Main menu

header

ATENTIE ! Acest site foloseste cookies.

Sunte de acord cu cele prezentate. Learn more

I understand

Conform Regulamentului European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, Taifasuri Media SRL, are obligația de a prelucra date cu caracter personal în conformitate cu principiile de prelucrare și în condiții de securitate tehnică și numai pentru scopurile specificate în Prelucrarea datelor.

Fitoterapie: Liliana Simidon

Dacă suferiţi de vreo boală, revista Taifasuri vă ajută să o învingeţi cu ajutorul leacurilor naturiste. Trimiteţi-ne totul despre afecţiunea dumneavoastră la adresa sau la telefonul redacţiei ori la e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Specialista în fitoterapie Liliana Simidon va încerca să vă ofere cel mai potrivit remediu în ediţia tipărită a revistei Taifasuri. ATENŢIE: Folosiţi recomandările doar după ce consultaţi în prealabil medicul dumneavoastră!

Ginecologie: Anca Simionescu

Revista Taifasuri vă oferă posibilitatea de a pune întrebări din domeniul ginecologiei doctorului Anca Simionescu, şef de lucrări UMF Carol Davila, Bucureşti, medic primar obstetrică ginecologie la Spitalul Clinic Filantropia. Întrebările dumneavoastră sunt aşteptate la adresa sau la telefonul redacţiei ori la e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Toate răspunsurile vor fi publicate în ediţia tipărită a revistei Taifasuri.

Juridic: Răzvan Doseanu

Avocatul Răzvan Doseanu vă invită să-i cereţi sfatul în probleme juridice. Trimiteţi-i întrebările dumneavoastră la adresa sau la telefonul redacţiei ori la e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. şi veţi primi răspunsul personal în ediţia tipărită a revistei Taifasuri.

Medicină veterinară: Constantin Daniel Lescai

Aveţi un căţel, o pisică, un papagal sau orice alt animal care vă este drag şi doriţi să aflaţi cum să îl îngrijiţi, dacă hrana pe care i-o daţi este corespunzătoare sau ce semnifică un anumit simptom pe care l-aţi observat la acesta? Puteţi cere sfatul medicului veterinar la adresa sau la telefonul redacţiei ori la e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Doctor Daniel Lescai, şef de clinică la Spitalul Veterinar Salvavet-Ilioara vă va răspunde la toate întrebările, o dată la două săptămâni, în ediţia tipărită a revistei Taifasuri.