Main menu

header

16-06-1de Cătălina Tăgârţă

Vi s-a întâmplat să ţineţi nenumărate cure de slăbit, care mai de care mai drastice, sau să luaţi pastile şi să urmaţi tratamente, dar fără rezultat? Doctor Gabriela Moruşanu (foto), specialist în oncologie, medicină cuantică, naturistă şi în psihologie vă sfătuieşte să nu vă reprimaţi sentimentele de furie, de mâhnire sau de nemulţumire, întrucât acestea conduc la blocaje energetice care determină apariţia bolilor.

„Orice om responsabil trebuie să mănânce corect, să bea apă şi să doarmă suficient”
Indiferent ce simptome aveţi sau cât de subtile ar fi acestea, nu aşteptaţi să se agraveze, să ajungeţi la diete prelungite şi aberante, la deshidratare sau la o boală care să vă pună la pat. Cu ajutorul terapiei prin biorezonanţă, asociată cu metaterapie, veţi diagnostica şi trata în acelaşi timp problema pe care o aveţi. „Boala este, de fapt, un blocaj energetic condus de mentalul omenesc. În puţine cazuri ea e rezultatul alimentaţiei. Stresul, supărările, mâhnirile, lipsa de stăpânire de sine, dar şi bucuria, fericirea, toleranţa, generozitatea, faptul de a-ţi plăcea ceea ce faci, toate acestea se văd în timpul consultului pe meridiane diferite. Fiecare dintre stările negative aduce pe aceste meridiane ceea ce în medicina alopată se numeşte diagnostic, cum ar fi constipaţia, lombago şi altele. În plus, orice om responsabil, care vrea să fie şi sănătos, trebuie să mănânce corect, să bea apă de calitatea şi cantitatea corespunzătoare, iar când spun calitate mă refer să nu facă abuz de apa minerală gazoasă şi să doarmă suficient, respectiv şapte-opt ore pe noapte”, ne-a spus medicul Gabriela Moruşanu, de la Clinica DermaVital din Bucureşti.

„Nu trebuie ignorat cuvântul fericire”
Sănătatea ţine de mintea, de sufletul şi de corpul omului respectiv, iar atât medicul, cât şi pacientul trebuie să înveţe că cele trei merg mână în mână şi că ele nu trebuie despărţite. „Nu trebuie ignorat cuvântul fericire, pe care majoritatea l-a cam uitat, iar unii oameni îl iau drept o filozofie. Biorezonanţa sau rezonanţa la compatibilitate măsoară parametrii ideali şi pe cei reali ai omului în momentul examinării. Consultul cu aparatul Introspect 11 durează aproximativ o oră şi se iau în considerare în aceşti parametri şi nivelul de stres al pacientului. Starea biocâmpului ţine de cât este de fericită sau de stresată persoana respectivă, inclusiv de alimentaţie. Interpretarea se face de medic, în contextul pacientului respectiv. Totul e în funcţie de vârstă, de greutate, de simptome, aşa că nu mi se pare normal ca omul să vină la doctor pentru un aparat sau o reţetă. Ideea e să vină la un om care-l învaţă”, ne-a mai spus specialistul.

Aparatul face analize bioclinice complete
Principiul de bază al aparatului e inspirat din medicina chineză. Iată cum se procedează: pacientul stă relaxat pe scaun, în faţa dispozitivului, şi i se pun căşti. Pentru a face transmisia de biocâmp, el trebuie să privească drept, iar pe un ecran se văd organele examinate şi meridianele energetice, timp în care pacientul discută cu medicul, care-i face şi consiliere psihologică şi îi dă sfaturi referitor la dietă, dacă este cazul, şi la stilul de viaţă. „Instrumentul îmi confirmă o presupunere, dar el nu lucrează singur. Face analize bioclinice complete, însă totul este strict la nivel informaţional, adică indică de exemplu nivelul de colesterol, mare sau mic, în funcţie de situaţie, dar el nu poate arăta valorile acestuia. În urma diagnosticului, tehnologia modernă cu Bicom Optima, cu care lucrăm, poate rezolva tot ce-i acut, subacut şi cronic. Se insistă pe toate centrele/punctele energetice, pe meridianele pe care le examinăm şi le deblocăm. În schimb, nu se pot trata urgenţele de genul unei peritonite, a unei fracturi sau a comei. De aceea e indicat să vă prezentaţi la medic în timp util”, a adăugat doctor Gabriela Moruşanu.

