Principala caracteristică este scanarea tridimensională care localizează focarele unde apar tumori, boli ereditare, dar şi alte afecţiuni. Metatronul permite găsirea cauzei şi a metodelor de tratament. Testarea cu Metatron este completă și complexă, iar pacientul nu simte absolut niciun fel de durere. Doctorul Lucia Fitărău, medic primar în medicina de familie și specialist în medicina de urgență, a făcut o radiografie a metaterapiei şi implicit a aparatului care stă la baza acestei proceduri.

„Este o metodă de influențare a corpului printr-o combinație de oscilații electromagnetice”

- Ce este metaterapia?

- Metaterapia este o metodă de testare, de stabilire a unui diagnostic funcțional, bazată pe analiza neliniară (NLS) a unui sistem biologic (corpul uman, în cazul nostru). Această analiză neliniară se face cu un echipament specific de tehnologie informatică (Metatron Hunter) şi reprezintă o evaluare a stării funcționale a organismului care face posibilă detectarea oricăror modificări ale țesuturilor, celulelor, cromozomilor și chiar a nivelului hormonilor din organism, bazându-se pe analiza spectrală a câmpului magnetic vortex al organismului. Metaterapia este o metodă de influențare a corpului printr-o combinație de oscilații electromagnetice miodulate diferite, emise de sistemul aparatului Metatron.

- Poate înlocui medicina tradițională?

- Metaterapia prin testare poate semnala dezechilibrele funcționale care reprezintă etapa premergătoare sau stadiul incipient al unei boli cum sunt, de exemplu, cancerul, diabetul, cardiopatia ischemică, osteoporoza. Aceasta poate interveni în echilibrarea sau tratamentul acestor stadii incipente, de multe ori, asimptomatice.

„Pacientul este testat prin aplicarea unor căști conectate la un sistem computerizat”

798 10 2- Ce este Metatron Hunter?

- Metatron Hunter este un dispozitiv informatic ce permite detectarea și amplificarea unor oscilații electromagnetice dizarmonice care interferează cu funcționarea normală a corpului uman pe care le înregistrează pe un grafic cromatic, vizualizat de pacient și interpretat de medic (de la galben la negru). Ulterior, indică, sub forma unor interpretări, afecțiunile sau dezechilibrele funcționale, dar și cele mai potrivite tratamente sau remedii naturale. Apa- ratul face o estimare a stării funcționale a organismului într-o formă grafică, topică și dinamică, permite analiza eficacității, controlului și rezultatul diferitelor modalități de tratament, dinamica modificărilor funcționale ale organismului, determinarea „nidusului inițial”, adică localizarea principală a afecțiunii sau patologiei respective.

- Care sunt problemele și afecţiunile pe care le tratează?

- Se pot trata afecțiuni ca migrene, sinuzite, bronșite, astm, alergii, boli cardiace ischemice, sechele după accidente vasculare cerebrale, boli reumatologice, anxietăți, depresii, nefropatii. Poate trata, inclusiv, reacțiile adverse ale citostaticelor sau radioterapiei din cancere. Pacientul este testat prin aplicarea unor căști conectate la un sistem computerizat (dispozitiv informatic / sistem software-hardware).

„Procedura durează între 20 și 50 de minute”

798 10 3- Cât durează o procedură?

- Procedura durează între 20 și 50 de minute, în funcție de afecțiunile semnalate și de gravitatea lor.

- Dacă cineva suferă de cancer poate identifica zona afectată?

- Poate detecta tulburările zonei afectate de cancer şi poate identifica forma incipientă de cancer. Este un aparat care și diagnostichează, și tratează. În plus, poate identifica riscul de diabet înainte de a apărea primele semne și simptome ale bolii. Practic, poate face prevenție.

- Cine poate apela la această terapie?

- Orice om care dorește să-și evalueze starea de sănătate sau orice persoană bolnavă care dorește să apeleze la alte metode naturale, alternative de tratament completate cu medicina convențională alopată. De exemplu, un pacient cu cancer are șanse mari de vindecare, dacă este surprins în faze incipiente ale bolii.

„Aceste terapii trebuie făcute doar de medici”

- Câte ședințe sunt necesare?

- Depinde de stadiul bolii și de gravitatea organelor afectate secundar. De menţionat este faptul că aceste terapii trebuie făcute doar de medici sau de personalul medical.

- Care este rata de vindecare a pacienților diagnosticați cu diferite afecțiuni?

- Eu, personal nu am încă o statistică elaborată referitoare la rata de vindecare a pacienților tratați cu Metatron Hunter. Pot spune doar că există un feedback pozitiv la 80%-90% dintre pacienții testați și diagnosticați cu acest aparat. Se poate spune că Metatron Hunter utilizează unul dintre cele mai active și noi programe de control ale homeostaziei corpului uman din zilele noastre și, totodată, are în derulare dezvoltarea programului informațional de corectare a dereglărilor homeostaziei, precum şi neutralizarea agenților patologici de mediu, dar și cei infecțioși (virusuri, bacterii, fungi și alți paraziți).

„Metaterapia poate interveni în echilibrarea sau tratamentul acestor stadii incipente, de multe ori, asimptomatice“

„Poate trata, inclusiv, reacțiile adverse ale citostaticelor sau radioterapiei din cancere“

„Orice boală poate fi interpretată ca o perturbare a sincronizării armonice“

- Care e originea Metatronului?

- Metatron Hunter are la origine generatorul cuantic neliniar, inițiat de Nikola Tesla la sfârșitul secolului al XIX-lea, continuat de cercetătorul francez J. Lakhovsky, care a studiat efectele frecvențelor radio asupra animalelor. Ulterior, s-a dezvoltat conceptul prin care orice boală poate fi interpretată ca o perturbare a sincronizării armonice în orice sistem biologic, deci, și în corpul uman. Perturbarea poate fi înregistrată ca oscilații electromagnetice dizarmonice (blocuri sau zgomot) care interferează cu funcționarea normală a corpului. Corectarea acestora se face prin aplicarea unor oscilații electromagnetice de semn opus, astfel încât, suma algebrică a acestora să fie egală cu 0. În 1970, D.F. Morell și E. Rachet au inventat o metodă și un dispozitiv MO-RA. Metoda terapiei informaționale - META - terapia este o continuare a metodei MO-RA de restaurare a sănătății corpului. Primul aparat de acest gen a fost sistemul OBERON, rezultatul unor intense cercetări biologice, fizice, medicale, tehnologice şi informatice.