Main menu

header

ATENTIE ! Acest site foloseste cookies.

Sunte de acord cu cele prezentate. Learn more

I understand

Conform Regulamentului European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, Taifasuri Media SRL, are obligația de a prelucra date cu caracter personal în conformitate cu principiile de prelucrare și în condiții de securitate tehnică și numai pentru scopurile specificate în Prelucrarea datelor.

511 24 1de Dana Purgaru şi Silviu Dobrescu

Budi este un urangutan din Indonezia, în vârstă de numai 10 luni, care a trecut printr-o dramă teribilă. A fost crescut într-un coteț de găini de un proprietar iresponsabil, care voia ca acest minunat exemplar să fie... animalul său de casă.

Suferă de malformații ireversibile

Micuțul urangutan nu avea parte de spațiu în care să se dezvolte și nici de hrană corespunzătoare. Fostul său proprietar îi oferea numai lapte condensat la fiecare masă. Din aceste cauze, Budi nu a putut să se dezvolte așa cum era normal, iar oasele sale s-au deformat ireversibil. „Niciun animal nu ar trebui tratat astfel, să fie forțat să trăiască în dureri chinuitoare și în mizerie luni în șir. Cu atât mai mult un pui de urangutan neajutorat, care să nu aibă alături o mamă iubitoare care să-l mângâie”, a declarat Alan Knight, directorul International Animal Rescue din Marea Britanie, unde Budi este îngrijit. Din fericire, în cele din urmă, proprietarul lui Budi a decis să-l predea medicilor veterinari, care, în prezent, au grijă de el și îi oferă toate cele necesare pentru a avea de acum înainte o viață frumoasă, departe de durere și de singurătate.

Add comment


Security code
Refresh