Rezultate bune chiar şi după o şedinţă
În ultima perioadă, tot mai multe persoane apelează la serviciile clinicii, din cauza atacurilor de panică. „Cred că numai în ultima săptămână am avut zece cazuri de atacuri de panică, ce fuseseră tratate perioade lungi la neuropsihiatrie, însă fără rezultat, deoarece pacienţii erau, practic, scoşi din circuitul normal. Tulburările energetice, cum ar fi stările emoţionale reprimate, pot da rezultate şi prin psihoterapie, dar pot dura şi câţiva ani până la vindecare. Neurolepticele, de asemenea, îl ajută pe pacient doar pe moment. Biorezonanţa însă poate vindeca boala chiar şi într-o şedinţă dacă e vorba despre o colită lombară, spre exemplu, dar în cazurile cronice e nevoie de cel puţin patru şedinţe, care se fac la interval de o săptămână, pentru a se obţine un rezultat vizibil”, a declarat medicul, potrivit căruia, la a doua şedinţă, omul e deja altul, datorită deblocării energetice făcută prima dată, fiecare organ primind energia vitală, iar starea lui de bine e vizibil restabilită. „Diagnosticul şi primul tratament se fac simultan, cu Introspect 11, însă următoarele şedinţe vor fi realizate la aparatul Bicom Optima. Organismul se obişnuieşte treptat cu o stare de bine pe măsură ce se deblochează meridianul blocat”, a adăugat reprezentantul Clinicii DermaVital.
Terapia durează 45-50 de minute, cel mult o oră, iar numărul şedinţelor diferă de la o persoană la alta, întrucât se tratează persoana şi nu boala.

Agresivitatea reprimată duce la gastrită
Pe măsură ce sunt deblocate frustrările şi blocajele date de oboseala cronică, organismul e scutit de diete severe şi de tratamente inutile. „Un om nervos, agresiv, care nu-şi exteriorizează personalitatea, va începe după ani buni să prezinte simptome de gastrită. Un alt exemplu, luarea în greutate, este rezultatul unei stări de frustrare, de oboseală cronică, ce a dus, în timp, la dereglarea glandei tiroide, la blocaje pe centri hipotalamici/hipofizari şi la lipsa de somn. Munca mea, ca medic, dar şi a aparatelor performante de origine germană cu care lucrăm în Centrul DermaVital, este să deblochez meridianul acestei activităţi, şi atunci gastrita şi problemele tiroidei vor dispărea. La fel se poate întâmpla cu formele de cancer sau cu tumorile. Dar, dacă pacientul vine într-un stadiu foarte avansat de boală, spre exemplu după ce a făcut citostatice, noi îl punem pe picioare, dar uneori poate fi prea târziu. Ideea este să nu lăsaţi să se creeze astfel de blocaje”, a ţinut să precizeze doctor Moruşanu. Detalii pe site-ul www.dermavital-med.ro.

Vindecă pancreatitele şi constipaţia

Cu ajutorul aparatului se pot trata şi alergii de orice fel, astm bronşic, hepatite, migrene, colon iritabil, constipaţie, diaree, tiroidă hiperactivă sau hipoactivă, pancreatite, deblocare metabolică, lipsa menstruaţiei, bufeuri, sindrom de picioare grele, hiperactivitate, probleme ale tensiunii arteriale, aciditate gastrică cu reflux esofagian, acnee, obezitate, circulaţie sangvină defectuoasă, dureri de coloană, de genunchi şi de încheieturi sau se poate face detoxificarea organismului.
De reţinut! O şedinţă de diagnosticare, care include şi prima terapie, costă 200 de lei, iar preţul terapiilor care urmează este de 150 de lei.