Main menu

header

ATENTIE ! Acest site foloseste cookies.

Sunte de acord cu cele prezentate. Learn more

I understand

Conform Regulamentului European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, Taifasuri Media SRL, are obligația de a prelucra date cu caracter personal în conformitate cu principiile de prelucrare și în condiții de securitate tehnică și numai pentru scopurile specificate în Prelucrarea datelor.

510 24 1de Dana Purgaru

Cele 650 de animale de la Grădina Zoologică din Oradea pot fi adoptate la distanţă. Administratorul Grădinii, Bimbo Szuhai Tibor, a declarat într-o conferinţă de presă că animalele adoptate vor rămâne în ţarcurile lor, iar cei care doresc să le aibă în grijă trebuie să plătească pentru întreţinerea acestora 100 de lei pe an dacă sunt persoane fizice şi 500 de lei dacă sunt firme.

Patrupedele pot fi adoptate contra cost

La Zoo Oradea trăiesc 650 de animale din 150 de specii. Iubitorii de animale care adoptă unul dintre acestea primesc certificatul de „părinte adoptiv” al unui exemplar pe care şi-l aleg singuri. Adopţia poate fi făcută şi pe numele altei persoane, astfel că un certificat de acest fel poate fi făcut cadou. „Toţi banii vor fi folosiţi pentru îmbunătăţirea condiţiilor fizice şi psihice ale animalelor”, a spus Bimbo Szuhai Tibor. Grădina Zoologică din Oradea le-a pregătit părinţilor adoptivi un tratament special - în ultima sâmbătă din aprilie şi în prima sâmbătă din octombrie vor celebra Ziua Părinţilor Adoptivi. Primul „părinte adoptiv” de la Zoo Oradea este biologul Anna Marossy, care a ales o suricată. „Nu mă las până nu le adopt pe toate. Cu cât cunosc mai bine oamenii, cu atât iubesc mai mult animalele”, a declarat Marossy. Un alt fericit „părinte adoptiv” este Beatrice Szuhai, care a adoptat un leopard, iar firma la care lucrează a luat în grijă un jaguar. Şi Cinema Palace din Oradea l-a adoptat pe ursul Bobby, animalul-vedetă de la Zoo.

Add comment


Security code
Refresh